fbpx

Kraftfulla funktioner för alla, oavsett digital mognad

Rule förnyad varumärkesprofil

Effektivisera din digitala kommunikation genom att integrera Rule med befintliga plattformar som du redan använder. Vi erbjuder färdiga integrationer med de flesta e-handels, CRM och affärssystemen, men bygger också integrationer efter önskemål. Ju mer data du integrerar, desto fler kundinsikter och personaliseringsmöjligheter kommer du att upptäcka, vilket i sin tur leder till ökad tillväxt och försäljning.

När du segmenterar din marknadsföring baserat på exempelvis beteende, egenskaper eller engagemang, har du möjlighet att öka både kundengagemang och digital tillväxt. Använder du Rules funktion för segmentering kommer du även kunna se högre öppningsgrad och konvertering på dina utskick. Det finns oändligt med datapunkter att segmentera på och bara din fantasi sätter stopp för segmenterings möjligheterna. 

segmentering, individanpassat innehåll

Du som marknadsförare bär ett ansvar över att leverera relevant och intressant kommunikation till varje unik mottagare. Med hjälp av Rules funktion för personalisering kan du förbättra kundupplevelsen för dina besökare, genom att skräddarsy marknadsföringen genom kundresan. Det kommer leda till ökat förtroende och lojalitet hos kunder, men även fler prospekt att sälja på. På så sätt kan du både öka ditt företags tillväxt och försäljning. 

Personalisering Rule

Utöka kundklubbsmedlemmar med hjälp av formulär

I Rule finns möjligheten att enkelt skapa upp anmälningsformulär, som man kan placera på önskad plats på hemsidan. Via formulären kan du samla e-postadresser och få prenumeranter direkt via hemsidan, in till ditt Rule konto och på så sätt öka din digitala tillväxt. Vi erbjuder även en funktion för häftiga pop up formulär på din hemsida, via vår Redeal integration.

formulär

Kunder idag förväntar sig inget annat än personaliserat innehåll. Helst ska vi veta vad de åt till middag igår och vad dom är sugna på idag. Så varför inte ge dom det? Genom en komplexare teknik med data som grund, kan du genom hyper-personalisering leverera högst personliga budskap till konsumenter vid varje kontaktpunkt under kundresan. Det kommer leda till högre öppningsgrad och engagemang på din kommunikation, vilket resulterar i högre lönsamhet.

Sprid varumärkeskännedom nyhetsbrev black friday checklista

Lägg manuellt arbetet åt sidan och låt AI sköta jobbet

Med AI, artificiell intelligens slipper du manuellt arbete i krångliga dataanalysprogram. Genom automatiserad datahantering och AI sparar du inte bara tid och resurser, utan har också möjlighet att marknadsföra mer träffsäkert genom att leverera hyper-personaliserade kundupplevelser genom hela kundresan – via exakt rätt kanal. Det ökar således chanserna till konvertering och ökade digitala affärer.

ai

För datadrivna marknadsförare är AB-testning ett måste. Istället för att chansa på vad som går hem hos dina kunder, ta reda på det istället. Med Rules funktion för AB-testning kan du sända mer träffsäker kommunikation som leder till ökad försäljning, konvertering och förtroende. 

personalisering, nyhetsbrev mall, nyhetsbrev exempel, digital marknadsföring

Att bygga kundlojalitet är lättare sagt än gjort. Det krävs strategisk kundvård och djup kundförståelse för att få behålla lojala kunder. Kundklubbar och lojalitetsprogram är system som finns för att belöna trogna kunder, i syfte att få dem att vilja stanna hos dig. Att skapa kundengagemang som leder till köptrohet och lojalitet är ett måste i din marknadsföringsstrategi. 

kundupplevelse, lojalitet

Säkra lotterier med Raffle as service

Rule erbjuder en komplett funktion för raffles, vilket är ett lotteri där företagets kunder kan anmäla sig för att delta i en raffle och vinna ett pris. Via Rules teknik väljs adresser slumpmässigt ut och kommunikation skickas därefter automatiskt till den eller de som vunnit. På så sätt kan företag öka engagemang, utöka sin kundklubb och bygga lojalitet som i sin tur kommer leda till fler affärer.

marknadsför produkter

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.