fbpx
Redeal integration
rule logo

Redeal och Rule integration

Med vår Rule och Redeal integration kan du på ett effektivt sätt få dina kunder att bli dina bästa ambassadörer, vilket både kan generera nya kunder och öka återköpsgraden samt lojaliteten hos befintliga kunder. Redeal är en tjänst som erbjuder en mjukvara för Referral Marketing där konceptet grundar sig i att medvetet uppmuntra dina nöjda och lojala kunder att sprida ordet om ditt varumärke eller erbjudanden vidare. Referral Marketing hjälper dig både att hitta nya kunder genom personliga rekommendationer och att belöna dina befintliga med exempelvis rabattkoder.

Om Redeal

Vad är Redeal? Redeal jobbar med lead generation & Referral Marketing för din e-handel, detaljhandel och för medlemsorganisationer. Dom hjälper marknadsförare inom B2C och B2B att få lojala kunder att rekommendera en produkt eller tjänst vidare till sina närstående, vilket i många fall leder till ett första köp. Med Redeal kan du enkelt skapa upp pop-up formulär som kan placeras på valfri plats på din hemsida, i din app eller på annat önskat ställe. Via dina formulär samlar du in e-postadresser och får nya prenumeranter samtidigt som du uppmuntrar delning eller belönar ett positivt beteende som kunden gör.

Back in stock email

Om Redeal och Rule integration

Att integrera Redeal med Rule är enkelt. Kopplingen sätter du smidigt upp på egen hand  inne i Rule med några få, enkla steg. När kopplingen är uppsatt kommer både ambassadörer och vänner skapas upp i Rule vilket möjliggör fortsatt kommunikation och ytterligare segmentering. Då kan du på ett snabbt och enkelt sätt rikta din kommunikation rätt, utifrån vilka som är sorterade som ambassadörer och de vännerna som ska värvas. Det viktigaste mellan ambassadörer och vänner är att kommunikationen upplevs komma från just en vän.

 • Integrera Redeal med Rule och få dina lojala kunder att sprida ordet.
 • Redeal och Rule hjälper dig att personanpassa din kommunikation och skapa upp specifika referral-kampanjer till specifika segment.

När du integrerar Redeal med Rule kan du:

 • Skapa upp pop-up formulär som du placerar på valfri plats på din hemsida, i din app eller på annat önskat ställe.
 • På ett snabbt och enkelt sätt rikta din kommunikation rätt, utifrån vilka som är sorterade som ambassadörer och de som är vännerna som ska värvas.
 • Belöna ett positivt beteende från en kund genom att skicka mail om ett erbjudande som kan användas direkt eller till ett nästa köp.
 •  
marketing automation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

 • Färdiga mallar och gratis mailutskick
 • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
 • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.