Inled nya och bygg djupare relationer med hjälp av e-postmarknadsföring

e-postmarknadsföring i Rule

Kommunicera bättre genom personaliserad e-postmarknadsföring

Genom vår plattform för smart e-postmarknadsföring och digital kommunikation kan du personalisera innehållet i ditt utskick och bygga bättre kundrelationer. När du levererar exakt den information och marknadsföring som dina kunder vill ha, ökar du din konvertering.

Vad är e-postmarknadsföring?

E-postmarknadsföring handlar i stora drag om att kommunicera med människor på en lista som kan vara intresserade av att köpa produkter eller tjänster som ditt företag erbjuder. Den primära poängen med e-postmarknadsföring är att skapa förtroende, lojalitet och bygga varumärke.  E-postmarknadsföring består oftast av ett e-postutskick med nyheter, kampanjer eller information om ditt företag. Dessa utskick ska alltså förmedla någon form av värde för kunden. Rule erbjuder verktyg och funktioner för att skapa upp segmenterad, professionell och träffsäker e-postmarknadsföring.

Varför använda e-postmarknadsföring?

Du kan använda e-postmarknadsföring för att driva trafik och ökad försäljning till en webbplats, stärka kundlojalitet och stärka relationen till varumärket. Med e-postmarknadsföring kan du även få en bra inblick i vad för typ av information och innehåll som intresserar dina kunder. Du kan se vilka länkar som mottagare klickar på, vilka av kunderna som genomför ett köp och vilka delar av ditt nyhetsbrev som blir mest lästa. All statistik från dina mejlutskick samlas i Rule och finns tillgänglig för dig, för att optimera din marknadsföringsstrategi.

varför använda e-postmarknadsföring

Ta reda på kundens beteende

Få lärdom om dina kunders individuella beteenden genom god kundhantering. Spåra dina kunder hela vägen från att de öppnar ditt e-postutskick, tills de att dem avslutat ett köp på er sajt. Hämta automatiskt innehåll från din hemsida och se intäkterna på din email marknadsföring. På så sätt kan du följa upp dina resultat och kontinuerligt förbättra dina e-post utskick för att nå maximal effekt.

Vi säkerställer att dina email fungerar bra oavsett

Idag läser över hälften av mottagarna sina email i mobiltelefon, vilket gör att dina e-postutskick inte längre är avgränsat bara till datorer. Vi säkerställer att dina email är responsiva, att innehållet är anpassat efter både mobil och desktop samt att kvaliteten är densamma.

mall för nyhetsbrev

”E-post är webbens valuta, och alla som är online har en aktiv e-postadress. Så när det gäller att ansluta till dina kunder och blivande kunder finns det ingen kanal med en bredare räckvidd än e-post.”

Sam Jahanfar, CEO Rule

Skapa email enkelt i Rule

Att skapa, skicka och följa upp väldesignade email i Rule, är en både snabb och smidig process. Kunder förväntar sig personaliserade e-postmeddelanden med välformulerat innehåll och vi har de rätta verktygen för att du ska kunna leverera precis det. I vår användarvänliga editor finns avancerade funktioner som drag and drop, för att marknadsförare ska kunna jobba så effektivt och framgångsrikt som möjligt med digital e-postmarknadsföring. 

Importera och bygg medlemslistor

Du kan enkelt och smidigt importera färdiga listor med innehållande kunddata, direkt in till Rule plattformen. Om en kund eller prospekt besöker din webbplats, är de redan intresserade av något kring ditt företag eller din produkt. Missa då inte chansen att lägga till dem i din e-postlista. Se även till att inkludera sign-up formulär på alla sidor på din webbplats så dina kunder inte kan gå miste om att ta emot information från ditt företag.

importera medlemmar e-postmarknadsföring

Skapa medvetenhet och förtroende med e-postmarknadsföring

Poängen med e-postutskick är att de ska informera dina mottagare om dig och ditt företag, samt vad ni erbjuder för typ av produkt eller tjänst. I många fall har du bara hunnit göra ett första intryck hos en person och fått en mailadress. Här börjar nu din möjlighet att bygga ett förtroende för dina produkter eller tjänster, genom att berätta mer om vad just ditt företag erbjuder. Målet är således att kunden ska bli tillräckligt intresserad för att stanna kvar hos dig.

Betona kompetens nyhetsbrev

Driv stora mängder trafik med hjälp av e-postmarknadsföring

Det är många som periodvis upplever dippar i sin försäljning av olika anledningar. Då är e-postmarknadsföring ett perfekt komplement för att ta igen det ni har förlorat, genom att kommunicera ut relevanta budskap i dina utskick. Adderar du där lilla extra till ditt utskick, som ett tidsbegränsat erbjudande, kan det driva stora mängder trafik till hemsidan. Det leder i sin tur till ökad konvertering och i många fall också en ökad försäljning.

driv trafik till hemsidan

Upptäck möjligheterna med e-postmarknadsföring

Viral e-postmarknadsföring

I mailutskick publiceras ofta erbjudanden och nyheter som har en chans att spridas vidare. Många som prenumererar på e-postutskick är välinformerade. Läser de något som intresserar dem utöver det vanliga, kan de välja att sprida informationen de mottagit vidare, via olika forum och sociala medier. Se därför till att utnyttja funktionerna i Rules plattform och skapa upp extraordinära e-postutskick med lockande ämnesrader och häpnadsväckande content.

Sälj med snabbast möjliga frekvens

Via din hemsida kan du fånga upp e-postadresser tillhörande potentiella kunder. Det kan vara via en en sign-up för ett nyhetsbrev eller vid nedladdning av en PDF. Dessa e-postadresser kan du som företagare sedan använda som underlag för vidare bearbetning genom Rule’s verktyg för e post marknadsföring. Med ett enda utskick, kan du nå alla dina mottagare samtidigt och på så sätt sälja med snabbast möjliga frekvens.

Effektivisera din e-postmarknadsföring med Rule

Med Rules smidiga och användarvänliga verktyg för e-postmarknadsföring kan du effektivisera din e-post marknadsföring avsevärt och spara både tid och resurser. Vår mjukvara är utvecklad för att du snabbt och enkelt ska kunna skapa och sända ut väldesignade utskick till dina kunder. I Rules verktyg kan du även nyttja de smidiga funktionerna för filter och segmentering. Då kan du effektivt sortera dina prenumeranterna, placera dem i olika grupper och således rikta information mot det specifika kundsegmentet.

”Med Rule kan vi skicka snygga nyhetsbrev och riktade kampanjer utifrån tidigare bokningar och intressen.”

Matilda Sjöberg, Nobis hotel

Driv engagemang och tillväxt genom smart kommunikation

Explore Rule free for 30 days, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. We’re here to help you get started!

 

  • Pre-made templates and free test emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees
  • Choose from our flexible subscriptions

 

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.

Utforska Rule gratis i 30 dagar, utan att ens behöva registrera ett betalkort.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. Vi hjälper dig att komma igång!

 

  • Färdiga mallar och gratis testutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter
  • Välj sedan bland våra flexibla abonnemang