fbpx
Centra integration
rule logo

Centra och Rule integration

Genom att integrera din Centra butik med Rule kan du automatiskt synka kunddata såsom cart in progress eller order completed data, mellan Centra och ditt Rule konto. Med vår integration möjliggörs smart och strategisk digital kommunikation som låter dig följa kunden genom köpcykelns alla steg. Integrera Rule med Centra och lägg upp en hållbar strategi för att välkomna, behålla och locka tillbaka förlorade kunder.

Centra är en kraftfull och skalbar e-handelsplattform som erbjuder en flexibel B2C och B2B lösning som lätt integreras med andra verktyg och applikationer. De flesta e-handelsplattformar är byggda för återförsäljare med flera varumärken. De är både dyra att utveckla och stödjer inte affärslogik för mode och livsstil. Med Centra kan ditt mode- eller livsstilsvarumärke ligga i framkant och fokusera på att växa sin fanskara och expandera globalt, istället för att underhålla en avancerad teknologi. 

Back in stock email

När du integrerar din Centra butik med Rule kan du utnyttja värdefull data såsom beteende, order och engagemang. Med den datan kan du sen personalisera din kommunikation och skicka riktade budskap vid rätt tillfälle, till rätt mottagare, via e-post och SMS. Med hjälp av vår användarvänliga Marketing Automation plattform tillsammans med din integrerade data, kan du med några få klick skapa kundsegment och anpassa olika sektioner i din kommunikation.

När du integrerar Centra med Rule kan du:

marketing automation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.