fbpx

Kom igång med Rule Professional

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. Ingen bindningstid eller dolda extra avgifter. 

 • Allt från Free
 • Obegränsade mailutskick
 • Personlig svensk support
 • Obegränsade integrationer med andra system och plattformar
 • Realtids statistik och rapporter
 • Tillgång till Customer Success rådgivning
 • SMS

Rules Professional paket kommer med:

integration

I Rule kan du koppla på dina befintliga system och plattformar som du använder dig av idag. Det gör att du kan ta vara på all kunddata som du samlar in och använda den i ditt Rule konto. Med över 100 smidiga integrationer i Rule kan du utnyttja all din kunddata i din digitala kommunikation, för att bygga långvariga kundrelationer och öka kundengagemanget. 

Som Professional kund i Rule, har du möjlighet att skicka SMS till hur många mottagare du vill, var de än befinner sig. Det innebär att Rule distribuerar SMS till hela världen. Känn friheten i att kunna kommunicera med dina kunder via SMS i Rule och upptäck de slagkraftiga fördelarna med SMS-kommunikation. 

svensk support

 Med Rules Professional paket, får du som företag full tillgång till svensk support. Rules support finns till för att du enkelt ska kunna använda, och navigera dig i plattformen utan begränsningar. Skulle du stöta på problem, finns alltid hjälp nära till hands. Ni har även tillgång till vår kunskapsbank med hjälpartiklar för vägledning och self-service.

Statistik realtid

I Rule kan du se statistik för dina kampanjer i realtid. Du kan se hur många som har öppnat ditt mail, klickat på en specifik länk, avregistrerat sig mm. Det ger dig en bättre förståelse för dina kunders beteende och preferenser, vilket kan användas för att utveckla bättre marknadsföringsstrategier i framtiden.

 

customer sucess

Tillgång till Customer Success rådgivning

Vår Customer Success avdelning har en lång erfarenhet av kommunikation, med expertis inom att bygga långsiktiga kundrelationer. Som Professional kund i Rule har du möjlighet att få strategisk rådgivning. Vi kan hjälpa dig med att sätta upp framgångsrika strategier, med fokus på digital tillväxt och digital kommunikation.

Öppningsfrekvens nyhetsbrev

Med Rules Professional paket så kan du skicka obegränsat med mailutskick. Det innebär att du kan kommunicera helt fritt, hur mycket du vill. Obegränsade mailutskick ger dig som företag en möjlighet att nå bredare och du har således bidrar möjlighet att få större räckvidd på dina utskick. Det leder i sin tur till en ökad potential för försäljning och kundlojalitet.

Varje Rule Professional konto inkluderar också:

Marketing Automation

I Rule kan du skicka personliga meddelanden till flera personer på en och samma gång, helt automatiskt. Genom att sätta upp anpassade flöden efter de olika faserna som kunderna befinner sig i, kan du skicka personaliserad och automatiserad kommunikation genom hela kundresan.

Segmenteringsverktyg

Med Rules lösning för segmentering kan du leverera unikt anpassad kommunikation till varje enskild person. Du kan segmentera på allt ifrån vad en kund har genomfört för köp, till en mängd olika variabler såsom demografiska, geografiska eller beteende. Allt är möjligt så länge önskad data finns i kontot!

GDPR säkerhet

Rules plattform är helt GDPR compliant, vilket innebär att all kunddata är säkrad. Som Professional kund, kan du känna dig trygg med att ha all din kunddata samlad i en och samma plattform. Vill du läsa mer om Rules datalagring, kan du göra det här i vårt Personuppgiftsbiträdesavtal.

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

 • Pre-made templates and free emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

 • Färdiga mallar och gratis mailutskick
 • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
 • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.