fbpx

Skräddarsy nyhetsbrev för att komma närmare dina kunder

Rule nyhetsbrev plattform

Ditt nyhetsbrev program för smarta mailutskick

Nyhetsbrev är det mest kostnadseffektiva sättet för att bland annat driva trafik till din hemsida, samtidigt som du stärker ditt varumärke. Med vår smarta nyhetsbrev tjänst kan du enkelt skapa, skicka och följa upp dina mailutskick. Med vår användarvänliga nyhetsbrevsplattform kan du anpassa innehållet i ditt nyhetsbrev efter olika kundsegment och leverera precis rätt e-postmarknadsföring till rätt mottagare. 

Vi har hjälpt företag att lyckas med sina nyhetsbrev sedan 2007 och har idag den vassaste nyhetsbrev-tjänsten på marknaden. Rule är den självklara nyhetsbrevtjänsten för dig som snabbt vill öka både försäljning och konvertering på dina mail. Kom igång med marknadsföring via vår tjänst för nyhetsbrev och mail redan idag! Testa våra funktioner för att skapa snygga nyhetsbrev gratis med vårt nyhetsbrev verktyg och sätt igång med att använda detta verktyg för att utveckla din digitala marknadsföring. Vårt verktyg är enkelt att använda och kan hjälpa dig att maximera dina resultat. Testa vår tjänst gratis redan idag och upptäck alla andra fördelar som finns!

Skapa snygga nyhetsbrev med Rule

Vi erbjuder marknadens enklaste men samtidigt mest kraftfulla funktioner och mailutskickprogram, så att du smidigt kan skicka och skapa nyhetsbrev till kunder och prenumeranter. I Rule kan du på ett enkelt sätt skapa snygga nyhetsbrev och kommunicera sömlöst med dina kunder och marknaden, tack vare våra smarta funktioner. Och du behöver inte ha andra förkunskaper. Känn full frihet i ditt skapande och sätt ihop ett mailutskick på bara några minuter, med hjälp av vår smidiga drag and drop-funktion

här kommer personliga rekommendationer
Nyhetsbrev

Segmentering för relevant kommunikation

Utnyttja din data och segmentera den i Rule för att skapa individuellt anpassade mail och för att få många att vilja prenumerera på era nyhetsbrev. Låt bland annat kön, intresse eller andra datapunkter från tidigare köpbeteenden styra vilken typ av e-postmarknadsföring ifrån ert företag i form av nyheter eller erbjudanden som varje unik mottagare får i sitt nyhetsbrev. Genom att effektivt skicka relevanta nyhetsbrev kan du öka engagemanget och konverteringsgraden för ditt företag.

Skapa målgrupper och segmentera med Rules nyhetsbrevs tjänst

För att säkerställa att dina kunder tar emot relevant innehåll, är det viktigt att använda funktioner som segmentering i dina utskick. Med vår funktion för segmentering, kan du enkelt skapa och hantera fler målgrupper för att nå rätt publik med personligt och relevant innehåll i dina utskick. Dina mottagarlistor uppdateras dessutom automatiskt i Rule när många börjar prenumerera på ditt nyhetsbrev, vilket sparar tid och eliminerar behovet av att skapa listor manuellt. Genom att uttnytja vårt effektiva verktyg för segmentering går det att optimera din marknadsföring men också öka engagemanget bland  ditt företags publik.

personalisering, nyhetsbrev mall, nyhetsbrev exempel, digital marknadsföring
rule admin

En säker leverans av dina nyhetsbrev

Att välja en seriös leverantör för nyhetsbrev verktyg och e post är viktigt om man vill se positiva resultat på sina mail. Något som vi på Rule säkerställer är att dina mailutskick till kunder når deras inbox som planerat. Vi värnar om våra mailservrar och bevakar dem aktivt för att motverka SPAM-klassning. Genom säkra servrar och med aktiv bevakning ser vi till att dina utskick uppnår hög leveransbarhet när du skickar nyhetsbrev via oss, vilket också leder till förbättrade konverterings- och resultatmätningar för din e-postmarknadsföring. Självklart gäller detta även när många kunder börjar prenumerera på ditt nyhetsbrev. Med Rules funktioner kan ditt företag växa obegränsat och alltid lita på att dina budskap och nyheter via e-post kommer fram. Kom igång idag och dra nytta av fördelarna med säkra e-postleveranser.

nyhetsbrev

Följ upp och AB testa dina nyhetsbrev

För att veta hur dina kampanjer presterar och om du är på väg åt rätt håll med din e postmarknadsföring, är det viktigt att du följer upp dina kampanjer. I Rule kan du använda dig via vår funktion för A/B- testning, för att förstå din kundbas och deras beteende bättre. Genom att testa och skapa nyhetsbrev av olika variationer, kan du få insikt i vad som tilltalar dina kunder mest och vilka nyheter eller erbjudanden som engagerar dem mest. Då behöver du inte gissa något mer. Detta kan hjälpa dig att skapa mer relevant och personaliserat innehåll i dina nyhetsbrev som är anpassat efter dina kunders preferenser och behov. 

