fbpx

Rule Journey Builder: Mer personalisering och mindre röra i kundens inbox

customer journey - kundresan

Öka digitala affärer med ännu mer träffsäkert innehåll genom hela kundresan

I Rules Journey Builder plattform kan du bygga sammansvetsade kommunikationsflöden med dynamiskt innehåll. Med hjälp av avancerad teknik och ett användarvänligt gränssnitt, kan du enkelt fördjupa din kundpersonalisering och leverera noga utvalda budskap. Vi vet att dina kunder inte vill ta emot en massa mail i sin inbox, som inte är relevanta för dem. Journey Builders teknik väljer ut innehållssektioner som är anpassade efter mottagaren och slår ihop dem i ett och samma mail. Med mer träffsäkert innehåll genom hela kundresan, ökar du kundnöjdheten och de digitala affärerna.

segmentering, individanpassat innehåll

Fördjupad personalisering: Hyper-personalisering

Så mycket som 88 % av marknadsförare har rapporterat ökat kundengagemang sedan de implementerat personalisering i sin kundkommunikation. Genom Journey Builders avancerade teknik, kan du ta din personalisering till nästa nivå och leverera hyper-personaliserade kundupplevelser. Mer personalisering innebär förbättrat engagemang och ökade intäkter.

Banbrytande customer journey platform

Vår banbrytande platform för multipla, korrelerade kommunikationsslingor är unik på marknaden. Plattformen är resultatet av en detaljerad marknadsanalys av framtida kundbehov, digital utveckling och teknisk innovation. Vi strävar efter att vara marknadsledande inom smart digital kommunikation och med Journey Builder levererar vi marknadens smartaste plattform för customer journey marketing. Upptäck Journey Builder i våra interaktiva guider.

customer journey gif
automatisering

Ännu mer automatisering med Journey Builder

Genom Journey Builder och integrationer med andra system och kanaler, kan du automatisera och effektivisera ditt arbete ytterligare. På sikt lönar det sig för företag att ha automatiserade, istället för manuella marknadsföringsprocesser. Med plattformens inbyggda funktioner för ökad automatisering, sparar du tid samtidigt som din marknadsföring blir mer slagkraftig.

“Journey Builder är en nyhet för marknaden. Allt började med att vi hade sett ett företag skicka ut 26 mejl under en och samma vecka till en och samma mottagare. Det var välkomstmejl, kvitto, information om att man glömt vara i kassa med mera. Det var inget fel på innehållet, utan frekvensen. Man kan jämföra det med, att om man ska ringa upp en kund så nämner man alla saker man vill säga i ett och samma samtal, du lägger inte på och ringer upp flera gånger efter varandra. Vår tjänst möjliggör en mer relevant och personlig kommunikation med kundupplevelsen helt i fokus.”

Sam Jahanfar, vd, Rule

Visuell editor 2.0: Bättre översikt av hur innehållet presenteras

När du skapar innehåll i Journey Builders visuella editor, kan du se direkt hur innehållet kommer presentera sig i mobilenheten. Tack vare en utvecklad dator och mobilvy, får du en bättre översikt av hur innehållet kommer att upplevas för mottagaren. Det innebär att du inte behöver använda dig av externa verktyg för att säkerställa att innehållet fungerar lika bra i de olika enheterna.

visuell editor
statistik

Djupgående kundinsikter med detaljerad statistik

I Journey Builder har vi utvecklat mer detaljerad statistik, för att förbättra mätningen av resultatet på din digitala kommunikation. Med granulär analys kan du ta tillvara på utförligare kundinsikter och anpassa strategin därefter. Genom Journey builders ingående statistik, kan du mer djupgående analysera kundinsikterna och optimera din marknadsföring.

En plattform som ökar kundengagemanget och digitala tillväxten

Journey Builder tillåter dig att jobba ännu mer datadrivet med din kommunikation. Plattformen är utvecklad för att täcka de mest avancerade digitala behov. Med teknik som tar hänsyn till komplexa dataparametrar, kan du mer ingående individanpassa kundupplevelsen med ditt varumärke. På så sätt kan du öka kundengagemanget och den digitala tillväxten.

ökat engagemang
donut - om rule

"Journey builder ger oss möjlighet att skapa unika kundresor. Det är lättanvänt och vi kan smidigt bygga ihop mejl baserat på vad kunden har för paket och tjänster hos oss. Verktyget är avgörande för våra tidsinställda automatiserade nyhetsbrev. Vi blir också mer relevanta, då vi kan väva in riktade budskap. Med journey builder kan vi även skapa ett unikt mejl för varje kund, så att de slipper få flera mejl från oss samma dag. Det gör att risken för avregistreringar minskar.”

Frida Adolfsson, CRM- och kampanjansvarig, VK Media

Läs kundcase

Exempel på Journey Builder funktioner

Ge dina kunder frihet att bestämma vilket innehåll som föredras och är relevant för dem. Med Journey Builders preferences funktion ökar du kundnöjdhet, då dina kunder kan välja vilken typ av kommunikation och ämnen de vill få information om. Datan skickas direkt in till Rule och baserat på vad kunden valt, anpassas innehållet därefter.

Repeating Campaigns

I Journey Builder kan du välja om du vill skicka ut e-postkampanjen som ett engångsutskick eller ställa in den så den är rullande, efter önskat tidsintervall. Med Repeating Campaigns funktionen, kan företaget ha vinnande kampanjkoncept igång automatiskt. Du sparar tid, då du slipper bygga kampanjerna från grunden.

Synkronisera nyheter från hemsidan med e-postinnehållet. Genom Journey Builders Newsfeed funktion, kan du automatiskt varje vecka skicka ut information, eller inkludera veckans mest lästa artiklar som en sektion i e-postutskicket. Ta vara på kraften i integrerade system, minska det manuella arbetet och effektivisera din kommunikation.

Template Builder

Mer frihet när du jobbar med dina nyhetsbrevsmallar i Rule. Genom Journey Builder, kan du skapa och redigera dina mallar med en enkel drag and drop editor. Med vår användarvänliga template builder, finns det nu ökad flexibilitet när du justerar befintliga och vill skapa nya mallar.

“Vi skapar ett system som kommunicerar utifrån människans villkor, där man kan bli mer personlig och relevant med sina kunder och mottagare. Vi har också fokuserat på att skapa ett enkelt system. Många system som finns idag är bra, men när det kommer till sin spets kommer man aldrig igång för att det är svårt att förstå. Vi ser en stor fördel och potential i att vara snabba och agila.”

Sam Jahanfar, vd, Rule

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.