fbpx
Nosto integration
rule logo

Nosto och Rule integration

Med integrationen mellan Nosto och Rule kan du skapa ett samspel med de olika fördelarna som plattformarna erbjuder. Kommunicera på ett djupare plan och bygg kundlojalitet med hjälp av skräddarsydd kommunikation. Genom att smidigt samla in och utnyttja värdefull kunddata från Nosto såsom beteende, aktivitet och intresse, kan du smidigt skapa upp automatiserad kommunikation i Rule med vårt Marketing Automation verktyg. Beroende på vad en kund gör på din e-handelssida, så kommer den aktiviteten triggas i Rule och du kan därmed skicka träffsäkert innehåll till dina kunder.

Nosto är en e-handelsplattform som vill att det ska vara enkelt för kunder att skapa en personlig shoppingupplevelse genom hela kundresan. Med dagens snabbfotade sätt att utveckla möjligheter att kunna skapa upp hyperpersonaliserade kundresor för varje unik kund är Nosto i framkant med. Nosto erbjuder en rad olika typer av tjänster för e-handlare såsom analysverktyg, pop-up formulär, personaliserat content och mycket mer. Med hjälp utav AI och beteendedata är personaliserad shoppingupplevelse möjligt och driver till växande försäljningsresultat.

Back in stock email

Med integrationen mellan Nosto och Rule kan du skapa ge varje enskild kund en personaliserad kundresa och därmed  bygga både djupare kundrelationer och kundlojalitet. Det kommer i sin tur leda till ökade intäkter och fler återkommande kunder.

    • Genom vår avancerade integration kan du ta personaliserad kommunikation ett steg längre och komma igång med hyper-personalisering.
    • Skapa upp automatiserad kommunikation med vårt Marketing Automation verktyg som triggas på data från din chattfunktion.

När du integrerar Nosto med Rule kan du:

marketing automation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.