fbpx

Journey Builder | Säg mer med färre mailutskick

Ännu mer träffsäker marknadsföring genom färre email

Efter utförlig prediktiv marknadsanalys har man dragit slutsatsen: Dina kunder vill bara ta del av budskapen som är högst relevanta för dem, och helst i ett så komprimerat format som möjligt. Journey Builders utvecklade teknik låter dig kommunicera ännu mer personaliserat, samtidigt som du skickar färre antal utskick via plattformen. Genom att minska röran i kundens inkorg och endast leverera det mottagaren vill ha när de vill ha det,  förbättrar du kundupplevelsen med ditt varumärke.

Mer personliga meddelanden över hela kundresan, mindre röra i kundens inkorg, detaljerad analys och ytterligare minskat manuellt arbete: Rules Journey Builder är framtagen för att vi har lyssnat och agerat på våra kunders ambitioner, önskemål och utmaningar inom avancerad datadriven marknadsföring. Plattformen möjliggör och förenklar smart kommunikation för alla – oavsett hur långt man kommit på vägen med att leverera personaliserade kundupplevelser. Med Journey Builder kan du på ett enklare sätt utnyttja kraften i kunddata till att förbättra resultatet på din digitala kommunikation.

Om du har flera saker att berätta för en vän, ringer du då en gång, berättar en sak, lägger på och sedan gör samma sak flera gånger om, under loppet av en vecka? Eller berättar du allt viktigt – som du vill dela med den specifika personen, i ett och samma samtal? Såklart. Varför ska då inte e-postkommunikation kantas av samma logik?

Lätthanterliga komplexa flöden med Journey Builder

När ett företag har mappat upp kundresan och definierat den relevanta kommunikationen till olika segment, dyker utmaningen upp: Hur underhåller och hanterar vi komplexa flöden på ett lätthanterligt sätt? Och hur ser vi till att en kund inte får 15st email plus SMS inom loppet av bara 1 vecka! Samtidigt som vi synkar riktad kommunikation på övriga kanaler som hemsidan, så den är 100% pricksäker…Med Journey Builder är vår ambition att stryka utmaningen och leverera marknadens mest lätthanterliga plattform, för komplexa kommunikationsflöden. Genom ett lättöverskådligt och intuitivt gränssnitt, får du snabbt en överblick av hela kundresan och kommunikationen i de olika momenten.

Journey Builder platform

Journey Builder hjälper dig elevera din digitala marknadsföring

På vilket sätt kan du med hjälp av Journey Builder lyfta din digitala marknadsföring? Lösningen är enkel: Lägre frekvens på dina utskick som leder till en bättre kundupplevelse, i kombination med fler relevanta budskap i ditt innehåll. Hur går det till i praktiken? Med inbyggd logik i plattformen, som tar hänsyn till kundbeteenden och aktivitet, genereras personaliserade innehållsblock i utskicket. Innehållet i mailet kommer variera för olika mottagare. Om exempelvis ”Adam” fyller år om 3 dagar och det var 320 dagar sedan han handlade en vara, samt att det är måndag och företaget vill göra ett veckoutskick, så uppfyller mottagare Adam dessa specifika innehållsmoduler. Istället för att Adam bombarderas med irrelevant kommunikation, får Adam ett hyper-personaliserat email.

Journey Builder email

 

Med Journey Builder:

Nya och förbättrade integrationsmöjligheter för mer datadriven kommunikation.

Utökade segmenteringsmöjligheter för än mer granulär filtrering.

Hyperpersonaliserat innehåll via valfri kanal. En maximalt anpassad upplevelse för kunden.

Schemaläggning

Teknik som tar hänsyn till när mottagaren är som mest mottaglig för din kommunikation.

Smart kommunikation

Förbättra ROI med utökad automatisering och smartare kommunikation.

Funktioner i Journey Builder och hur du bäst utnyttjar dem

upprepade kampanjer

Upprepande kampanjer (Newsfeed)

Ökad effektivitet så du kan lägga viktig tid på annat

Effektivisera kommunikationen över flera kanaler. Vill du skicka ut en automatisk veckovis uppdatering, med innehåll hämtat från din webbplats? Journey Builders upprepade kampanjfunktion låter dig automatisera kampanjer som du vill köra om utan att behöva manuellt arbete. Funktionen innebär ökad tidseffektivitet när företaget administrerar digitala kommunikationen.

Personalisering på nästa nivå, för ännu mer träffsäker marknadsföring

Vår avancerade filterteknik gör att du kan segmentera baserat på ett obegränsat antal datapunkter. Kombinationen av användbar data och grundlig segmentering öppnar upp för hyper-personalisering. Genom Journey Builders användarvänliga plattform, med inbyggda funktioner för avancerad personalisering, kan du enkelt skapa och skicka unikt anpassade marknadsföringsbudskap under hela kundresan.

hyper-personalisering JB

upprepade kampanjer

 

 

Granulär analys

Bättre mätning av resultat, så att vi enklare kan guida dig mot framgång.

I Journey Builder kommer du att få en komplett statistik och överblick på dina kundresor som helhet, de olika kommunikationsslingorna och specifika innehållsmoduler. Med bättre spårning av resultat, kan både du som användare och vi få en bättre förståelse för dina marknadsföringsinsatser. Genom att planera och strategisera din digitala kommunikation baserat på omfattande analyser, kan vi enklare guida dig mot framgång.

Inom kort öppnar vi upp portarna till Journey Builder

Vi kommer inom kort uppdatera vår app med en valfri möjlighet att utforska Journey Builder. Användare kommer då att kunna växla mellan Journey Builder och Rules standardversion. Vi kommer att finnas här och hjälpa dig längst vägen. Du som kund kan redan nu boka Customer Success Management för att upptäcka hur du på bästa sätt kan utnyttja nya plattformen och dess funktioner.

Har du ännu inte ett Rule konto och vill komma igång med smart kommunikation?  Starta ett konto eller boka en gratis demo via knapparna nedan.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
omnireach

Rule öppnar fler kommunikationskanaler för dig

Hos Rule är vi alltid på jakt efter nya sätt att förbättra och utvidga de tjänster vi erbjuder i vår plattform. Vi är därför stolta ...
Read More
Morsdag

Kreativa och framgångsrika marknadsföringstips inför mors dag

Visst har du inte glömt bort att mors dag börjar närma sig? Dagen då vi får överösa våra mammor med kärlek, gester och presenter. Det ...
Read More
Linkin.io blogginlägg (2)

En guide till effektiva SMS-strategier och bästa praxis med Rule

I dag är effektiva marknadsföringsstrategier avgörande för varumärken som vill nå ut till sina kunder. Medan e-post och sociala medier har varit go-to-kanaler, förblir SMS-marknadsföring ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.