fbpx
dialogtrail
rule logo

Dialogtrail och Rule integration

När du integrerar Dialogtrail med Rule kan du utnyttja kraften av de båda plattformarna. Med hjälp av AI processer hjälper Dialogtrial dig att få insikter om vad dina kunder är intresserade av på din e-handel. Dialogtrails lösning för produktsök erbjuder kunder expertvägledning, när som helst. Du gör det således enkelt för dina kunder att hitta rätt produkter och tillbehör. När kunder visar intresse för produkter på din e-handel lämnar dom avtryck i form av data som automatiskt skjuts in i ditt Rule konto. Med hjälp av den datan kan du skapa upp automatiserad kommunikation via vårt Marketing Automation verktyg som är relevant och som kunden efterfrågat och på så sätt får du nöjdare kunder. 

Dialogtrial vill förändra hur företag kan kommunicera med sina kunder med hjälp av interaktiva produktguider. Med deras lättanvända plattform och den AI lösning de erbjuder kan man bygga upp en produktsökare där man helt enkelt frågar kunderna om deras behov och presenterar omedelbart de produkter som passar dem bäst. Detta hjälper e-handlare att öka konverteringar, försäljning och snitt beställningsvärde. 

Back in stock email

Med en integration mellan Dialogtrial och Rule kan du få mer insikter i vad dina kunder är intresserade av med hjälp av den datan som samlas in från din e-handel. Med hjälp av Dialogtrials interaktiva produktguider kan du enkelt skapa upp kundsegment och personanpassa erbjudanden och produktrekommendationer i Rule. De budskapen kan du sedan kommunicera ut via kanaler som e-post, automationer eller SMS.

  • Genom vår avancerade integration kan du ta personaliserad kommunikation ett steg längre och komma igång med hyper-personalisering.
  • Skapa upp automatiserad kommunikation med vårt Marketing Automation verktyg som triggas på data från din chattfunktion.

När du integrerar Dialogtrail med Rule kan du:

marketing automation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.