Utvecklingsblogg – Medlemmar & Mailbyggare

Ny version av RuleMailer

Här på Rule så jobbar vi just nu med en ny version av RuleMailer, som ska vara enklare att använda och mer genomtänkt. I detta första inlägg tänkte jag berätta lite om hur medlemshanteringen förändrats och om vår nya mailbyggare.

Medlemshantering

Borta är medlemslistor och dubbletter, medlemmarna står nu på egna ben. För att fortfarande kunna strukturera dina medlemmar, har vi infört taggar. En medlem kan till exempel ha taggarna “Mina kunder” och “Webbshopskund” samtidigt. Det finns ingen begränsning på hur många taggar du kan skapa.

Kombinerat med målgrupper så kommer detta bli ett väldigt dynamiskt sätt att rikta dina kampanjer mot olika kundgrupper.

Mailbyggaren

Den nya mailbyggaren

I vår nya mailbyggare behöver du inte längre öppna mailet i ett nytt fönster och dina ändringar sparas automatiskt. Så du behöver aldrig mer förlora din ändringar för att strömmen går.

Mailbyggare

Att redigera ditt mail kunde inte vara enklare. Inget mer högerklickande. Mailbyggaren fungerar nu som ett vanligt ordbehandlingsprogram. Klicka på en text och den blir automatiskt redigeringsbar. I bilden kan du se hur en kontrollpanel lägger sig högst upp.

Mailbyggare Redigeringsläge

När kan jag testa?

Vi har fortfarande en hel del funktioner kvar att implementera. Men de mest fundamentala funktioner finns på plats och bäst av allt, det går att skicka mail. Vi planerar en första stängd (för våra kunder) beta runt årsskiftet.

Har du några egna idéer om vad som skulle vara bra att ha med, hör av dig till oss!

About the Author:

Leave A Comment