Ny funktion: Switch – rätt budskap till rätt mottagare

Att visa dina mottagare specifika budskap, beroende av intresse eller historik är nu ännu enklare i Rule. Genom funktionen Switch kan du på ett överskådligt sätt anpassa hela eller delar av ditt utskick. En kraftfull möjlighet för dig som gör att du når rätt mottagare med de budskap som är mest rätt för dem – något som leder till högre relevans och i förlängningen fler affärer. 

Switch ger dina mottagare skräddarsydda bud

Drömmen för innehållsproducenter är att skapa ett budskap som passar alla. Tänk att kunna skriva en säljande text som får unga killar, tuffa tjejer samt gubbar och tanter att trycka på köpknappen triggade av samma meddelande. Exempelvis att hitta den där enda bilden som gör att positiva känslor fyller mottagaren oavsett ålder, kön och ursprung. Det må vara en dröm, men den är i princip omöjlig att uppfylla. Eller går det att lösa utan att det tar mängder av resurser och tid i anspråk?

Valfritt innehåll till valfria mottagare

Därför har Rule utvecklat en ny lösning som gör att du inte längre behöver hitta just Den bilden eller exakt Den texten. Alternativet blir att återanvända nästan hela grundmeddelandet och bara byta ut de där specifika detaljerna som kan attrahera en viss målgrupp. Med Switch kan du nämligen – precis som namnet låter antyda – växla mellan olika budskap i ett eller flera block. Något som fungerar lika bra oavsett om du skapar en kampanj eller en automation.  

Med några smidiga handhavanden riktar du valfritt innehåll till valfria mottagare. Om du exempelvis vill att din huvudbild ska vara olika beroende av om mottagaren har varit din kund länge eller är ny så skapar du ett filter som skiljer dessa grupper åt och med Switch-funktionen ändrar bildversionerna. Kanske vill du byta ett erbjudande. Kanske vill du sätta olika rubriker till olika personer. Eller ett viss textavsnitt. Möjligheterna är många.

Med Switch skapar du flera nyanser

Med Switch kan du begränsa antalet olika automationer och kampanjer i och med att du kan skapaskräddarsydda nyanser direkt i ditt huvudmeddelande. I många fall innehåller ett utskick eller en automation en stor del allmän information och bara detaljer behöver ändras för att skapa en unik känsla för olika respondenter. Då är Switch en perfekt lösning.

Vi på Rule hoppas att du kommer att hitta många bra användningsområden för Switch. Vilka speciella nyanser behöver du skapa för att nå dina mottagare på rätt sätt. Som vanligt är vi idel öra om du vill dela med dig av dina ”switchningar”. Hör gärna av dig med spännande exempel till support@rule.se

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
BF förbereda

Förberedelser i Rule inför Black Friday

Nu är det dags att börja hämta inspiration, planera och förbereda inför en lönsam e-postmarknadsföringsstrategi under Black Friday. Med detta inlägg vill vi hjälpa dig …

Read More
klickfrekvens

Maximera klickfrekvensen i dina nyhetsbrev: En djupdykning i effektiv marknadsföring

När det kommer till digital marknadsföring är nyhetsbrev fortfarande en av de mest kraftfulla verktygen i din arsenal. Men att skicka ut med ditt nyhetsbrev …

Read More
Tips

Nyhetsbrev: Ditt hemliga vapen för effektiv marknadsföring

Numera kan det vara frestande att fokusera på de senaste trenderna inom marknadsföring såsom sociala medier och influencer samarbeten. Men ett av de mest kraftfulla …

Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.