Grattis alla företag! Er Black Friday försäljning är räddad.

Drömmen om maximerad försäljning under kampanjperioder som Black Friday kan äntligen besannas. Hur? Med SMS såklart! Nå dina kunder omedelbart, oavsett var de befinner sig, med en oslagbar öppningsgrad. SMS är helt enkelt den självklara kanalen under Black Friday och Cyber Monday för att nå fram till kunderna genom bruset.

SMSa utan begränsningar med en fristående plattform

Rule lanserade nyligen en SMS-tjänst som går att använda helt fristående, oavsett befintlig plattform för digital kommunikation och CRM.  Även du som sitter fast med andra leverantörer, kan kommunicera i den mest konverterande kanalen. SMS-utskick via Rule går att distribuera till alla dina mottagare världen över och med hjälp av oss ser vi till att det görs på korrekt sätt, helt i enlighet med GDPR

Nå kunden omedelbart med en oslagbar öppningsgrad

Visste du att SMS är den kanal där du når kunden snabbast, med absolut högst konverteringsgrad? Inom loppet av bara några minuter har nästintill 100 % av dem som mottagit ditt SMS läst det, oberoende av var kunden befinner sig. 

Här ser du lite häpnadsväckande SMS-statistik:

 • Upp till 98 % av mottagarna öppnar och läser ditt SMS-utskick
 • I 90% av fallen öppnas SMS inom de 3 första minuterna av mottagandet
 • SMS-kampanjer har 209 % högre konvertering än Facebook-annonsering
 • 75 % av kunder vill att företag skickar SMS med erbjudanden till dem efter godkännande

3 supertips till dig som vill börja SMSa

 1. Börja utöka din SMS-lista redan nu genom att exempelvis lägga till ett fält för mobilnummer i dina popup-fönster på din webbplats eller i liknande registreringsformulär. På så sätt kan du nå ut till en större mängd kontakter under Black Friday.
 2. Väv in SMS kanalen i dina email automationer. Anledningen till att automationer är så effektiva är att de är beteendebaserade, vilket innebär att de bara skickas när en konsument interagerar med ett varumärke. Konverteringsgraden för förra årets SMS-automationer var 315% högre än schemalagda kampanjer. Två automationer du verkligen bör testa att skicka via SMS-kanalen är välkomstmeddelandet och övergiven varukorg som riktar sig till kunder med hög köpavsikt. Dessa email genererade hela 83% av alla beställningar via mailautomationer 2021. 
 3. Skicka SMS under årets viktigaste shoppingperioder, låt inte ditt budskap försvinna i bruset. SMS utför underverk när det kommer till att skapa en brådskande känsla som leder till försäljning, speciellt under kampanjperioder som Black Friday. Då mejlkorgen lätt blir överfylld med kampanjer, är SMS ett utmärkt sätt att nå fram till mottagaren på genom bruset. 
skicka sms online, sms, skicka sms

En tankeställare (med ett enkelt svar)

Tänk dig själv, vad läser du först; ett SMS eller ett mail? Förmodligen svarar även du SMS. Se till att utnyttja SMS-kanalens fulla potential under Black Friday. Kom igång med SMS i Rule redan idag för att få fler kunder, öka din konvertering och maximera din försäljning. 

Om du är osäker på om SMS är rätt för ditt varumärke, kom ihåg en sak: alla sms:ar.

Klicka här för att komma igång

Share this article

Driv engagemang och tillväxt genom smart kommunikation

Tiktok marknadsföring för företag

TikTok marknadsföring – så lyckas du!

Du har nog hört talas om TikTok vid det här laget. Den revolutionerade plattformen som konkurrerar hårt med de stora sociala medie-jättarna Instagram, Youtube, Tumblr …

Read More
google integration

Lucka 2: Engagera kunder i fler kanaler med Google Ads Audiences

Vill du kommunicera med dina kunder i fler kanaler och nå ut till nya prospekt?  Med Rules nya integration till Google Ads Audience kan du …

Read More
Inbound marketing

Inbound vs outbound marketing i praktiken

Vad är inbound marketing och outbound marketing, och hur kan du boosta din jul marknadsföring med dessa marknadsföringssätt? Julen står för dörren och det är …

Read More

Explore Rule free for 30 days, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. We’re here to help you get started!

 

 • Pre-made templates and free test emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees
 • Choose from our flexible subscriptions

 

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Utforska Rule gratis i 30 dagar, utan att ens behöva registrera ett betalkort.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. Vi hjälper dig att komma igång!

 

 • Färdiga mallar och gratis testutskick
 • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
 • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter
 • Välj sedan bland våra flexibla abonnemang

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.