fbpx
askas integration
rule logo

Askås och Rule integration

När du integrerar Askås med Rule kan du utnyttja fördelarna av de båda plattformarna. Askås hjälper dig att få insikter om vad dina kunder är intresserade av på din e-handel med hjälp av grundliga analyser. När en kund gör något på din e-handel lämnar den  digitala fotavtryck i form av data efter sig, som sedan automatiskt skjuts in i ditt Rule konto. Med hjälp av den datan kan du sedan skapa upp skräddarsydd kommunikation och på så sätt få både nöjdare och mer lojala kunder.

Askås är en SAAS tjänst som varit med i den digitala utvecklingen i över två decennier. Dom erbjuder kompletta e-handelslösningar och skräddarsydda lösningar utefter ert behov och preferenser. Askås  plattform erbjuder en rad olika funktioner som ger dig som e-handlare möjligheten att jobba på ett mer smart och produktivt sätt. Det spelar ingen roll om du är en nystartad e-handel eller om du driver en  större och mer etablerad verksamhet, Askås hjälper er med eran e-handelsresa från den plats ni befinner er på i nuläget.

Back in stock email

Med vår Askås och Rule integration kan du få djupare insikt i vad dina kunder är intresserade av. Med hjälp av data som samlas in via din e-handel i form av digitala fotspår som kunden lämnar efter sig, kan du sedan skapa upp kundsegment i Rule. Således kan du börja personanpassa erbjudanden och produktrekommendationer till dina besökare och kunder vilket kommer skapa längre kundrelationer och öka din digitala tillväxt.

När du integrerar Askås med Rule kan du:

marketing automation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.