fbpx

2020 börjar lida mot sitt slut och vi lämnar ett minst sagt fartfyllt år bakom oss. Rule har haft ett händelserikt år och vi har vuxit på alla sätt och åt olika håll och kanter. Vi har utökat vårt Rule team, våran kundbas, våra partnerrelationer samt så har integrationer blivit fler. Det är något vi är, minst sagt, otroligt tacksamma och stolta över. 

Innan vi tar sats och hoppar in i ett nytt år fullt med förväntningar och spännande saker, ska vi blicka tillbaka på året som varit en stund. Det här var Rule 2020.

Så här summerar vi året 2020 hos Rule:

Tillväxt i Rule

 

Rule har, trots ett oförutsägbart 2020, fortsatt sin tillväxt. Vi har fått fler fantastiska Rulers, verksamma i olika branscher och vuxit med 26 % på antalet abonnemang. Vi har även nått nya höjder tillsammans med våra lojala kunder.

Vi har utökat vårt dream team både i Sverige och i Ukraina, inom Customer Success, Partner Account Management, Product Ownership, Marketing samt Tech/Dev. Något som är säkert: Vi inte hade varit i närheten av den kvalitet och stabilitet vi ger våra kunder, utan de människor som utgör Rule! 

Year in review – ditt år med Rule

Vi vill självklart göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att ha koll på sina marknadsföringsresultat och en summering av ditt år med Rule, är på sin plats. Då det var väldigt uppskattat förra året, kommer vi att i början på nästa år sända ut ett ”Year in review” utskick. Där summerar vi året du haft med Rule och sammanställer data baserat på era utskick, 2020. 

Heads up: Om ni har flera konton i Rule – notera att datan då baseras på ditt huvudkonto.

Uppdateringar och förbättringar i plattformen:

Vi uppdaterar och förbättrar olika områden av vår plattform löpande. Utöver människorna, så talar vår produkt och vår teknik för sig själva. Det har skett en hel del spännande teknik och produktframsteg under årets gång: 

Journey Builder

 • Årets största projekt har utan tvekan varit Journey Builder och nu är det väldigt nära en release! I början av nästa år planerar vi att att släppa Journey Builders Soft Launch, där den nya plattformen kommer finnas tillgänglig för alla våra kunder. Vi kommer att börja med att bjuda in ett begränsat antal kunder till att beta-testa Journey Builder. Är du intresserad av att beta-testa nästa våg av personaliserad digital marknadsföring, före alla andra? Hör då av dig till vår Product Officer.

Kampanjer skickas 300% snabbare nu

 • Vi jobbar löpande på att optimera hastigheten på utskicken via Rule, för att dina kunder ska kunna nås av din värdefulla kommunikation snabbare. I år har vi kunnat optimera hastigheten ytterligare och just nu skickas kampanjerna 300% snabbare.

Newsfeed/RSS

 • Under 2020 lanserade vi Drag and Drop Feed. Det är nu möjligt att dra och släppa, inte bara enskilda artiklar utan en hel feed, direkt in i Rule. Du kan enkelt och snabbt fylla mailet med innehåll från exempelvis en produktlista på en e-handelssite, en sida med nyhetsartiklar eller en hel blogg. På så sätt sparar du tid och kan jobba ännu mer effektivt.

Botstop för optins

 • Vår senaste uppdatering inom Bostop innebär att vi förfinat algoritmer som kan sortera ut botar från människor, ytterligare. Det gör det enklare för dig som företagare att snabbt kunna identifiera dina riktiga kunder och sign ups. På sätt sätt hjälper vi till att öka e-postsäkerheten.

Filteruppdateringar

 • Nu går det att kopiera filter i Rule och på så sätt jobba smidigare och mer effektivt med segmentering. Vill du göra flera filter med samma grundinställningar och regler, går det nu att göra det genom att smidigt kopiera filter. Du slipper således att göra om hela filtret och allt som finns i det.
 • Ytterligare en filteruppdatering som skedde 2020 är att du nu kan segmentera ut de kunder som inte har data kring ett specifikt värde. De som ”inte har”, till exempel, handlat. Det ger dig möjlighet att smidigt fånga upp dessa och rikta specifik kommunikation mot just dem. 

Skicka digitala presentkort via Rule

 • Presentkort fungerar som ett utmärkt konverteringsverktyg och låter dina nuvarande kunder presentera ditt företag för nära och kära. På så sätt kan du utöka din kundbas, samtidigt som intäkterna ökar. Läs mer om årets julklapp – digitala presentkort.

Nästa steg av leveransbarhet

 • Vi vet att våra kunder som skickar stora mängder mail till flera olika marknader kräver kraftfulla lösningar. Våra senaste uppdateringar innebär den allra senaste tekniken för mailutskick och autentisering. Det skapar de absolut bästa förutsättningarna för hög leveransbarhet tack vare både avancerade tekniska lösningar samt ett dedikerat team av experter. Läs mer om SPF, DKIM och DMARC.

Nya och uppdaterade partnerskap och integrationer

2020 har varit ett år med fokus på att hitta partners som stärker vår produkt och kundens upplevelse. Trenden med personaliserad kommunikation fortsätter och där vill vi ligga i framkant och jobba med andra partners som också gör det. 2021 vill vi fortsätta med det och har flera spännande projekt på gång. Vi kommer ta ytterligare steg för att genom partners hjälpa våra kunder med personalisering, med ett fokus på relevanta produktrekommendationer, reviews och lojalitetsprogram.

