fbpx

Vill du också växa med oss? Bli en Ruler, du med!

Våra framgångssagor är vårt kvitto på att du, genom vår plattform, drastiskt kan förbättra resultatet på din digitala marknadsföring. Gör som våra andra kunder av olika storlekar, verksamma i olika branscher: öka engagemanget och den digitala tillväxten med hjälp av Rule.

kundcase - customer-cases
a days march

Svenskt klädmärke med minimalistisk och tidlös design

Med en stor och lojal kundgrupp, har A Day’s March verkligen lyckats med att just identifiera sina kunders beteende och få dem att konvertera från deras kampanjutskick. Läs om hur de ökade sin CTR med 170%, genom att A/B-testa sina utskick i Rule.

geggamoja

Ekologiska, hållbara och prisvärda kläder för barn och baby

När man har ett varumärke och en e-handel som Geggamoja, som inriktar sig på barn, är det extra viktigt att personalisera sina kundresor. Läs om hur Geggamoja med hjälp av Rule, ökade sin CTR med 50% och konvertering med över 75% på endast ett år.

fordonsbolaget

Nya och begagnade bilar under ett och samma tak

Fordonsbolaget stod inför en utmaning likt många andra bilhandlare. Majoriteten av deras leads kommer från andra plattformar än deras egna. Med Blocket funktionen som Rule utvecklat driver de nu in trafiken på sin egen site, så att de själva äger datan.

proteinbolaget - kundcase - customer-cases

En av Sveriges ledande återförsäljare inom kosttillskott

Bibehållande av kunder är det viktigaste i kundlivscykeln. Proteinbolaget använder Rule till att vårda kundrelationer, hålla igång en lönsam dialog med sina kunder och samtidigt öka digital tillväxt.

kundcase - customer-cases - bonnier - Om Rule

Sveriges ledande lokala mediekoncern

Bonnier News Local använder Rule som grundpelare för koncernens kommunikation. Med hjälp av personligt anpassad kommunikation, kan de nå sina läsare med relevant nyhetsmaterial, baserat på intresseområden och engagemang.

nudient

Specialisterna inom premium mobilskal och accesoarer

Nudient har använt Rule som sin CRM- och Re-marketing plattform för kommunikation till kunder sedan början av 2021. På denna korta tiden har de gått ifrån i stort sett ingen omsättning alls från CRM bearbetning, till att den numera står för 10% av den totala omsättningen.

zoovillage - kundcase - customer-cases

E-handeln med fokus på kvalité

Tekniken och kundernas förväntningar fortsätter att växa i raketfart. Zoovillage insåg att de behövde ta sin personalisering till nästa nivå och börja leverera hyper-personaliserade kundupplevelser. Läs om hur Zoovillage lyfte sin digitala strategi och ökade sin försäljning.

vk media - kundcase - customer-cases
kundcase - customer cases

Norrlands största publicist

I en allt mer rörlig och digitaliserad marknad, ligger utmaningen för mediahusen i att känna sina läsare, så pass väl att de levererar högst personanpassat innehåll till varje unika läsare. Med hjälp av Rule har VK Media skapat en lyckad omnikanalstrategi som tillåter ett sömlöst samspel mellan on och off-site.

sandqvist
sandqvist

Sömlösa kundupplevelser med omnikanal

Sandqvist behövde hjälp av Rule med att förbättra kundupplevelsen, intäkterna och implementera en hållbar omnikanalstrategi. Sedan Sandqvist satte omnikanalstrategin i verk, har företaget märkt av en ökning på 21 % i antalet nya kundklubbsmedlemmar och en ökning i övergripande digitala affärer.

hängmatta - kundcase - customer-cases
kundcase - customer cases

E-handlaren med komfort som fokus

Hängmatta använder Rule till att bygga djupare och mer långsiktiga kundrelationer. Företaget har kommit igång med kundsegmentering och genom Rules avancerade lojalitetssystem, belönar Hängmatta sina mest lojala kunder.

pricerunner - kundcase - customer-cases

Sveriges största prisjämförelsetjänst

PriceRunner har ökat öppningsgraden på sina utskick med 51 %, sin CTR med 28 % och minskat antal avanmälningar med 53 %, sedan ett byte av digital plattform till Rule. Läs mer om hur PriceRunner har ökat sina digitala resultat och nu levererar kommunikation med exakt rätt innehåll vid rätt tidpunkt.

nobis hotell kundcase - customer-cases

Populär hotelverksamhet i hjärtat av Stockholm

Nobis Hotel använder Rule för att skicka strategisk marknadsföring till blivande gäster, skicka personaliserad information till gäster och plocka upp värdefull feedback efter kundbesök, genom automatiserade uppföljningsmail.

byredo - kundcase - customer-cases

Internationella succé parfymhuset

Svenskgrundade parfymhuset med fokus på modern lyx, använder Rule till att bygga en djupare relation med sina kunder. Byredo kommunicerar exklusiva erbjudanden och konsten bakom varje produkt de skapar, genom Rules digitala helhetsplattform.

si - kundcase - customer-cases

Utvecklar det internationella samarbetet

Med hjälp av vår plattform har SI vidareutvecklat sin digitala kommunikation, genom att ersätta manuella processer med automatiserade. Genom att automatisera den digitala kommunikationen, sparar organisationen tid och kan istället lägga den på digitala strategin.

sportamore - kundcase - customer-cases

Nordens största sportbutik online​

Sportamore använder Rule som leverantör av segmenterade kampanjer, nyhetsbrev och automatiserade flöden. Genom personligt anpassade utskick, kan kunder enkelt ta del av Sportamores senaste produkterbjudanden och nyheter.

lärarförbundet - kundcase - customer-cases

Den största lärarorganisationen i Sverige

Lärarförbundet använder Rule för att smidigt kommunicera med sina medlemmar om branschnyheter, samt segmentera upp digital kommunikation kring anmälningar till event och kurser.

“ Ett ovärderligt verktyg för att locka till återköp, förvandla sina prospects till lojala kunder och vinna tillbaka förlorade kunder!”

Fredrik Malm

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.