fbpx
Abicart integration
rule logo

Abicart och Rule integration

Abicart är en e-handelsplattform som erbjuder ett flertal olika smarta lösningar. När du integrerar Abicart med Rule synkas automatiskt din kunddata så som cart in progress eller order complete, mellan Abicart och ditt Rule konto. Integrationen möjliggör smart och strategisk digital kommunikation som tillåter dig att följa kunden genom hela kundresan. Integrera Rule med Abicart och lägg upp en hållbar strategi för att välkomna, behålla och locka tillbaka förlorade kunder.

Abicart är en komplett e-handelslösning där du smidigt kan hantera allt som rör din webbshop, i en och samma plattform. De erbjuder allt ifrån snygga teman, moderna betalningslösningar, smarta integrationer, språk, valutor, support på svenska och mycket mer, i ett användarvänligt admin.

Med Abicart får du både paketlösningar och skräddarsydda lösningar som att hjälpa dig att bygga din hemsida utifrån dina önskemål och preferenser. Du behöver ingen teknisk förkunskap för att använda dig utav Abicart. Det är ett enkelt gränssnitt att jobba i där det ska vara okomplicerat för dig som användare att hantera dina produkter, beställningar och kunder.

Back in stock email

Med vår integration mellan Abicart och Rule kan du ge varje enskild kund en personaliserad kundresa och därmed bygga både djupare kundrelationer och kundlojalitet. Genom att skapa ett samspel mellan plattformarna där data automatiskt synkas, kommer du smidigt kunna skapa unik och personanpassad kommunikation till dina kunder. Det kommer i sin tur leda till ökade intäkter och fler återkommande kunder.

  • Genom vår avancerade integration kan du ta personaliserad kommunikation ett steg längre och komma igång med hyper-personalisering.
  • Skapa upp automatiserad kommunikation med vårt Marketing Automation verktyg som triggas på data från din webbshop.

När du integrerar Abicart med Rule kan du:

marketing automation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.