fbpx
Trustpilot
rule logo

Trustpilot och Rule integration

Med Trustpilot och Rule integrerat kan du samla in åsikter från dina kunder efter att de har genomfört ett köp. Det hjälper dig att förstå dina kunder bättre, hur de upplever ditt företag och du kan på så sätt skapa ännu bättre och mer riktad kommunikation till dem i framtiden. Genom att ha Rule och Trustpilot integrerat, kan du även använda och porträttera dina positiva recensioner i footern på dina mailutskick som ett betyg, vilket i sin tur kommer att leda till ökat förtroende och således fler konverteringar.

Om Trustpilot

Trustpilot är en omdömesplattform där du kan lämna recensioner om olika företag och tjänster på internet. Det är en oberoende tredjepartstjänst som tillåter kunder världen över att lämna recensioner och feedback om olika företag och vad de erbjuder. Dessa recensioner ger andra potentiella kunder en uppfattning om företagets rykte och kvalitet på deras produkter eller tjänster. Det hjälper även företag att förstå och förbättra sina kundrelationer och produkter som de erbjuder, genom att samla in och bearbeta feedbacken  som de får.

Back in stock email

Med Trustpilot och Rule integrerat kan du använda dina recensioner som betyg i dina mail-utskick. Det resulterar i ökad trovärdighet för företaget och således ökar det dina möjligheter till försäljning. Genom integrationen kan du även skicka ut recensions-mail direkt från vår plattform när någon har genomfört en order i din butik, vilket hjälper dig att förstå vad dina kunder tyckte om upplevelsen med ditt företag.

När du integrerar Trustpilot med Rule kan du:

marketing automation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.