fbpx
Magento_Logo
rule logo

Magento och Rule integration

Med Magento pluginet kan du framgångsrikt utnyttja värdefull kunddata för att personalisera din digitala kommunikation och öka din konvertering. Med vår Magento och Rule integration har du full frihet och själv kan administrera vilken data som skickas från din Magento butik, in till ditt Rule konto. Det innebär att i takt med att din produktkatalog utökas, kan du utöka kunddatan i Rule. Genom att smidigt utnyttja data via Magento, kan du leverera en sömlös omnikanalsupplevelse, där du kommunicerar genom rätt kanal, i exakt rätt tid med strategiskt riktat innehåll. På så sätt förbättrar du resultatet på din marknadsföring och övergripande ROI.

Vad är Magento? Magento är en plattform för e-handelswebbplatser som ägs av Adobe. Magento-användare har tillgång till hundratals unika funktioner som hjälper dem att få kontakt med sina kunder och sälja sina produkter. Om du äger eller hjälper till att driva ett e-handelsföretag bör du överväga Magento. Skaparna av plattformen gjorde den enkel att använda för “vanliga” människor. Det betyder att du inte behöver teknisk utvecklingserfarenhet.

Back in stock email

Med en Magento och Rule integration skickas orderdata såsom senaste köpen, vilka produktkategorier kunden har visat intresse för och övrig order-relaterad data, från din Magento butik till ditt Rule konto. Med hjälp av orderdatan kan du skapa kundsegment och personanpassa erbjudanden och rekommendationer. 

  • Skapa upp automatiserad kommunikation med vårt Marketing Automation verktyg som triggas på data från din Magento butik.
  • Genom vår avancerade integration kan du ta personaliserad kommunikation ett steg längre och komma igång med hyper-personalisering.

När du integrerar Magento med Rule kan du:

marketing automation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.