fbpx
Facebook integration
rule logo

Facebook Lead Ads integration

Lead Ads som är en annonstyp på Facebook. Du kan använda annonsen för ett nyhetsbrev, en undersökning eller skapa deltagarlistor för webinar och events. Med Facebook Lead Ads kan kunder kan anmäla sig till ett webinar direkt i annonsen och du kan smidigt koppla ditt formulär direkt till ditt CRM eller ditt e-postverktyg. Rule samlar automatiskt in dina leads så att du direkt kan bearbeta dem.

Med Facebook Lead Ads kan du hitta nya kunder som kan vara intresserade av dina produkter eller tjänster. Dina annonser du skapar upp syns exempelvis i Facebooks nyhetsflöde, på marketplace eller i stories. När en potentiell kund trycker på din annons får de upp ett formulär som redan är förifyllt med kontaktinformationen från Facebook så att formuläret är klart att skickas direkt till dig. Med några få knapptryck kan de få den information de vill ha och du skapar en kvalificerad lead för företaget.

Back in stock email

Facebook Lead Ads och Rule integrationen hjälper dig på ett enkelt sätt att nå fler relevanta personer. Det kan hjälpa dig att på ett mer effektivt sätt nå dina målsättningar för att förvärva nya kunder. När du kopplar Facebook Lead Ads till Rule, kan du sätta upp automatisk kommunikation med hjälp av vårt Marketing Automation verktyg och på så sätt slippa manuellt arbete. Du har då möjlighet att hålla kunders intresse vid liv under hela kundresan och kan på så sätt öka din konverteringsgrad.

  • Skapa upp automatiserad kommunikation med vårt Marketing Automation verktyg som triggas från din Facebook Lead Ads integration.
  • Öka lönsamhet genom att kommunicera med blivande kunder via rätt kanal, i rätt tid med rätt budskap.

När du integrerar Facebook lead ads med Rule kan du:

marketing automation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.