fbpx
Vendra integration
rule logo

Vendre och Rule integration

Med integrationen mellan Rule och Vendre kan du automatiskt synka och skicka över händelser som sker i din webbshop, direkt in till ditt konto i Rule. På så sätt kan du smidigt nå ut till kunder med dina budskap via e-postmarknadsföring och SMS-utskick. Bearbeta dina kunder direkt efter att de har handlat i din shop med hjälp av automationer i Rule som baseras på köpbeteendedata från din butik. På så sätt kan du kommunicera mer träffsäker och personaliserat med dina kunder vilket kommer leda till ökad kundlojalitet.

Vendre är en komplett e-handelsplattform som innehåller alla de komponenter du behöver för att driva e-handel, oavsett om du säljer b2c, b2b eller ett eget varumärke. Med Vendre kommer du inte att behöva andra system för att driva och utveckla din e-handel utan får möjlighet att koppla upp dig till alla externa tjänster du vill ha via ett helt öppet API. Med hjälp av Vendres ekosystem av partners, anslutna affärssystem & konsulter blir Vendre en avgörande pusselbit i er verksamhet och för era kunder.

Back in stock email

Genom vår integration mellan Rule och Vendre kan e-handlare enkelt och effektivt segmentera och personalisera sin kommunikation med sina kunder för att öka både lojalitet och konverteringsgrad och således sin digitala tillväxt. Synka och skicka över händelser som sker i din webbshop automatiskt, direkt in till ditt konto i Rule och skräddarsy din digitala e-post och SMS kommunikation.

  • Utnyttja orderdata insamlad från e-handelssidan och skräddarsy din digitala kommunikation.
  • Fånga upp nya prenumeranter och kundklubbsmedlemmar från din e-handel och skicka dessa automatiskt till ditt Rule konto

När du integrerar Vendre med Rule kan du:

marketing automation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.