fbpx
Zapier integration
rule logo

Zapier och Rule integration

Zapier erbjuder ett verktyg som fungerar på så sätt att man sätter upp olika typer av aktiviteter som kallas för “Zaps”, utefter vad en kund gör för avtryck på din app eller hemsida. När en kund gör en handling kommer den att triggas av den förbestämda uppgiften som man önskat och skjuter då in den datan automatiskt in till ditt Rule konto. Om en kund exempelvis klickar in sig på en produkt på din e-handel, men inte gör ett köp, kan du skapa upp och skicka ett automatiskt Winback mail till kunden för att påminna vad som väntar.

Zapier erbjuder ett verktyg för att koppla ihop olika appar med varandra så att det byggs automatiska flöden. Zapier kombinerar så kallade Triggers och Actions för att få något att automatiskt hända i en app när du gör något i en annan app. Du lägger alltså själv in vad du vill ska hända i dina flöden och sedan sker det automatiskt. En Zap kan ha upp till 100 åtgärder och automatisera en hel process – inte bara en enskild uppgift. På så sätt kan du spara både mycket tid och pengar genom att låta processen skötas automatiskt.

Back in stock email

Med en Zapier och Rule integration kan du få in de dataspår som en kund ger ifrån sig på din hemsida, till ditt Rule konto helt automatiskt. Detta möjliggör sömlös kommunikation genom hela kundresan. Med hjälp av kundinsikter du fångar upp på din hemsida och den datan som samlas i Rule, kan du smidigt personalisera din digitala kommunikation vilket kommer leda till långvariga kundrelationer och ökad kundlojalitet. 

  • Skapa upp automatiserad kommunikation med vårt Marketing Automation verktyg som triggas på data från ditt Zapier konto.
  • Genom vår avancerade integration och vår funktion för hyper-personalisering kan du ta din personaliserade kommunikation till nästa nivå.

När du integrerar Zapier med Rule kan du:

marketing automation

Driv engagemang och tillväxt genom smart kommunikation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.