Rule och Redeal integration

Rule plattform

Integrera Redeal med Rule och få lojala kunder att sprida ordet

Redeal erbjuder en mjukvara för Referral Marketing. Konceptet grundar sig i att medvetet uppmuntra nöjda och lojala kunder att sprida ordet om ert varumärke eller erbjudande vidare. Referral Marketing hjälper dig både att hitta nya kunder genom personliga rekommendationer och att belöna dina befintliga med till exempel rabattkoder. Med vår Rule och Redeal integration kan du på ett effektivt sätt få dina kunder att bli dina bästa ambassadörer, vilket både kan generera nya kunder och öka återköpsgraden samt lojaliteten hos befintliga kunder. Utforska Rule gratis via knappen nedan och bygg upp en hållbar strategi för att bevara och underhålla lojala kunder.

Word of mouth

Referral Marketing går ut på att få dina lojala kunder att rekommendera din produkt eller tjänst till närstående, vilket i många fall leder till ett första köp. Det fenomenet kallas word-of-mouth och är en av de mest kraftfulla formerna av marknadsföring. Vi litar helt enkelt mer på våra vänner än vad vi litar på annonser, betalda expertutlåtanden och liknande media. Det är även ett faktum att kunder som rekommenderar en produkt till en närstående, utvecklar en starkare lojalitet gentemot det varumärket. När du integrerar Rule med Redeal kan du bygga lojalitet genom att skapa skräddarsydda utskick till både ambassadörer och nya kunder.

marknadsför produkter

Skapa automationer

I Rules Marketing Automation verktyg kan du förprogrammera riktad kommunikation baserat på data i ditt konto. Vid en orderbekräftelse eller efter leverans, kan du i ett automatiserat utskick trigga dina kunder till att både göra ett nytt köp och samtidigt rekommendera dig som företag för sina vänner. Det finns ett gyllene ögonblick där kunder är som mest nöjda med din butik, vilket är direkt efter ett avslutat köp. Då är tajmingen helt rätt för att fånga upp och engagera kunden till att tipsa sina vänner om din butik, via till exempel automatiserade Referral-erbjudanden och personaliserad kommunikation.

Automatiserad marknadsföring

Ta vara på möjligheterna med vår integration

Anpassa kommunikation

Integrationen mellan Redeal och Rule hjälper dig att personanpassa din kommunikation och skapa upp specifika referral-kampanjer till specifika segment. Ett sådant exempel kan vara att du ser en efterfrågan på en specifik produkt, exempelvis röda tröjor, av en specifik målgrupp. Då kan du sätta upp riktade referral-kampanjer som når just denna kundkrets. Med Referral Marketing via Redeal kan du även erbjuda dina bästa kunder en rabattkod i utbyte mot en personlig rekommendation. Detta leder både till att du skapar brand awareness och ökar försäljningen.

personalisering, nyhetsbrev mall, nyhetsbrev exempel

För att Referral Marketing ska gå hem behöver du kunna identifiera dina bästa kunder. I Rule kan man sätta upp taggar och filter, som enkelt segmenterar din kundbas och underlättar för dig när du vill rikta kommunikation mot en specifik målgrupp. Integrationen mellan Rule och Redeal tillåter dig att på ett snabbt och enkelt sätt rikta din kommunikation rätt, utifrån vilka som är sorterade som ambassadörer och de som är vännerna som ska värvas. Det viktigaste mellan ambassadörer och vänner, är att kommunikationen upplevs komma från just en vän.

individanpassat innehåll

Pop-up formulär

Med hjälp av formulär kan du smidigt komma i kontakt med nya kunder, få prenumeranter direkt via angiven kanal och på så vis utöka antalet kundklubbsmedlemmar. Genom Rules integration med Redeal, har du möjlighet att enkelt skapa upp pop-up formulär som kan placeras på valfri plats på din hemsida, i din app eller på annat önskat ställe. Via formulären kan du samla in e-postadresser och få prenumeranter direkt via hemsidan exempelvis, in till ditt Rule konto och på så sätt öka din digitala tillväxt. 

formulär

Driv engagemang och tillväxt genom smart kommunikation

Explore Rule free for 30 days, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. We’re here to help you get started!

 

  • Pre-made templates and free test emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees
  • Choose from our flexible subscriptions

 

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.

Utforska Rule gratis i 30 dagar, utan att ens behöva registrera ett betalkort.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. Vi hjälper dig att komma igång!

 

  • Färdiga mallar och gratis testutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter
  • Välj sedan bland våra flexibla abonnemang