fbpx
integration
rule logo

Softronic Charity och Rule integration

Softronic Charity är ett insamlings- och CRM-system med en kraftfull helhetslösning för exempelvis insamlings och välgörenhetsorganisationer som behöver hantera gåvor, kampanjer och relationer med sina givare. När du integrerar Softronic Charity med Rule kan du skapa ett samspel mellan de olika plattformarna och dra nytta av fördelarna de erbjuder. Med data från ditt CRM system som skjuts in i Rule, kan du smidigt automatisera din kommunikation via vårt avancerad Marketing Automation verktyg.

Softronic Charity erbjuder innovativa digitala lösningar för dig som hjälper företag och organisationerna som jobbar med välgörenhet. De erbjuder en allt-i-en plattform som är byggd för att företag smidigt ska kunna hantera välgörenhet och verksamhetsutveckling. Dom erbjuder en rad olika tjänster, exempelvis systemlösningar, säkerhet och ärendehanteringssystem. Deras stora utbud av lösningar ger deras kunder chans att lägga fokus på det som är mer nödvändigt, istället för att grotta ner sig i andra komplicerade system och plattformar.

Back in stock email

När du integrerar Softronic Charity med Rule kan du få in data från ditt CRM in till Rule och då segmentera upp dina kunder för att således skapa upp personaliserad kommunikation. När du segmenterar din kundbas baserat på exempelvis beteende, egenskaper eller engagemang, är det enklare att fånga intresset hos kunderna tidigt och fortsättningsvis attrahera dem. Det kommer i sin tur leda till djupare och mer långvariga kundrelationer.

    • Skapa upp automatiserad kommunikation med vårt Marketing Automation verktyg som triggas av data från ditt Softronic Charity konto.
    • Genom vår avancerade integration kan du ta personaliserad kommunikation ett steg längre och komma igång med hyper-personalisering.

När du integrerar Softronic Charity med Rule kan du:

marketing automation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.