Sitoo

 • Sitoo är ett molnbaserat mobilt kassasystem (mPOS) för Globala Retailers. Det är nu möjligt, med hjälp av vår Sitoo integration att skjuta in kunddata direkt från de fysiska butikerna och orderdata från onlinebutikerna till ditt Rule konto. Denna data lägger grunden för avancerad segmentering och personaliserade kundresor.

Woocommerce uppdatering

 • Woocommerce är WordPress flexibla e-handelsplattform. Med Woocommerce pluginet förvandlar du din WordPress-sida till en e-handel med hjälp av bara några få klick. Vår senaste WooRule uppdatering ger dig numera full frihet och så att du själv kan administrera vilken data som skickas från din Woocommerce butik till ditt Rule konto. 

Magento

 • Vår starka integration med Magento som är Adobe’s kraftfulla e-handelsplattform för snabbt växande företag, fortsätter att utvecklas. Under året har vi uppdaterat integrationen till E-com systemet Magento

Bex uppdatering

 • Genom integrationen med BeX och Rule,  maximerar du kraften av båda plattformarna och tar fullt tillvara på fördelarna med omnikanalsmarknadsföring och kundklubbsbyggande. Den senaste uppdateringen gällande integrationen innebär att de som har kopplingen Bex – Rule, nu kan börja med kundklubb och medlemspoäng inne i Rule. 

Infobaleen

 • Genom vår smidiga integration mellan Rule och Infobaleen kan du som kund på det mest kostandseffektiva sätt, utnyttja data till dess fulla potential med hjälp av två specialistsystem. Är du intresserad av att göra mer djupgående kund och produktanalyser finns det möjlighet att göra det med Rule och Infobaleens sömlösa integration.

Triggerbee

 • Vår färdiga och otroligt smidiga integration med Triggerbee, möjliggör effektiva cart abandonment utskick även via dem. Med cart abandonment mail kan du fånga upp kvarglömda varukorgar hos kunder och på så sätt öka konvertering och sälj på ett ögonblick. 

DialogTrail

 • Vi har precis ingått ett mycket spännande partnerskap med DialogTrail. Dem ger varumärken möjligheten att nå ut till sina kunder i Messenger. Vi är just nu i uppstartsfasen av den här coola integrationen och testar oss fram hur processen ska gå till på smidigaste sätt.

HelloRetail

 • HelloRetail är en av våra färskaste integrationer och i början av 2021 kommer vi berätta mer om den här spännande integrationen. Med deras produkter kan du skapa en unik och personlig kundupplevelse för varje online-handlare genom intelligent AI-baserad programvara för beteendeigenkänning. Genom integrationen mellan Rule och HelloRetail kan du skicka kundspecifika  produktrekommenderingar via Rule, till dina kunder.

Har du någon idé eller tips på ett företag vi borde samarbeta med? Maila till partner@rule.se så tittar vi vidare på det.

Utmaningar vi stött på och minnen vi tar med oss från 2020

Utmaningar under året:

Pandemi, osäkerhet och ekonomisk återhållsamhet har gjort att många tvingats tänka och agera annorlunda än planerat, men vi har gjort motsatsen till att hålla oss tillbaka och vänta. Vi har omgrupperat och digitaliserat vårt sätt att agera, för att varje kund, varje medlem, varje mottagare fortfarande skall få sin kommunikation levererad på ett tryggt, säkert och högkvalitativt sätt. Våra kunder har kommunicerat mer under de här tuffa omständigheterna och många har lyckats öka sin affär även under de här utmanande tiderna.

Bra minnen från året:

Vi har träffats oftare och väldigt engagerat, även om det har fått ske digitalt. Då Rule redan jobbar på flera olika Ställen (Stockholm, Åre, Kharkiv) så har vi hållit relationerna starka och det har resulterat i många framsteg internt och mot marknaden. Många av Rules kunder har arbetat i fler kanaler än tidigare, exempelvis SMS som har givit en förbättrad kundupplevelse och affärsnytta. Något vi är väldigt glada över att kunna runda av året med, är att vi har kunnat ge en julklapp till ett väldigt bra ändamål i slutet av året, där våra kunder röstade fram Operation Smile som erhöll gåvan.

Ledord 2021

Avslutningsvis vill vi säga att vi är otroligt tacksamma att våra kunder och partners fortsätter använda Rule och är så engagerade i plattformen. Vi ser fram emot ett fartfyllt och händelserikt 2021 med er. Med det sagt, rundar vi av med några ledord för 2021 från vår VD och grundare: 

”Vi måste tänka icke-linjärt. Vår produkt är till för hela världen, och vårt mål är att komma dit.”

-Sam Jahanfar, VD/Grundare Rule

Har du ännu inte ett Rule konto och vill komma igång med datadriven marknadsföring? Kom igång med Rule redan idag, helt kostnadsfritt på obegränsad tid. .

 

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
omnireach

Rule öppnar fler kommunikationskanaler för dig

Hos Rule är vi alltid på jakt efter nya sätt att förbättra och utvidga de tjänster vi erbjuder i vår plattform. Vi är därför stolta ...
Read More
Morsdag

Kreativa och framgångsrika marknadsföringstips inför mors dag

Visst har du inte glömt bort att mors dag börjar närma sig? Dagen då vi får överösa våra mammor med kärlek, gester och presenter. Det ...
Read More
Linkin.io blogginlägg (2)

En guide till effektiva SMS-strategier och bästa praxis med Rule

I dag är effektiva marknadsföringsstrategier avgörande för varumärken som vill nå ut till sina kunder. Medan e-post och sociala medier har varit go-to-kanaler, förblir SMS-marknadsföring ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

 • Färdiga mallar och gratis mailutskick
 • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
 • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.