fbpx

Vi skräddarsyr din nyhetsbrev mall

Rule nyhetsbrev plattform

Bygg nyhetsbrev på bara några minuter med enkel Drag and Drop.

Är du på jakt efter en snygg nyhetsbrev mall? Vi erbjuder färdiga responsiva nyhetsbrevsmallar som inkluderar alla block och designelement som behövs för att skapa ett professionellt mail på nolltid. Med vårt verktyg för nyhetsbrev skapar du nyhetsbrev med en effektiv Drag and Drop funktion. Som Rule kund bjuder vi på en gratis nyhetsbrev mall, skräddarsydd just efter ditt företags önskemål. Denna standardmall skapar vi upp efter underlag och er grafiska profil. Genom att utgå från en egendesignad mall som har kodats upp korrekt från början, säkerställer ni att email fungerar bra i alla klienter och enheter.

Kom enkelt igång med hjälp av våra smidiga nyhetsbrev mallar

skicka nyhetsbrev Rule

Flera färdiga mallar redo för dig att använda.

resume-and-cv

Skapa snygga email som matchar ert varumärke.

icon

Justera mallar efter smak. Kan du HTML? koda mallar från grunden.

Skräddarsydd mall för nyhetsbrev

Mallen är grunden i ditt nyhetsbrev och som ny kund i vår kommunikationsplattform, får du en skräddarsydd nyhetsbrev mall anpassad efter just ditt företag. Alltifrån typsnitt, bilder, marginaler och färger kan anpassas. Med vår erfarenhet inom e-postutskick och nyhetsbrevsmallar slipper du begå de vanligaste misstagen vid mallhantering. Vi bygger därför din nyhetsbrevmall åt dig, så kan du fokusera på det viktigaste – kommunikationen.

visuell editor
Marketing automation

Rules Super Template

Nu är det smidigare än någonsin att som ny kund i Rule beställa en skräddarsydd mall. Rules Super Template är en standardiserad mall med en slående leveransbarhet som innehåller alla block man kan tänkas behöva för att ge ett personligt intryck i sin kommunikation. Du behöver alltså inte skissa upp en mall från grunden, utan vi utgår från en komplett mall där alla block ligger förberedda som vi sedan skräddarsyr efter dina önskemål.  

Responsiva mallar nyhetsbrev

Vi ser till att skapa upp mallar som även är mobilanpassade, så att mail i mobilen ser lika bra ut som i desktop. Responsiva nyhetsbrevsmallar innebär att du använder en och samma malldesign för flera enheter och mailklienter. Detta underlättar både för dig och dina kunder då nyhetsbrevet fungerar och ser bra ut överallt. Alltifrån bildstorlekar och placeringar, till menyer och knappar, anpassas för att maximera utfall och konvertering.

skicka nyhetsbrev, responsiva utskick

Vår nyhetsbrevsplattform

När du väljer att skapa ett utskick kan du utgå från din standardmall eller en av våra gratis mallar. När du har valt en malldesign öppnas den i mailbyggaren. Härifrån kan du låta kreativiteten flöda och välja vilket individuellt område du vill redigera. Med en pedagogisk redigeringspanel kan du bland annat formatera text, bilder och skapa länkar som du sedan kan följa upp i Google Analytics. I vår mailbyggare kan du känna full flexibilitet. Utforska våra mallar när du ska skapa din kampanj, som du som Rule kund får använda gratis.

Stärk varumärkesidentiteten

Ett av de främsta målen med att skicka nyhetsbrev är att göra någon typ av påverkan på sina mottagare och få dem att vilja agera. Med en skräddarsydd mall för nyhetsbrev som är anpassad efter din grafiska profil, går det inte att undgå vem utskicket kommer från. Det ger dig alla möjligheter till att utmärka dig i mottagarens inkorg.

Skapa förtroende e-postmarknadsföring, GDPR
nyhetsbrev

Integrerad Open-Graph funktion

Vi skapar upp din nyhetsbrev mall design så att den har stöd för Open Graph. Med hjälp av Open Graph effektiviserar du ditt mail-skapande. Dra in en länk i ett block och se hur titel, bild och text automatiskt fylls i. Minimera manuellt arbete genom att använda dig av Open Graph funktionen i Rule.

Avancerad Schema-funktion

Utöver Open Graph funktionen som automatiskt hämtar titel, bild, text och länk från önskad sida, finns även möjligheten att använda vår avancerade schemafunktion. Vi skapar upp en koppling i mallen som möjliggör att block i mallen även hämtar upp till ex. Ordernummer, produktnamn och pris. Vår schemafunktion är en utvecklad version av Open Graph och med den, kan du effektivisera ditt digitala arbete ytterligare ett snäpp.

nyhetsbrev
Sprid varumärkeskännedom nyhetsbrev black friday checklista

På grund av varierande stöd i olika mailklienter, är det en bra idé att ta del av våra designtips för nyhetsbrevsmallar. Det visuella är viktigt när det kommer till e-postmarknadsföring, men det är ännu viktigare att innehållet fungerar ur ett tekniskt perspektiv. Vi ser till att dina mallar är så snygga som möjligt utefter tekniska förutsättningar.  Vill du få inspiration till din nyhetsbrev mall, kan du ta en titt på våra exempel på nyhetsbrev.

Det viktigaste att ha i åtanke när man skapar upp sin nyhetsbrev mall antingen själv eller lägger en mallbeställning, är att den ska spela ditt företags grafiska profil. Med en nyhetsbrev mall som matchar ditt varumärkes formspråk, ser du till att hålla en stark image med en tydlig röd tråd genom hela din digitala kommunikation. Behöver du inspiration till din nyhetsbrev mall kan du ta del av exempel på nyhetsbrev från våra kunder. 

personalisering, nyhetsbrev mall, nyhetsbrev exempel, digital marknadsföring

Mer än bara en mall för nyhetsbrev - få en gratis mall för nyhetsbrev

Det första dina mottagare kommer lägga märke till är utseendet på ditt nyhetsbrev utskick. Det momentet är helt avgörande för om dom kommer välja att ens läsa det som står i det. Är inte mallen för nyhetsbrevet utformad för att inspirera läsaren och fånga hens intresse, finns det ingen vits med att lägga tid på det som står i det, för det kommer ändå inte bli läst då. Därför vill vi understryka hur viktigt det är att ha en genomtänkt mall design som går i linje med ditt företags brand image och identitet. Alla våra nya Rule kunder får en skräddarsydd nyhetsbrev mall gratis, helt designad efter ditt företags preferenser. Vi har även ett brett utbud av mallar som är gratis i vårt ”mall bibliotek”, dessa kan du välja mellan när du ska skapa ett nyhetsblad och behöver en mall anpassad efter just det. 

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.