Effektiv e-postmarknadsföring med Drag and Drop-funktion i Rule

Vi fokuserar alltid på hur vi kan göra vår plattform så användarvänlig och tidseffektiv som möjligt för våra användare. Med vår Drag and Drop funktion, kan du skapa innehållet till din e-postmarknadsföring, så snabbt och effektivt som möjligt. Det tillåter dig att hämta vilket typ av innehåll från din site som helst. Allt ifrån bilder, rubriker, brödtexter och länkar – du väljer själv!  Du har alltså total frihet i ditt val av attribut som ska hämtas från din sida, och placeras direkt i din Rule mall

Drag and Drop tilllåter dig att enkelt dra och släppa innehåll direkt från din hemsida in till din mall inne i Rule. Med hjälp av Open Graph meta-taggar kan du dessutom kontrollera vad som hämtas upp från din hemsida, när en viss länk placeras i ett block när du skapar dina utskick. Drag and Drop funktionen i Rule bygger på samma logik som när du delar en länk i sociala medier och vill ha kontroll över hur innehållet från länken ska visas.

Spara tid med Drag and Drop

För e-handlare som arbetar med produkter och produktinformation såsom pris, produktkategori och andra produktspecifikationer, kan arbete med kampanjer lätt bli tidskrävande. Då många e-handlare använder Rule som plattform för sin digitala kommunikation, har vi haft dessa i åtanke när vi skapat vår Drag and Drop funktion. Det gör att du slipper skriva uppgifter som exempelvis pris, bildtext och storlek. Med vår funktion för Drag and Drop kan du hämta vilka önskade attribut du vill ha, utöver standardattribut som bild, titel och länk. Med andra ord så kan du alltså dra in och släppa hela produktartiklar direkt in i din mall.

Vill du även kunna dra och släppa en produktlista från en e-handelssite, en sida med nyhetsartiklar eller en hel blogg? Då är det också möjligt – mer om det kan du läsa här!

Din mall måste ha stöd för Open Graph

När vi bygger nya mallar ser vi till att mallen har stöd för standard Open Graph. Om du har en gammal mall som inte stödjer Open Graph, kontakta oss, så hjälper vi dig att implementera Open Graph i din mall. Genom att använda Drag and Drop-funktionen sparar du tid och slipper onödigt manuellt arbete. På så vis, ser du till att effektivisera ditt arbetssätt i Rule. Vi strävar alltid efter att utveckla och leverera tekniska lösningar som ska förbättra våra användares dagliga arbete. 

Kontakta oss så hjälper vi dig

För att implementera eller förbättra din nuvarande Open Graph, kontakta supporten och specificera vilka meta-taggar du vill ska läggas till i din mall så återkommer vi med mer information!

Har du ännu inte ett Rule konto och vill komma igång med digital kommunikation? Kom igång med Rule redan idag, helt kostnadsfritt på obegränsad tid. 

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
BF förbereda

Förberedelser i Rule inför Black Friday

Nu är det dags att börja hämta inspiration, planera och förbereda inför en lönsam e-postmarknadsföringsstrategi under Black Friday. Med detta inlägg vill vi hjälpa dig …

Read More
klickfrekvens

Maximera klickfrekvensen i dina nyhetsbrev: En djupdykning i effektiv marknadsföring

När det kommer till digital marknadsföring är nyhetsbrev fortfarande en av de mest kraftfulla verktygen i din arsenal. Men att skicka ut med ditt nyhetsbrev …

Read More
Tips

Nyhetsbrev: Ditt hemliga vapen för effektiv marknadsföring

Numera kan det vara frestande att fokusera på de senaste trenderna inom marknadsföring såsom sociala medier och influencer samarbeten. Men ett av de mest kraftfulla …

Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.