fbpx

Kom igång med Rule enterprise

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. Ingen bindningstid eller dolda extra avgifter. 

 • Allt från Professional
 • Customer Success Management
 • Onboarding & best practices
 • Löpande avstämningar med CSM
 • Maximerad email leveransbarhet
 • Strategisk rådgiving

En integrerad plattform anpassad efter ert behov och större volymer

Rule Enterprise riktar sig till företag med större volym av medlemmar och medlemsdata. Med Rule Enterprise edition anpassar vi vår plattform efter ert behov och skalar upp alla funktioner. Vår kraftfulla plattform gör det möjligt för våra Enterprise kunder att nyttja Rules kraftfulla verktyg till att personalisera och skräddarsy sin kommunikation. Upptäck möjligheterna med automatiserade kommunikationsprocesser och var med och bygg framtidens kommunikation tillsammans med Rule. 

Rule Enterprise har förbyggda integrationer med populära och kraftfulla applikationer, men har även full möjlighet att bygga integrationer för dina befintliga system och verktyg. Som Enterprise kund lägger vi upp en plan för hur du vill jobba framöver och ser till att integrera fullständigt med ditt befintliga ekosystem av verktyg. 

Rule integrationer

Proriterad personlig support

Med en plattform som erbjuder oändligt med marknadsföringsmöjligheter, tillkommer både önskemål och frågor. Som Rule Enterprise kund ger vi dig högsta prioritet, så att dina ärenden snabbt behandlas. Oavsett om det är ett telefonsamtal, e-post eller chatt, kommer vårt team av support-experter vara tillgängliga för att hantera dina ärenden.

Skapa förtroende e-postmarknadsföring, GDPR

Skräddarsydd marknads och automationsstrategi

Som Rule Enterprise kund får du en helt skräddarsydd strategi kring hur just ditt företag kan förbättra er digitala marknadsföring och öka konvertering. Tillsammans skapar vi smarta automatiserade arbetsflöden som besparar manuellt arbete för företaget och skapar en personligt anpassad dialog med dina kunder.

Marknadsledande personaliseringsteknik

Med en större kundbas kan det kännas komplicerat att personalisera varje enskild kontaktpunkt med kunden. Via vår marknadsledande personaliseringsteknik, kan du som Enterprise kund leverera en skräddarsydd kundupplevelse och möta dina kunder i exakt rätt steg, med rätt budskap i deras resa med ditt varumärke. Skapa sömlös kommunikation med ett fåtal knapptryck.

Sprid varumärkeskännedom nyhetsbrev black friday checklista

Dedikerad Rule enterprise representant

Som Enterprise kund tilldelas du även en dedikerad representant som är er kontaktperson. Er hängivna rådgivare kommer finnas tillgänglig att hjälpa er med frågor kring strategi, automation, tekniska frågor, integration och support. Representanten kommer alltid att finnas nära till hands och ser till att du får snabb hjälp. 

formulär

Varje Rule Enterprise konto inkluderar också:

skicka nyhetsbrev Rule

Maximerad leveransbarhet

Vi kommer proaktivt övervaka din leverans. Om problem, mot förmodan uppstår gällande leverans av dina mail, reagerar vi snabbt och gör justeringar åt dig. Vi kan även erbjuda ytterligare leverans-övervakning till våra Enterprise kunder. Leveransbarhet är något som vi är experter på, därför är vi extra dedikerade till att leverera maximerad leveransbarhet till våra Rule Enterprise kunder.

Följ upp nyhetsbrev Rule

Fördjupad introduktion

Vi följer dig och dina kollegor i varje steg på vägen, i övergången till vår plattform. Allt för att det ska vara så smidigt som möjligt för er att komma igång och snabbt känna er varma i kläderna. Vårt mål är att ni ska känna er hemma i vår användarvänliga plattform och veta precis när, var och hur ni använder er av Rules innovativa funktioner och verktyg. 

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

 • Färdiga mallar och gratis mailutskick
 • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
 • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.