Personanpassade nyhetsbrev

Utvärdera dina nyhetsbrev i Google analytics

Du kan också enkelt följa upp dina skickade kampanjer i Google Analytics – en av Rules alla integrationer. Med Rules integration till GA, kan du enkelt mäta hur dina kampanjer presterar och hur dina kunder integrerat med innehållet i dina nyhetsbrev. Med vår koppling till Google Analytics får du insikter om dina prenumeranter som du kan dra nytta av för att maximera e-postmarknadsföringen, konverteringen, öka engagemang och förbättra andra KPI:er för framgång. Det ska också hjälpa dig att fördela dina resurser på ett mer effektivt sätt. Ta del av alla våra analys funktioner och andra integrationer för att skapa bästa möjliga resultat och e-postmarknadsföring. 

Utforska nyhetsbrev tjänst gratis

En av våra senaste nyheter är Rule Free, som är en gratis version av vårt verktyg. Testa att skapa nyhetsbrev, skicka ut och följa upp dina mailutskick i Rules nyhetsbrev program helt gratis. Du får bland annat, gratis tillgång till funktioner som färdiga mallar, vår smidiga Campaign Editor och antal gratis mailutskick som ingår är 1000 st per månad. Du får även utforska möjligheterna i Rule helt kostnadsfritt i lugn och ro och upptäck de slagkraftiga resultaten som e-postmarknadsföring medför. Använd Rules svenska tjänst för e-post och se din kundbas växa och hur fler börjar prenumerera på ditt nyhetsbrev helt gratis, med hjälp av våra funktioner. Upptäck hur enkelt det är att komma igång med Rules funktioner helt gratis och maximera din digitala marknadsföring.

Nyhetsbrev

FAQs

Nyhetsbrev är precis vad namnet vittnar och det finns många fördelar. Det är ett digitalt brev med nyheter, som skickas regelbundet i syfte att uppdatera människor om vad som händer på exempelvis ditt företag. Det kanske har släppts nya produkter, eller så har det hänt spännande saker på bolagsnivå som kan vara av intresse för människorna på e-postlistan. Att skicka ut nyhetsbrev syftar alltså till att kommunicera olika former av nyheter, som en specifik målgrupp på marknaden skulle kunna anse vara av värde för dem.

 

En uppenbar fördel med att arbeta med e-post är naturligtvis att människor får upp ögonen för ditt företag och varumärke. Denna medvetenhet, om att ni existerar och vad ni sysslar med, är helt avgörande för att få människor att välja just era produkter eller tjänster framför konkurrenternas. Nyhetsbrevet kan vara en mycket viktig del av berättelsen om ditt företag och ett effektivt verktyg för att bygga och säkra relationer med din målgrupp.

 

Det finns ingen tvekan om att nyhetsbrev finns som en stark marknadsföringsstrategi för de som vill hålla kunder engagerade där ute på marknaden. Genom att regelbundet skicka ut nyhetsbrev finns det fler stora möjligheter att bygga lojalitet och öka medvetenheten om ert företag och dess erbjudanden.

Att skicka ut nyhetsbrev är ett kostnadseffektivt sätt att öka trafiken till din hemsida och stärka ditt varumärke. Med Rules innovativa nyhetsbrevs verktyg kan du som vill, enkelt skapa, skicka och följa upp dina e-postutskick. Vår användarvänliga plattform erbjuder dig möjlighet att skräddarsy innehållet i dina nyhetsbrev baserat på olika kundsegment, för att leverera exakt rätt innehåll till rätt kontakter.

Nedan listar vi några av fördelarna med att använda Rules program för nyhetsbrev: 

 

 • Skapa, skicka och följ upp dina utskick. Att följa upp sina nyhetsbrev och utnyttja värdefulla insikter, är det bästa sättet för att skapa en bra nyhetsbrevstrategi. Genom att använda vårt nyhetsbrevsverktyg kan du till skillnad från att bara skicka ett manuellt nyhetsbrev, med våra funktioner går det att se statistik i realtid och enkelt koppla på Google Analytics direkt till systemet. Med hjälp av tydlig statistik kan du förbättra dina resultat av din e-postmarknadsföringoch din marknadsföring. 
 • Skicka snygga utskick med hjälp av skräddarsydda nyhetsbrevsmallar. Vi bygger skräddarsydda nyhetsbrevsmallar utefter det underlag ni skickar in och befintlig grafisk profil. Vi har många års erfarenhet av att

  skapa och hantera responsiva mallar och ser till att dina mallar visas korrekt i olika mailklienter och enheter. Skicka nyhetsbrev med Rule och använd våra färdiga mallar.

