fbpx

Bemästra din analys på ett enkelt sätt – Ny statistik & analyssida

I vår dynamiska värld av digital kommunikation, är det avgörande att ligga i framkant när det gäller att förstå sina kunder. Hur gör man det? Genom analys, såklart! Vi är stolta och glada över att presentera den senaste uppdateringen av vår analys- och statistiksida i Rule. Denna uppdatering är inte bara en stor förbättring; den är en revolution i hur vi närmar oss analys för e-postkampanjer på en helt ny nivå. Häng med, så berättar vi mer!

Vad har vi gjort?

Sammanställd statistik: Den nya dashboarden överträffar föregående version genom att erbjuda en omfattande och enkel översikt av din e-poststatistik, både i realtid och över tid. Det betyder att denna uppdaterade version markerar ett betydande avsteg från tidigare versionen, där man behövde välja mellan specifika kampanjer, automationer eller journeys. Nu kan du enkelt jämföra journeys, automationer och kampanjer i en enhetlig vy.

18 månaders statistisk dataöverföring: Vi har migrerat 18 månaders historisk data, vilket tillåter en rikare, mer insiktsfull analys av din e-post. Nu kan du se statistik för hela ett och ett halvt år tillbaka! Denna omfattande datatillgänglighet är avgörande för att förstå långsiktiga trender och fatta välgrundade beslut. Fantastiskt va? Ni kan alltså nu ta del av insikter om era kunder på en HELT annan nivå och bara er fantasi sätter gränserna för vad ni kommer kunna dyka ner i.

Förenklad beslutsprocess: Med denna uppgradering kan användare snabbt förstå den övergripande effekten av sina insatser vid första anblick, vilket underlättar snabbare och bättre datadrivna beslut. Tid är pengar! Och det unika med denna uppdateringen är att det vanligtvis tar ganska lång tid att ladda mycket statistik över tid, men i Rule kommer det att gå blixtsnabbt eftersom vi har en ny databas för endast statistik. Det betyder att du enkelt kan växla mellan perioder som du vill se statistik för och få upp aktuell statistik på nolltid. Så, den nya, förenklade vyn är avgörande för alla marknadsförare som vill växa och snabbt behöver fatta informerade beslut.

anlyssidan

Vad kommer man att få ut av den nya sidan?

Översiktlig utvärdering av e-postkampanjer: Nu kan ni snabbt och enkelt få en övergripande bild av hur effektiva era e-postkampanjer är, utan att behöva fördjupa er i varje enskild kampanj eller automation. Det underlättar att få en helhetsbild av hur dina mail presterar, när du sedan ska fatta informerade beslut och förbättra marknadsföringsstrategin.

Identifiera trender och mönster: När man analyserar prestationer av sina e-postutskick över tid, kan man smidigt upptäcka viktiga trender och mönster. Dessa insikter är användbara för att planera framtida strategier och agera på ett mer informerat sätt. Här får ni möjlighet att ligga i framkant hos era kunder genom att följa deras mönster och anpassa er därefter.

Visuell förståelse: Informationen om hur era e-postkampanjer presterar över tid, presenteras på ett visuellt tilltalande och lättförståeligt sätt. Du behöver inte längre vara proffs för att förstå trenderna i din statistik, vilket möjliggör att ni enkelt kan dela insikter med andra avdelningar eller intressenter i ert företag. Detta främjar en företagskultur där alla är involverade och informerade om marknadsföringsinsatserna, vilket bidrar till en mer enhetlig och samordnad strategi över hela organisationen. Vi har gjort datadriven analys tillgänglig och begriplig för alla, vilket stärker ert teams förmåga att fatta välgrundade beslut och skapa effektiva och målinriktade e-postkampanjer.

Riktad marknadsföring genom djupgående analys: Genom avancerad analys kan man identifiera grupper av engagerade prenumeranter. Dessa grupper kan sedan bli mål för riktade retargeting-kampanjer, vilket maximerar effekten av marknadsföringen mot en specifik målgrupp.

Med en djupgående analys får ni möjligheten att ta er personalisering till nästa nivå, vilket är avgörande för att skapa en relevant och engagerande kundupplevelse. Genom att analysera kundbeteenden, preferenser och tidigare interaktioner kan ni skräddarsy era budskap och erbjudanden på ett sätt som tilltalar varje enskild prenumerant, vilket bidrar till ökad kundnöjdhet, förbättrad konvertering och kundlojalitet.

anlyssidan

Fördelen med den nya analys sidan

Vår nya analys och statistiksida handlar inte bara om att visa data: vi vill ge dig möjlighet att uppleva den på ett sätt som ger kraft till smart beslutsfattande och strategisk planering. Möjligheten att observera och analysera dina e-postkampanjers prestation över en längre period, med lätthet och klarhet, är ovärderlig. Det handlar heller inte bara om att se siffrorna: det handlar om att förstå berättelsen de berättar och hur den berättelsen kan forma dina framtida kampanjer.

Bara början på något mycket större!

Lanseringen av analys- och statistiksida 2.0 är ett viktigt steg framåt för Rule och våra kunder. Det understryker vårt engagemang för att tillhandahålla de bästa verktygen för effektiv digital kommunikation. Med denna nya uppdatering erbjuder vi inte bara data; vi erbjuder insikter som kan driva ditt företag till nya höjder!

Ligg steget före – Rule är din plattform för smartare och mer effektiv analys. Bli kund idag! Här kan du starta ett kostnadsfritt konto!

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
omnireach

Rule öppnar fler kommunikationskanaler för dig

Hos Rule är vi alltid på jakt efter nya sätt att förbättra och utvidga de tjänster vi erbjuder i vår plattform. Vi är därför stolta ...
Read More
Morsdag

Kreativa och framgångsrika marknadsföringstips inför mors dag

Visst har du inte glömt bort att mors dag börjar närma sig? Dagen då vi får överösa våra mammor med kärlek, gester och presenter. Det ...
Read More
Linkin.io blogginlägg (2)

En guide till effektiva SMS-strategier och bästa praxis med Rule

I dag är effektiva marknadsföringsstrategier avgörande för varumärken som vill nå ut till sina kunder. Medan e-post och sociala medier har varit go-to-kanaler, förblir SMS-marknadsföring ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.