Ny funktion: Switch – rätt budskap till rätt mottagare

Att visa dina mottagare specifika budskap, beroende av intresse eller historik är nu ännu enklare i Rule. Genom funktionen Switch kan du på ett överskådligt sätt anpassa hela eller delar av ditt utskick. En kraftfull möjlighet för dig som gör att du når rätt mottagare med de budskap som är mest rätt för dem – något som leder till högre relevans och i förlängningen fler affärer. 

Switch ger dina mottagare skräddarsydda bud

Drömmen för innehållsproducenter är att skapa ett budskap som passar alla. Tänk att kunna skriva en säljande text som får unga killar, tuffa tjejer samt gubbar och tanter att trycka på köpknappen triggade av samma meddelande. Exempelvis att hitta den där enda bilden som gör att positiva känslor fyller mottagaren oavsett ålder, kön och ursprung. Det må vara en dröm, men den är i princip omöjlig att uppfylla. Eller går det att lösa utan att det tar mängder av resurser och tid i anspråk?

Valfritt innehåll till valfria mottagare

Därför har Rule utvecklat en ny lösning som gör att du inte längre behöver hitta just Den bilden eller exakt Den texten. Alternativet blir att återanvända nästan hela grundmeddelandet och bara byta ut de där specifika detaljerna som kan attrahera en viss målgrupp. Med Switch kan du nämligen – precis som namnet låter antyda – växla mellan olika budskap i ett eller flera block. Något som fungerar lika bra oavsett om du skapar en kampanj eller en automation.  

Med några smidiga handhavanden riktar du valfritt innehåll till valfria mottagare. Om du exempelvis vill att din huvudbild ska vara olika beroende av om mottagaren har varit din kund länge eller är ny så skapar du ett filter som skiljer dessa grupper åt och med Switch-funktionen ändrar bildversionerna. Kanske vill du byta ett erbjudande. Kanske vill du sätta olika rubriker till olika personer. Eller ett viss textavsnitt. Möjligheterna är många.

Med Switch skapar du flera nyanser

Med Switch kan du begränsa antalet olika automationer och kampanjer i och med att du kan skapaskräddarsydda nyanser direkt i ditt huvudmeddelande. I många fall innehåller ett utskick eller en automation en stor del allmän information och bara detaljer behöver ändras för att skapa en unik känsla för olika respondenter. Då är Switch en perfekt lösning.

Vi på Rule hoppas att du kommer att hitta många bra användningsområden för Switch. Vilka speciella nyanser behöver du skapa för att nå dina mottagare på rätt sätt. Som vanligt är vi idel öra om du vill dela med dig av dina ”switchningar”. Hör gärna av dig med spännande exempel till support@rule.se

Share this article

Driv engagemang och tillväxt genom smart kommunikation

Tiktok marknadsföring för företag

TikTok marknadsföring – så lyckas du!

Du har nog hört talas om TikTok vid det här laget. Den revolutionerade plattformen som konkurrerar hårt med de stora sociala medie-jättarna Instagram, Youtube, Tumblr …

Read More
google integration

Lucka 2: Engagera kunder i fler kanaler med Google Ads Audiences

Vill du kommunicera med dina kunder i fler kanaler och nå ut till nya prospekt?  Med Rules nya integration till Google Ads Audience kan du …

Read More
Inbound marketing

Inbound vs outbound marketing i praktiken

Vad är inbound marketing och outbound marketing, och hur kan du boosta din jul marknadsföring med dessa marknadsföringssätt? Julen står för dörren och det är …

Read More

Explore Rule free for 30 days, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. We’re here to help you get started!

 

  • Pre-made templates and free test emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees
  • Choose from our flexible subscriptions

 

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Utforska Rule gratis i 30 dagar, utan att ens behöva registrera ett betalkort.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. Vi hjälper dig att komma igång!

 

  • Färdiga mallar och gratis testutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter
  • Välj sedan bland våra flexibla abonnemang

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.