 • Fånga upp innehåll från din hemsida. När du bygger ett digitalt nyhetsbrev i Rule, kan du dra och släppa URL-innehåll från önskad webbplats, direkt in till ett block i ditt nyhetsbrev. Med hjälp av vår utvecklade drag and drop funktion, kan du fånga upp exempelvis en hel produktlista på en e-handelssite, en sida med nyhetsartiklar eller en hel blogg på en och samma gång och släppa det direkt i ditt nyhetsbrev. Perfekt för de som vill ha en röd tråd i din marknadsföring, vilket vi rekommenderar att alla ska ha.
 • Skapa målgrupper och att segmentera kontakter är grundläggande för bra resultat på sin digitala kommunikation. I vårt smidiga verktyg för segmentering går det att skapa upp målgrupper, utan andra krångliga externa system. Med Rules nyhetsbrevsprogram

  och verktyg för segmentering, kan du enkelt lägga till särskilda målgrupper som mottagare för särskilda sektioner

  och skicka nyhetsbrev till specifika grupper.

 • A/B-testning av nyhetsbrev och e-post är ett bra sätt för att kunna förbättra responsen på dina mailutskick och öka både konvertering och CTR. Med Rules A/B testnings verktyg för att skicka nyhetsbrev, kan du enkelt se vad för innehåll dina utskick som intresserar dina användare mest och på så sätt maximera resultat resultat av dina nyhetsbrev.

Ta vara på Rules funktioner och tjänster för att skapa så bra förutsättningar som möjligt när du ska skicka nyhetsbrev. För att skapa ett riktigt bra nyhetsbrev, finns det några riktlinjer man kan utgå från. Med dessa kan du höja chanserna till både ökad konvertering, förtroende och försäljning. Nedan har vi listat några saker som är viktiga att tänka på när man skapar ett nyhetsbrev.

 • Ha en tydlig avsändare när du skickar mailet – det bygger förtroende och skapar en koppling till dina kontakter.
 • Dela med dig av värdefulla tips – det stärker och bygger kundrelationer och skapar en meningsfull dialog med dina kontakter.
 • Inkludera ett erbjudande – det ger kunden möjlighet att handla och öka engagemanget hos dina kontakter.
 • Se till att det finns CTA-knappar med en uppmaning – det fångar läsarens intresse och uppmuntrar dina kontakter till handling

  även att besöka din e-handel eller olika landningssidor.

 • Bryt av med visuellt material – det både luftar upp bland all text och förstärker budskapet.
 • Inkludera länkar i ditt utskick till olika landningssidor och marknadsför övriga kanaler som sociala medier, för ökad konvertering.
 • Se till att det även finns kontaktuppgifter – det underlättar för mottagaren vid frågor och gör det enkelt för dina kontakter att komma i kontakt med dig.

 • Använd responsiva mallar - Ett tips är att ta del av våra färdiga mallar, i vårt mallbibliotek finns del fler mallar att välja bland.

För att få ditt utskick att fungera så bra som möjligt, i så många mailklienter och enheter som möjligt, är det viktigt att dina mallar är responsiva. Läs våra designtips för nyhetsbrevsmallar för att ta del av fler tips på hur du ska använda dina mallar på bästa sätt .

Vi vill att du ska känna dig trygg med att använda vår plattform och veta att vi tar dataskydd och personlig integritet på allvar. Genom att vara en svensk tjänst som är fullständigt GDPR-compliant, försäkrar vi dig om att din data alltid hanteras på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Det innebär också att all kunddata som lagras i vår plattform är säker och skyddad enligt gällande dataskyddslagstiftning. Som kund i Rule, kan du lita på att all din kundinformation är säker och samlad i en och samma plattform.

Ja. Vår support finns tillgänglig på svenska. Support-tjänsten är tillgänglig mellan 08-17 måndag till fredag, där ni har möjlighet att få support hjälp. När du behöver support vid obemannade timmar, har vi även en kunskapsbank på svenska med samlade hjälpartiklar till alla våra funktioner. 

 

Ett nyhetsbrev är en from av kommunikationskanal som vanligtvis sker via e-postmarknadsföring. Ett nyhetsbrevet kan inkludera olika typer av innehåll, såsom textartiklar, bilder, videoklipp och länkar till mer detaljerad information. En förutsättning för att skicka ett nyhetsbrev är mottagarna av nyhetsbrevet har valt att prenumerera på det, vilket innebär att de är intresserade av att få regelbunden information från avsändaren.

 

Nyhetsbrev är ett vanligt verktyg inom marknadsföring eftersom de möjliggör direktkommunikation med en specifik publik och hjälper till att bygga och upprätthålla relationer med kunder och andra intressenter, samtidigt som de fungerar som ett effektivt verktyg för marknadsföring och varumärkesbyggande.

Ett nyhetsbrev kan användas av alla branscher och typer av organisationer för att kommunicera både externt och internt. Det är ett effektivt sätt att kommunicera, marknadsföra produkter/tjänster, och stärka relationer med kunder eller anställda. Ett nyhetsbrev fungerar som verktyg för att hålla målgruppen informerad, öka engagemang, och driva trafik till webbplatser. Nyhetsbrev möjliggör också kunskapsdelning, feedbackinsamling och marknadsundersökningar. Så syftet med nyhetsbrev sträcker sig från att bygga lojalitet till att öka försäljning, vilket gör nyhetsbrev till en viktig del för digital marknadsföring och kommunikation.

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

 • Färdiga mallar och gratis mailutskick
 • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
 • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.