fbpx
Wikinggruppen integration
rule logo

Wikinggruppen och Rule integration

Wikinggruppen erbjuder kompletta lösningar och systemutveckling för alla typer av e-handlare. När du integrerar Wikinggruppen med Rule synkas automatiskt din kunddata såsom orderhistorik, beteende och kundbeteende och skjuts in till ditt Rule konto. Datan som kunder ger ifrån sig på din hemsida kan du analysera och få viktiga insikter ifrån. Därefter kan du på ett enkelt sätt segmentera dina kunder inne i Rule för att leverera unikt anpassad kommunikation genom hela kundresan, baserat på kundens beteende och preferenser. 

Wikinggruppen är en av Sveriges största e-handelsleverantörer. De erbjuder en rad olika tjänster för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund att komma igång med din e-handelsresa. Utifrån dina önskemål och preferenser hjälper de er att skapa upp en e-handel som passar er. Vill du att den ska vara grafiskt tilltalande, anpassad efter önskad målgrupp eller en lättarbetad webbshop att använda? Wikinggruppen hjälper dig oavsett. Deras mål är att online shopping ska vara roligt och smidigt men samtidigt lönsamt för dig som e-handlare.

Back in stock email

När du integrerar Wikingruppen med Rule skickas orderdata såsom senaste köpen, vilka produktkategorier kunden har visat intresse för och engagemangsdata från din Wikinggruppen butik, in till ditt Rule konto. Med hjälp av orderdatan kan du skapa kundsegment och personanpassa erbjudanden och rekommendationer. Genom att utnyttja relevant data i din marknadsföring och kommunikation, kommer du snabbare att öka din e-handelsförsäljning.

  • Vinn tillbaka kundens intresse genom strategisk Win Back kommunikation i form av personaliserade produktupplevelser.
  • Skapa upp automatiserad kommunikation med vårt Marketing Automation verktyg som triggas av data från din Wikinggruppen webbutik.

När du integrerar Wikinggruppen med Rule kan du:

marketing automation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.