Skicka SMS 2017-06-21T11:12:04+00:00

Allt du behöver veta om att skicka SMS

För många företag är det viktigt att nå ut till sina kunder på en daglig basis. En av dom metoder som är mest effektiva är att skicka sms mot företag och privatpersoner. Även föreningslivet och klubbar som vill nå sina medlemmar är sms-utskick effektivt och kostnadseffektivt. Tester har visat att när man skickar ett sms till en kund eller till ett företag upplevs det inte som direktmarknadsföring utan mer relationsbyggande. Det är vedertaget att få många sms även om det är riktad marknadsföring för en kundklubb. Många rabattklubbar kan skicka sms flera gånger i veckan med rabattkoder, erbjudanden och inbjudningar till klubbkvällar.
Hur många gånger kan man skicka ett smsutskick utan att det upplevs störande? Är en vanlig fråga vi får. En rekommendation är att skicka smsreklam som är relevant för mottagaren. Det kan vara att mottagaren är medveten om att ta emot sms från ett företag eller från en klubb som gör att denne uppskattar att få ett erbjudande eller informration.
Vi erbjuder utöver vår sms-tjänste utbildning och mallar på hur ett bra smsutskick skall se ut. Våra kunder erbjuds oftast ett test av vår sms-funktion där vi testar hur målgruppen reagerar på ett utskick. Våra smsmallar är framtagna för att få så bra resultat som möjligt utifrån ROI och konvertering. Vi rekommenderar våra kunder att testa vår tjänst för att utvärdera resultatet och få statiskt.
Vi får ofta frågan, vad kostar det med sms-marknadsföring? Vi har fast prislista på våra smsutskick och vi riktar oss både mot mindre företag och större företag och organisationer.
Är du intresserad av att veta mer om hur man marknadsför sig med SMS? Kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär så återkommer vi med en offert efter att vi har gjort en behovsanalys utifrån just era behov.