Skapa nyhetsbrev 2017-01-13T17:14:25+00:00

SKAPA NYHETSBREV

Vi hjälper dig att skapa nyhetsbrev och nå lyckade resultat

RuleMailer är en avancerad nyhetsbrevslösning som ger dig full frihet att skapa nyhetsbrev snabbt och smidigt. Du lägger enkelt in texter, bilder och länkar i en färdig mall och justerar fritt alla detaljer. Verktyget passar alla, oavsett om du är nybörjare eller expert och vill koda allting själv. Vi har många års erfarenhet inom e-postmarknadsföring och hjälper dig genom alla steg på vägen till ett lyckat resultat. Vi erbjuder Sveriges snabbaste support och finns alltid till hands när du behöver hjälp. Prova att skapa nyhetsbrev med RuleMailer redan idag.

Ett väldesignat nyhetsbrev förbättrar ditt utfall och säkerställer att det ser bra ut oavsett vilken mailklient dina mottagare använder. Klick och konverteringar ökar markant när ett nyhetsbrev är väldesignat och korrekt utformat.

Skapa nyhetsbrevet rätt från början. Vi bygger en egen mall åt dig utefter dina önskemål och design. Snygg, mobilanpassad och responsiv så att ditt nyhetsbrev ser bra ut när mottagarna läser det i mobilen eller surfplattan.

Skapa skräddarsydda mallar för dina nyhetsbrev

Både stora och små företag använder RuleMailer för att skapa nyhetsbrev och effektivisera dialogen med sina kunder. Flera välkända aktörer har valt RuleMailer. Alltifrån företag inom modebranschen som Odd Molly till stora e-handelssajter som Lensstore.se använder våra lösningar för att skapa nyhetsbrev och kampanjer.

Låt dig inspireras av några exempel på nyhetsbrev

Idag läser nästan hälften av mottagarna sitt nyhetsbrev i en mobil enhet. Genom responsiva, mobilanpassade utskick kan du försäkra dig om att ditt nyhetsbrev ser bra ut – oavsett i vilken enhet det läses. Responsiva nyhetsbrev är utskick där layouten anpassas efter vilken plattform och skärmupplösning det läses i.

Skicka responsiva nyhetsbrev som fungerar i alla enheter