fbpx

Med vår SMS tjänst når du kunden i exakt rätt ögonblick

sms utskick Rule

Skicka riktade mobilkampanjer med vår SMS tjänst

Genom att skicka sms med smarta SMS-tjänster som Rule når du kunden omedelbart och får en oöverträffad öppningsgrad på dina utskick. SMS utskick går att distribuera till alla dina mottagare över hela världen och med hjälp av oss ser vi till att det görs på korrekt sätt. Vår kostnadseffektiva SMS-tjänst används av både små och stora företag som vill nå kunder eller anställda så snabbt som möjligt, direkt i meddelanden-inkorgen.

icon

Skapa SMS

Att skapa SMS och skicka SMS från datorn  med SMS-tjänster har aldrig varit enklare. Vårt SMS verktyg för mobilmarknadsföring kräver ingen installation. Det enda som behövs är en internetuppkoppling och en webbläsare. När du loggat in väljer du vilka mottagare du vill skicka till och skapar ditt meddelande. Du kan även välja att skapa sms grupper för att kunna skicka SMS och gruppsms med Rules SMS tjänst online, om du vill skicka SMS till många.

icon1

Allt du behöver för att skicka SMS online är två simpla saker. Först behövs en lista på nummer, det kan antingen vara alla dina kunder eller några utvalda. Du kan även skicka mass SMS och grupp SMS utskick till kunder, företag eller anställda som tillhör ett särskilt segment, med Rules SMS-tjänst. Därefter behövs ett meddelande på max 160 tecken. Import av medlems- eller kundregister görs enkelt med ett par knapptryckningar.

icon2

Följ upp SMS

Statistikrapporten visar hur många av dina SMS som levererats. Du kan lägga upp spårningskoder vid mobila kampanjer och därefter analysera resultatet i andra system. Att kombinera och få olika kanaler att samspela med e-post, är värdefullt för hela marknadsstrategin. Utvecklade SMS-tjänster som Rules, erbjuder ett SMS verktyg för företag som på ett enkelt och professionellt sätt vill stärka kommunikationen med sina kunder.

sms animation

Öka försäljning med smart SMS tjänst för företag

SMS är en utmärkt kanal vid kommunikation av tjänster. Maximera din marknadsföring genom att kombinera SMS marknadsföring och mailutskick för att nå kunden via den mest passande kanalen med rätt budskap. Personalisera innehållet i ditt meddelande och öka försäljning med hjälp av en kostnadseffektiv och smart SMS tjänst för företag. Utforska hur du med hjälp av smart digital kommunikation kan leverera en sömlös omnikanal-upplevelse och bygga en djupare relation med dina kunder, när du skickar sms med Rule.

Automatiska uppföljningar med SMS-utskick

Med Rule kan du hantera både utgående och inkommande SMS. Lägg till automatiserade SMS-utskick i din kommunikationsstrategi och skicka uppföljningar till dina kontakter, vilket innebär att de får ett automatiskt sms svar. Ta hjälp av Rules SMS service och samla viktig feedback, svar och lägg smidigt till medlemmar i företagets kundklubb. Ange den exakta leveranstiden för att säkerställa att du skickar SMS via Rule online,  på den optimala dagen och tiden.

skapa sms

Nästintill 100 % öppningsgrad på sms marknadsföring

Med SMS-tjänster kan du förvänta dig att få en oöverträffad öppningsgrad på dina SMS utskick online. Inom loppet av några minuter har nästintill 100 % av dem som mottagit SMS läst ditt meddelande. Det innebär att sms utskick företag skickar till sina kunder har en stor chans att bidra till försäljning. Testa använda vår SMS-tjänst för företag och börja snabbt se hög konvertering på dina SMS utskick.

Möjliggör registrering och aktivering direkt via SMS

Med smidiga SMS tjänster som Rule, kan användare bli prenumeranter direkt via SMS. De skickar helt enkelt sitt mobilnummer till ett specificerat nummer och mottar sedan ett SMS direkt som frågar efter deras e-postadress. När kontakten skickar sin email registreras den direkt i din kundbas. Smidigare än så blir det helt enkelt inte, när du använder Rules SMS-tjänst!

subscribe

Hantera och samla telefonnummer med Rules SMS-tjänst

Hantera och samla telefonnummer med vår SMS service. Skapa och integrera formulär på din webbplats och applikationer, som kan användas för att begära telefonnummer som ska användas i dina SMS kampanjer. Importera dina kontakter tillsammans med telefonnummer, eller importera smidigt endast telefonnummer för att skicka SMS via Rule.

Pålitlig och kostnadseffektiv leverans

Prissättningen för vår SMS-tjänst är kostnadseffektiv och enkel. Med vårt Professional abonnemang betalar du endast en engångskostnad för aktiveringen och sedan 40 öre per SMS utskick. Vi ser till att dina meddelanden levereras till mottagare, oavsett vilket land de befinner sig i. Skapa ett konto idag och utforska hur ditt företag kan dra nytta av SMS-marknadsföring och att skicka SMS via Rule.

skapa sms

Automatisk hantering av avregistreringar

Om någon vill avregistrera sig från SMS utskick kan de helt enkelt svara med ”STOPP” när som helst, och så kommer de att automatiskt uteslutas från framtida SMS meddelanden. Innan man kan påbörja att skicka SMS via Rule är det obligatoriskt att ett stoppord är på plats. Det ser vi självklart till att ordna åt dig, så att du kan börja med sms marknadsföring. Automatisk hantering av avregistreringar med vår SMS tjänst.

SMS EN & SMS SV

Rule erbjuder ett avancerat segmenteringsverktyg som du kan använda för smidig språksegmentering av dina medlemmar. När du segmenterar dem efter vilket språk de talar, kan du enkelt separera dina prenumeranter och skicka SMS till flera språk, exempelvis endast engelsktalande personer. Läs mer om hur du lägger till språk på medlemmar vid import.  

importera medlemmar e-postmarknadsföring
marknadsför produkter

Mass SMS tjänst för massutskick

Söker du en mass SMS tjänst där du kan skicka SMS massutskick till ett stort antal personer samtidigt? Med Rule kan du både manuellt eller automatiskt via vårt Marketing Automation verktyg, göra massutskick via vår SMS-tjänst. Segmentera dina medlemslistor och skapa taggar på de kunder du önskar att nå. Sen är det bara att antingen schemalägga ditt utskick eller direkt klicka ”skicka”, för att snabbt sända iväg ditt mass SMS. Kom igång med sms marknadsföring idag.

“Rule’s SMS tjänst för inkommande SMS gör det enkelt för oss att utöka vår kundklubb och samla värdefull feedback!”

Emil Milbrink

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.