Skicka nyhetsbrev med Rule

e-postmarknadsföring i Rule

Vi ser till att leverera dina mail

Att välja en seriös leverantör av sin e-postmarknadsföring är viktigt om man vill se positiva resultat. Något som vi på Rule säkerställer är att dina mailutskick till kunder, når deras inbox som planerat. Vi har många års erfarenhet och skickar idag nyhetsbrev åt flera av Sveriges största företag. Vårt nyhetsbrevsverktyg hjälper dig att bli en bättre marknadsförare och stärka dialogen med dina kunder. Sätt igång med att skicka nyhetsbrev och kom närmare dina kunder med Rule. Testa skicka nyhetsbrev gratis redan idag!

skicka nyhetsbrev

Individanpassat innehåll

Personliga nyhetsbrev maximerar effekten av dina mailutskick och gör att du kommer närmare din kund. Det gäller oavsett om din kund som får ditt nyhetsbrev är ett företag eller en privat person. Kommunicera relevanta erbjudanden och låt varje enskild mottagare få ett individuellt nyhetsbrev. Personalisering handlar om att använda data för att ta reda på vilka dina mottagare är och det kan du smidigt göra i Rule. Låt kön, intresse eller tidigare köpbeteenden styra vilken typ av innehåll eller erbjudande en viss mottagare ska få. 

Kundbeteende data

Säkerställ din målgrupp

Se till att dina kunder tar emot relevant innehåll genom att segmentera dina utskick. Med Rules verktyg för segmentering kan du skapa specifika kundsegment för att nå ut till din målgrupp med större precision. Det tillåter dig att leverera personanpassad kommunikation i dina nyhetsbrev, så att varje utskick känns relevant för den specifika mottagaren. I Rule hålls dina mottagarlistor uppdaterade automatiskt och du slipper lägga tid på att manuellt underhålla dessa.

Tidsinställda utskick

Rules plattform möjliggör lösningar för alla typer av behov hos marknadsförare. Du kan själv välja om du vill skicka ut ett nyhetsbrev direkt, eller tidsinställa det. Fördelen med att kunna tidsinställa ett utskick är att du kan kommunicera med dina kunder, när du själv inte är närvarande. Med tidsinställda utskick effektiviserar du processen och ser till att alltid ligga steget före. Upprätthåll en konversation med dina kunder, när det passar er båda.

skicka nyhetsbrev marketing automation

På Rule håller vi koll på så många faktorer som möjligt, för att säkerställa att dina mail når kundens inbox. Vi värnar om våra mailservrar och bevakar dem aktivt för att motverka potentiell SPAM-klassning. Våra utvecklade system och rutiner är byggda för att dina mail inte ska hamna i skräpkorgen hos mottagaren. Vi ser till att du får hög leveransbarhet när du ska skicka nyhetsbrev online, vilket resulterar i bättre konvertering och resultat på din e-postmarknadsföring.

skicka nyhetsbrev, responsiva utskick

Driv engagemang och tillväxt genom smart kommunikation

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.