fbpx

Skicka SMS med Rule

sms utskick Rule

Skicka SMS med Rule och nå fram till dina kunder omedelbart

När du ska skicka SMS online med Rules smarta SMS verktyg, är det två simpla saker du behöver. Det ena är en lista på nummer, det kan antingen vara alla dina kunder eller endast några utvalda. Sedan behövs självklart ett meddelande, på max 160 tecken. Till kunder som tillhör ett särskilt kundsegment kan du även skicka grupp sms för att effektivisera din kommunikation. Med endast ett par knapptryckningar kan du smidigt importera medlems- eller kundregister in till Rule och börja skicka sms.

Skicka SMS med Rules SMS-verktyg

varför använda e-postmarknadsföring

Skicka SMS online med Rule

För att skicka SMS online i Rule krävs det väldigt lite av dig som avsändare. SMS är en väldigt effektiv och framgångsrik kanal som en del inte tänker på som marknadsföringskanal. Att skicka SMS online i Rules plattform istället för att skicka SMS via mobilen, öppnar upp för otroligt många möjligheter. Här nedan kommer vi belysa de effektiva funktionerna som kommer med mobil marknadsföring.

Segmentera dina mottagarlistor

En av de främsta fördelarna med SMS, är att du kan nå fram med ditt budskap till kunden omedelbart. För att se till att rätt budskap når fram till rätt kund, är det bra att se över dina listor innan du ska skicka iväg ditt SMS. För att säkerställa relevansen i ditt SMS, kan du i Rules SMS verktyg segmentera på datapunkter som köphistorik och senaste köpdatum, öppningar och klick i både tidigare SMS och nyhetsbrev, samt demografisk data. 

formulär
Automatiserad marknadsföring

Med automationer i Rules Marketing Automation verktyg, kan du enkelt förinställa dina SMS-meddelanden. Det betyder att du själv bestämmer när ditt meddelande ska skickas ut och även vad som ska trigga att det skickas iväg. Exempelvis så kan du ställa in en automation som triggas på att en kund signat upp sig och att kunden 3 dagar efter sign up, ska få ett välkomst SMS följt av ett erbjudande. Genom att sätta upp SMS automationer, går du inte miste om något kontakttillfälle med kunden under deras kundresor utan når dom med rätt kommunikation, vid rätt tillfälle. 

Schemalägg SMS

Rules SMS-tjänst för företag möjliggör lösningar för alla typer av behov hos marknadsförare och i sin tur även för deras kunder. Du bestämmer själv om du vill skicka ut ett SMS direkt, eller tidsinställa det. Fördelen med att kunna schemalägga ett sms-utskick, är att du kan kommunicera med dina kunder efter deras behov, när du själv inte är närvarande. Med tidsinställda utskick effektiviserar du processen och ser till att alltid ligga steget före. Upprätthåll en konversation med dina kunder, när det passar er båda.

skicka nyhetsbrev marketing automation

Skicka SMS påminnelser

Vissa budskap når bäst fram via kanalen SMS, exempelvis påminnelser. Det beror mycket på att SMS har en oslagbar öppningsgrad där ditt SMS räknas att läsas av mottagaren, inom loppet av bara någon minut. Framför allt SMS som fyller ett direkt värde hos kunder, exempel på ett sådant är påminnelse SMS. Det kan vara en påminnelse på årsdagen, dagen innan ett besök (läkare, frisör), dagarna innan en faktura ska betalas eller en SMS-bokning etc. Dessa SMS bygger både förtroende och lojalitet för ditt varumärke, då de är väldigt uppskattade av kunden.

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.