fbpx
bosbec integration
rule logo

Bosbec och Rule integration

Med vår Rule och Bosbec integration kan du få mer djupgående kundinsikter och således personalisera dina kundresor ytterligare. Bosbec är en skalbar och enkel plattform där du kan sätta upp triggers som utlöser sig utefter hur dina kunder navigerar sig på din sida. I samband med det så skjuts den datan sen in till ditt Rule konto. Med den värdefulla datan kan du få reda på viktiga insikter om hur dina kunder beter sig och vad de är intresserade av på din hemsida. Därefter kan du börja segmentera upp dina kunder inne i Rule och leverera unikt anpassat innehåll mot dina kunder.

Bosbec tillhandahåller de verktyg för att du ska kunna bygga dina egna lösningar och arbetsflöden för att förenkla ditt arbete både inom din organisation och på din hemsida. Man bygger upp arbetsflöden som kan vara komplex eller enkel, snabb lösning eller ett heltäckande system för en stor organisation med flera användare. Bosbec är byggt för att passa alla typer av storlekar på företag, där flexibiliteten är bred för att kunna bygga de arbetsflöden som passar för just er.

Back in stock email

Med vår Bosbec och Rule integration kan du få in de dataspår som en kund ger ifrån sig på din hemsida, till ditt Rule konto helt automatiskt. Detta möjliggör sömlös kommunikation med dina kunder och prospekt genom hela kundresan. Med hjälp av kundinsikter som du fångar upp på din hemsida och datan som samlas i Rule, kan du enkelt personalisera din digitala kommunikation, vilket kommer leda till långvariga kundrelationer och ökad kundlojalitet. 

  • Skapa upp automatiserad kommunikation med vårt Marketing Automation verktyg som triggas på data från ditt Bosbec konto.
  • Genom vår avancerade integration och vår funktion för hyper-personalisering kan du ta din personaliserade kommunikation till nästa nivå.

När du integrerar Bosbec med Rule kan du:

marketing automation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.