Preheader/Preview-texten; Nyckeln till högre öppningsfrekvens på din e-post marknadsföring

 

Dina prenumeranter spenderar mindre än tre till fyra sekunder för att bestämma om dem vill öppna din e-post eller inte. Det positiva är att Email Marknadsförare har ett annat verktyg för att fånga prenumeranters uppmärksamhet: Preheader- text.

Om du inte är bekant med termen är preheader-texten den svagt gråtonade texten som visas efter ämnesraden när du kontrollerar e-postmeddelanden i ditt Gmail-konto eller på din telefon.

Standardmeddelandet “Om du har problem med att visa det här e-postmeddelandet…” är inte lockande för potentiella kunder, så vad lägger du där istället? Nedan följer en sammanfattning av punkter för att hjälpa dig fånga in dessa kunder.

  • Uppmuntra läsaren att öppna ditt e-postmeddelande

Det fina med preheader-texten är att det ger dig en chans att uppmuntra läsare att öppna just ditt e-postmeddelande. Använd den för att fånga huvudpunkten i ditt mail med iögonfallande text.

  • Ge ett starkt anrop till handling

Din preheader-text kan vara ett bra ställe och tillfälle att inkludera din uppmaning till handling och på så sätt skapa en känsla av brådskande. Det kommer att uppmuntra dina prenumeranter att öppna direkt, innan de blir distraherade av ett meddelande som deras vänner just skickat.

  • Bygg vidare på ämnesraden

I allmänhet, desto kortare ämneslinje, desto bättre resultat får den. Pre-header texten tillåter dig att lägga till något sammanhang samtidigt som du håller din ämneslinjelängd i den uppmärksamhetsfulla ”sweet-spoten”.

  • Skriv ett personligt meddelande

En personlig text i din preheader-text speglar vad dina läsare ser när de får e-post från vänner och familj. Det är även subtilt, så det är mindre sannolikt att förolämpa dem som inte tycker om personliga ämnesrader.

  • Ge incitament att öppna

Det är ingen hemlighet att folk registrerar sig på e-postlistor eftersom de förväntar sig att få något värdefullt i gengäld. Var flitig med deals och exklusiva erbjudanden så prenumeranter ser värdet i att dem har registrerat sig.

  • Håll det kort

Kom ihåg att du har begränsat utrymme i inkorgen för din preheader-text. Längden varierar beroende på e-postklienten, men för att vara säker rekommenderar vi att du håller den under 75 tecken.

  • A/B-test

Varje publik är annorlunda. Testa varianter av din preheader-text för att lära dig vad som bäst motsvarar och tilltalar dina prenumeranter.

  • Inkludera en Emoji

Ha lite kul med din preheader-text genom att lägga till en symbol eller emoji. Det är ett lättsinnigt sätt att visa ditt varumärkes sinne för humor och få din e-post att sticka ut i en fullsatt inkorg.

Summering:

Använda preheader-text i dina e-post marknadsföringskampanjer kan ge dina prenumeranter större klarhet gällande vad din epost handlar om som i sin tur uppmuntrar fler av dem att öppna och vidta åtgärder i dina kampanjer. Använd de bästa metoderna och informationen i det här inlägget för att optimera din Rule användning vid nästa e-postkampanj och njut av de förbättrade resultaten som det kommer att medföra.

 

By | 2017-11-10T15:25:05+00:00 November 7th, 2017|Categories: Tips på nyhetsbrev|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment