fbpx

Nå genom bruset under Black Friday med SMS-utskick i Rule

sms utskick Rule

Öka din Black Friday försäljning med SMS

Är du redo för startskottet av Black Week och den stora anstormningen den 25 november? Vi vill ge dig de rätta verktygen för att kunna överträffa tidigare resultat. Vi har delat med oss av ett beprövat framgångsrecept för lyckad e-postmarknadsföring under Black Friday, vad du ska förbereda i ditt Rule konto, hemligheten bakom PriceRunners enorma succé, och nu: hur du kan öka försäljning under Black Friday med hjälp av strategiska SMS utskick.

“Tack vare Rule kan vi enkelt kommunicera med våra kunder inför och under Black Friday. Rule gör det enkelt för oss att nå ut med så relevanta erbjudanden som möjligt till våra kunder via både automationer och riktade kampanjer.“ 

Alexander Dellenhed, Junior E-commerce Manager, Nudient

Kom igång med Rule och SMS-utskick idag!

Nu är det inte långt kvar till årets största försäljningsevent Black Friday! Är du redo att nå genom bruset? Gör det med SMS! Just nu har vi en kampanj där vi bjuder nya Rule kunder på 2000 gratis SMS-utskick*.

Vad är de främsta fördelarna med SMS-marknadsföring?

  • 90 % av SMS meddelanden är lästa inom 3 minuter
  • 64 % av konsumenter vill gärna att företag smsar dem oftare
  • 75 % av konsumenter vill motta SMS med riktade erbjudanden

Upptäck hur du med hjälp av Rule och SMS-marknadsföring kan maximera försäljning under årets största köpfest.  Klicka på knappen nedan för att komma igång med Rule och ta del av kampanjen!

*Erbjudandet är giltigt t.o.m 20/11-22 och gäller vid tecknande av minst ett Professional abonnemang. 1400 kr för beställning av stoppord tillkommer.

“Rule hjälper oss att sprida vårt budskap om att vi har något spännande framför oss och att samla ihop tillräckligt med subscribers för att nå våra uppsatta säljmål inför Black Friday. Efter denna storhelg kan vi genom Rule fortsätta att nå ut till såväl befintliga som nya kunder via nyhetsbrev och fortsätta bygga starka kundrelationer för att få lojala kunder.“

Axel Arigato

Så ökade PriceRunner öppningsgraden på sina utskick med 51%

Sveriges största prisjämförelsetjänst PriceRunner stod inför en utmaning: De ville öka kommunikationen med sina kunder, utan att överösa kunderna med irrelevanta erbjudanden. Speciellt under viktiga högtider som Black Friday där det är extra viktigt att fånga kundens uppmärksamhet. PriceRunner insåg att med hjälp av relevant och personanpassat innehåll, kunde de öka sin digitala kommunikation och istället kommunicera med rätt innehåll vid rätt tidpunkt.

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.