Nyhetsbrevsmallar 2017-07-05T14:17:15+00:00

Vi bygger Sveriges snyggaste mallar för nyhetsbrev

Med mallar för dina nyhetsbrev och kampanjer tar det inte mer än några minuter i RuleMailer innan ditt e-postutskick är färdigt. Utefter underlag och befintlig grafisk profil adderar vi många års erfarenhet inom e-postmarknadsföring och bygger skräddarsydda mallar för dina nyhetsbrev och kampanjer. Genom att arbeta med mallar slipper du begå misstag och det kommer se riktigt professionellt ut redan från början.

Skräddarsydd mall för nyhetsbrev

Mallen är något av grunden i ditt nyhetsbrev, och som kund kan du få en skräddarsydd mall för just ditt företag. Alltifrån storlek på text och bild till marginaler och färger kan anpassas. Ta fram en skiss på design och utformning så låter vi våra experter bygga upp mallen i korrekt HTML. Den största fördelen med att låta oss bygga den är att vi anpassar den så att ditt nyhetsbrev ser bra ut oavsett vilken mailklient dina mottagare använder. Vår erfarenhet inom e-postmarknadsföring gör att du slipper begå de vanligaste misstagen redan från början.

Mobilanpassad mall för nyhetsbrev

Vi kan även göra en responsiv, mobilanpassad mall till dig. Det innebär att du använder en och samma mall för flera plattformar, något som underlättar både för dig och dina kunder eftersom nyhetsbrevet kommer fungera och se bra ut överallt. Skillnaden i skärmstorlek gör effekten stor. Ett mobilanpassat nyhetsbrev ger mycket bättre respons när läsaren öppnar det i mobilen. Allt ifrån bildstorlekar och placeringar till menyer och knappar anpassas för att maximera utfall och konvertering.

RuleMailers mailbyggare

I RuleMailer finns ett inbyggt, kraftfullt verktyg för att skapa och redigera dina nyhetsbrev. Vi har lagt stort fokus på att göra det lättanvänt så att du enkelt kan lägga in texter, bilder och länkar själv.

När du skapar en kampanj och du valt vilken mall du vill använda för det aktuella nyhetsbrevet så öppnas nyhetsbrevet i mailbyggaren.

Härifrån kan du sedan ändra det mesta i mallen. Det är bara att välja vilket individuellt område som ska redigeras så dyker en redigeringspanel upp. Här kan du formatera text, skapa länkar och lägga upp bilder. Områden kan kopieras och tas bort efter önskemål. Mailbyggaren gör att du känner dig flexibel inom mallen för ditt nyhetsbrev.

När du är färdig är ditt nyhetsbrev automatiskt anpassat för att fungera optimalt i de olika mailklienterna, Outlook, Apple Mail och Gmail mfl.

Våra standardmallar

Nedan följer ett antal av de mallar som finns i RuleMailer. Använd dem till dina utskick eller som inspiration till en egen mall. Mallarna är naturligtvis mobilanpassade, testade att fungera över alla mailklienter och ingår för alla våra kunder. Prova RuleMailer nu för att enkelt skapa stor variation i dina kommande nyhetsbrev och mailutskick.

Ser du någon du som passar dig? Starta ett konto och kom igång med den mallen nu!