Vi är experter på nyhetsbrevsmallar

Rule nyhetsbrev plattform

Bygg nyhetsbrev på bara några minuter med enkel Drag and Drop.

Vi erbjuder färdiga responsiva nyhetsbrevsmallar som inkluderar alla block och designelement som behövs för att skapa ett professionellt mail på nolltid. I vår användarvänliga plattform skapar du nyhetsbrev med en effektiv Drag and Drop funktion. Som Rule kund bjuder vi på en skräddarsydd standardmall för ert företag. Denna nyhetsbrev mall skapar vi upp efter underlag och er grafiska profil. Genom att utgå från en egendesignad mall som har kodats upp korrekt från början, säkerställer ni att mail fungerar bra i alla klienter och enheter.

“På sikt vill vi automatisera mera, men just nu tar det bara några minuter att skapa en kampanj med hjälp av Drag and Drop funktionen.”

Rasmus Hult, Every Sport Media Group

Kom enkelt igång med hjälp av våra smidiga nyhetsbrevsmallar

skicka nyhetsbrev Rule

Flera färdiga mallar redo för dig att använda.

resume-and-cv

Skapa snygga email som matchar ert varumärke.

icon

Justera mallar efter smak. Kan du HTML? koda mallar från grunden.

mall för nyhetsbrev

Skräddarsydd mall för nyhetsbrev

Mallen är grunden i ditt nyhetsbrev och som ny kund får du en skräddarsydd nyhetsbrev mall anpassad efter just ditt företag. Alltifrån typsnitt, bilder, marginaler och färger kan anpassas. Skissa på en design och utformning som du tycker om, så låter vi våra experter bygga upp mallen i korrekt HTML. Med vår erfarenhet inom e-postutskick och nyhetsbrevsmallar slipper du begå de vanligaste misstagen vid mallhantering.

Responsiva mallar nyhetsbrev

Vi ser till att skapa upp mallar som även är mobilanpassade, så att mail i mobilen ser lika bra ut som i desktop. Responsiva nyhetsbrevsmallar innebär att du använder en och samma mall för flera enheter och mailklienter. Detta underlättar både för dig och dina kunder då nyhetsbrevet fungerar och ser bra ut överallt. Alltifrån bildstorlekar och placeringar, till menyer och knappar, anpassas för att maximera utfall och konvertering.

skicka nyhetsbrev, responsiva utskick

Vår nyhetsbrevsplattform

När du väljer att skapa ett utskick kan du utgå från din standardmall eller en av våra gratis mallar. När du har valt en mall öppnas den i mailbyggaren. Härifrån kan du låta kreativiteten flöda och välja vilket individuellt område du vill redigera. Med en pedagogisk redigeringspanel kan du bland annat formatera text, bilder och skapa länkar som du sedan kan följa upp i Google Analytics. I vår mailbyggare kan du känna full flexibilitet.

Stärk varumärkesidentiteten

Ett av de främsta målen med att skicka nyhetsbrev är att göra någon typ av påverkan på sina mottagare och få dem att vilja agera. Med en skräddarsydd mall för nyhetsbrev som är anpassad efter din grafiska profil, går det inte att undgå vem utskicket kommer från. Det ger dig alla möjligheter till att utmärka dig i mottagarens inkorg.

Skapa förtroende e-postmarknadsföring

Integrerad Open-Graph funktion

Vi skapar upp din mall för nyhetsbrev så att den har stöd för Open Graph. Med hjälp av Open Graph effektiviserar du ditt mail-skapande. Dra in en länk i ett block och se hur titel, bild och text automatiskt fylls i. Minimera manuellt arbete genom att använda dig av Open Graph funktionen i Rule.

Avancerad Schema-funktion

Utöver Open Graph funktionen som automatiskt hämtar titel, bild, text och länk från önskad sida, finns även möjligheten att använda vår avancerade schemafunktion. Vi skapar upp en koppling i mallen som möjliggör att block i mallen även hämtar upp till ex. Ordernummer, produktnamn och pris. Vår schemafunktion är en utvecklad version av Open Graph och med den, kan du effektivisera ditt digitala arbete ytterligare ett snäpp.

Sprid varumärkeskännedom nyhetsbrev

På grund av varierande stöd i olika mailklienter, är det en bra idé att ta del av våra designtips för nyhetsbrevsmallar. Det visuella är viktigt när det kommer till e-postmarknadsföring, men det är ännu viktigare att innehållet fungerar ur ett tekniskt perspektiv. Vi ser till att dina mallar är så snygga som möjligt utefter tekniska förutsättningar.

Driv engagemang och tillväxt genom smart kommunikation

Explore Rule free for 30 days, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. We’re here to help you get started!

 

  • Pre-made templates and free test emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees
  • Choose from our flexible subscriptions

 

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.

Utforska Rule gratis i 30 dagar, utan att ens behöva registrera ett betalkort.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. Vi hjälper dig att komma igång!

 

  • Färdiga mallar och gratis testutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter
  • Välj sedan bland våra flexibla abonnemang