fbpx

Skicka SMS online

skicka sms online, sms, skicka sms

Skicka och ta emot SMS online med Rule

Det är smidigt att skicka sms online samt att använda digitala verktyg för att ta emot sms online. Genom digitala verktyg kan ert företag göra sms-utskick på ett tidseffektivt sätt, samtidigt som ni når rätt målgrupp. 

Sms har den fördelen att de har en mycket hög öppningsgrad, jämfört med till exempel mailutskick. Alla vet att ett sms är kort och det sänker motståndet att läsa det. Våra verktyg används av både småföretagare och stora bolag som vill kunna kommunicera effektivt med sms. Det skapar värde för mottagaren, istället för att skicka reklam och information som kan vara oönskad.

Kan man skicka sms via internet?

Det är fullt möjligt att skicka sms på internet från en avancerad plattform som erbjuder många fler funktioner än om du använder en vanlig meddelandeapp i telefonen. Vi på Rule har tagit fram tjänster som passar dig som vill nå ut till många mottagare, och där ett sms kan ha olika innehåll beroende på vilken målgrupp mottagaren tillhör. Att skicka sms online är ett mycket effektivt sätt att ge ett budskap rätt innehåll och rätt destination.

Så kommer du igång med att skicka SMS online

Vår plattform behöver inte installeras på de enheter från vilka du vill ha möjlighet att arbeta med effektiv mobilmarknadsföring. Den är webbaserad och alla dina medarbetare som ska ha tillgång till den kan använda den överallt där det finns en internetuppkoppling. 

Enkelt och snabbt att skicka SMS online

Både att skapa ett meddelande och att välja vilka du vill nå genom att skicka sms online går mycket fort efter att du importerat dina register, vilket också är mycket enkelt. Vår affärsidé är att samla allt du behöver för kommunikation via flera kanaler på ett ställe. Funktionerna är integrerade för att det ska vara enkelt och gå snabbt att skicka och ta emot sms online. En annan fördel med integrerad marknadsföring via flera kanaler är att det går att tillämpa en mer sofistikerad marknadsföringsstrategi som ger era kunder och samarbetspartners en mer enhetlig upplevelse av ert varumärke.

Till vem kan man skicka sms online?

Med vår plattform har du möjlighet att skicka sms online på upp till 160 tecken. Du kan skicka sms från datorn till en iPhone eller Android, oavsett vilken operatör en mottagare använder sig av. Du kan även skicka sms från nätet till mottagare i olika länder. Du kan alltså nå alla kontakter som har ett telefonnummer registrerat i dina register. Systemet fungerar utmärkt för dig med segmenterade kontakter och du behöver inte använda flera olika digitala tjänster för att skicka sms online som kund hos Rule.

Uppföljningen är viktig

Genom att använda vår plattform för att skicka sms via internet får ni tillgång till statistik som visar vilka meddelanden som öppnats. Det är viktigt med bra data för att ni ska kunna få era olika kanaler för digital kommunikation att stärka varandra. Det ger er ett försprång när det gäller multikanal marknadsföring. För att ge ett exempel på vad det kan innebära så kan du skicka sms till de mottagare som inte öppnat ett e-postmeddelande med motsvarande information, eller göra tvärtom.

skapa sms

Så får du ut mer av att skicka sms via internet

Vi avrundar med att ge några tips på hur du skapar goda förutsättningar för att en kampanj som bygger på att skicka sms via nätet ska få bästa möjliga resultat:

  • Skicka sms från internet som får mottagaren att interagera med er
  • Skicka sms från datorn till mottagare som ni vet är intresserade av innehållet
  • Använd en sms-tjänst online som visar resultatet av er kampanj
  • Se till att leda trafik direkt till produktsidan om ni ska skicka sms på nätet för att sälja något

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.