Skicka nyhetsbrev 2017-07-05T14:21:23+00:00

SKICKA NYHETSBREV

Vi skickar dina nyhetsbrev hela vägen till kundernas inkorg

Att välja en seriös partner för din e-postmarknadsföring är viktigt för att nå dina kunders inkorgar när du skickar nyhetsbrev och e-postkampanjer. Vi har många års erfarenhet och skickar idag nyhetsbrev åt flera av Sveriges största företag. Vår nyhetsbrevslösning hjälper dig att bli en bättre marknadsförare och stärka dialogen med dina kunder. RuleMailer ger dig tillgång till alla funktioner som behövs för att nå dina resultat. Har du inte tid att skicka nyhetsbrev själv? Då erbjuder vi även tjänster för löpande hantering och produktion av nyhetsbrev.

Personliga nyhetsbrev maximerar effekten av dina mailutskick och gör att du kommer närmare din kund. Kommunicera relevanta erbjudanden och låt varje enskild mottagare få ett individuellt nyhetsbrev. Låt kön, intresse eller tidigare köpbetenden styra vilken typ av innehåll eller erbjudande som ska visas när du skickar nyhetsbrev.

Individanpassa innehåll i dina nyhetsbrev

Genom att t.ex. skicka ett välkomstmeddelande med specialerbjudande till nya kunder eller prenumeranter av ditt nyhetsbrev kan du öka försäljning och konvertering redan från start. Nyheter, uppdateringar och erbjudanden kan skickas automatikst utan att du ska behöva lägga ner dyrbar tid. Med några enkla inställningar hjälper RuleMailer dig att skicka nyhetsbrev och bli mer effektiv i din e-postmarknadsföring.

Automatisera dina mailutskick

Utan en seriös e-postleverantör med gott rykte kommer du alltid få problem att nå dina mottagare. Vi värnar om våra servrar och bedriver en aktiv bevakning för att motverka potentiell SPAM-klassning. Våra avancerade system och rutiner är byggda för att dina mailutskick inte ska hamna i skräpkorgen. När du skickar nyhetsbrev via oss är din e-postmarknadsföring i trygga och professionella händer.

Leveranssäkra dina mailutskick

Att hålla ditt kund eller medlemsregister uppdaterat är en skyldighet både gentemot dina mottagare och dig själv som företagare. RuleMailer hjälper dig att hantera felformaterade e-postadresser vid inläsning av mottagarlistor och sorterar även automatiskt ut e-postadresser som studsar vid själva utskickstillfället. Skicka nyhetsbrev till rätt mottagare med RuleMailer.

Håll dina register uppdaterade med vår inbyggda felhantering

Ett SMS har en nästan hundraprocentig öppningsgrad och är ett effektivt sätt att komma närmare dina kunder. Skicka snabbt ut dina erbjudanden, inbjudningar eller påminnelser. Med några enkla knapptryck hjälper vi dig att nå tiotusentals mottagare direkt i deras mobiltelefoner via RuleMailers SMS-tjänst.

Skapa SMS-utskick med RuleMailer

Spara tid och höj servicekänslan gentemot dina kunder och besökare. Förutom att skicka nyhetsbrev kan du även låta RuleMailer sköta hanteringen av prenumerationer, beställningar och anmälningar helt automatiskt.

Skicka kvittomail via RuleMailer

Genom att segmentera dina mottagarlistor och skapa målgrupper kan du höja öppningsgraden och responsen med tiotals procent. RuleMailer låter dig importera hela ditt medlems- eller kundregister som du sedan enkelt kan segmentera upp i målgrupper baserat på din egen kunddata. Ett riktat mailutskick uppfattas alltid som mer relevant och ger bättre resultat. RuleMailer gör det enkelt att skicka nyhetsbrev till rätt målgrupp.

Segmentera e-post och nyhetsbrev

Inget kan påverka utfallet av dina kampanjer och nyhetsbrev lika markant som konsekventa A/B-tester. Skicka nyhetsbrev precis som vanligt men i olika versioner till slumpmässigt utvalda delar av din mottagarlista för att se vilken version som fungerar bäst. RuleMailer hjälper dig att med bara några knapptryck avgöra vilken ämnesrad och typ av innehåll som ger bäst respons för just dina mottagare.

A/B-testa dina nyhetsbrev