fbpx

Effektiviserad och automatiserad digital kommunikation

Rule nyhetsbrev plattform

Skicka digital kommunikation genom Rule

En stor del av människors kommunikation sker idag över digitala medier. Att kunna anpassa sig till det är mycket viktigt för de flesta företag. Rule erbjuder digitala kommunikationsverktyg som hjälper er att förbättra era kundrelationer och effektivisera er digitala marknadsföring.

Vad är digital kommunikation?

Digital kommunikation är en bred term som betecknar alla typer av kommunikation i digitala medier. Olika företag kan alltså besvara frågan om vad digital kommunikation är för dem på olika sätt. Här är några exempel på digital kommunikation:

 • Er närvaro på sociala plattformar
 • Er digitala annonsering
 • Funktioner och tilltal på er hemsida
 • Hur ni svarar på mail
 • Era nyhetsbrev

All information ni vill nå ut med och alla utbyten ni har med kunder och andra intresserade bör bygga på vad som är effektiv digital kommunikation. I många branscher är digital kommunikation det enda sätt på vilket företag når alla sina kunder och ofta även leverantörer och samarbetspartners. Kvaliteten på den digitala kommunikationen är med andra ord helt avgörande för företagets resultat. Men just när kommunikationen sker över flera olika plattformar och för olika målgrupper är det nästan nödvändigt med digitala kommunikationsverktyg för att den ska fylla sin funktion fullt ut. Nätverksbaserad kommunikation där människor kommunicerar med varandra via ett nätverk, till exempel ett företags interna kommunikation, är ett annat exempel på digital kommunikation.

Så kan Rule hjälpa er med en digital kommunikationsplan

Vi kan hjälpa er att ta fram en digital kommunikationsplan så att ni kan skräddarsy kommunikationen till era kundkontakter och uppnå önskat resultat. Rule är en digital kommunikationsplattform som ger er alla möjligheter att lyckas med digital kommunikation och marknadsföring. Plattformen är framtagen för att du ska kunna använda den utan att vara en specialist.

Tack vare det visuella gränssnittet går det snabbt att komma igång och du kan använda våra digitala kommunikationsverktyg för bland annat:

 

Rätt budskap för rätt målgrupp

En digital kommunikationsplan bör vara målgruppsanpassad. En av styrkorna med vår digitala kommunikationsplattform är att den hjälper er att uppnå just det. Du kan till exempel ta fram nyhetsbrev där innehållssektionerna är relevanta för en specifik grupp av mottagare. Du får också hjälp att skapa visuellt tilltalande nyhetsbrev som når fram i din kunds inbox.

segmentering, individanpassat innehåll

Digital kommunikation med upplevelsen i fokus

Många företag fokuserar på text och bild. Digital kommunikation handlar dock ofta om en helhetsupplevelse där det är viktigt att rätt budskap presenteras vid rätt tillfälle. Alla kunder är olika och det är viktigt att kundupplevelsen bygger på kunddata och på digitala kommunikationsverktyg som ger en personaliserad upplevelse. Genom Rule kan ni samla kunddata och låta informationen ligga till grund för personligt anpassad digital kommunikation.

nyhetsbrev

Använd avancerade digitala kommunikationsverktyg på ett enkelt sätt

För många företag är den tekniska tröskeln hög när det gäller insamling av kunddata. Det gör det svårare att konkurrera eftersom de inte vet hur man använder data för skräddarsydd digital kommunikation. Med Rule får ni hjälp med att integrera till exempel Google Analytics och andra verktyg för datadriven marknadsföring. Ni kan samla all kunddata på ett och samma ställe och verkligen dra nytta av den.

Betona kompetens nyhetsbrev

Digital kommunikation kan automatiseras

Att kommunikationen sker över digitala medier innebär att manuella processer ofta kan ersättas med Marketing Automation. När era digitala kommunikationsverktyg fungerar som de ska i verksamheten kommer de att spara resurser samtidigt som ni kan kommunicera digitalt med större precision.

segmentering

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

 • Färdiga mallar och gratis mailutskick
 • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
 • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.