Funktioner 2017-01-12T23:08:25+00:00

Funktioner i RuleMailer

Testa vad som fungerar bäst

 • Låter responsen styra innehållet

 • Ökar utfallet markant

 • Enkelt att ställa in

Prova nu

Med A/B-testning ökar RuleMailer utfall och respons på dina mailutskick. Genom att testa dig fram till vad som fungerar bäst för just dina mottagare förbättrar du konverteringen och maximerar resultatet av dina kampanjer och nyhetsbrev.Ett A/B-test innebär att man testar två versioner av en kampanj mot en slumpvald del av målgruppen för att avgöra vilken version som konverterar bäst. Inom e-postmarknadsföringen handlar det oftast om vilken version som har bäst öppningsgrad eller flest klick. Istället för att chansa på vilken ämnesrad som får mottagarna att öppna mailet kan man testa ett antal olika på en mindre grupp och låta den vinnande versionen gå ut skarpt till resterande mottagare.Det som gör A/B-testet så kraftfullt är att du testar dig fram till det bästa utfallet hos just din målgrupp. Inga tips, råd, undersökningar eller branschstatistik kan mäta sig mot de faktiska svar som ett A/B-test kommer ge dig.

I RuleMailer har alla användare tillgång till vår funktion för A/B-tester. Du bestämmer enkelt hur stor del av mottagarna som ska ingå i testgruppen, hur lång tid testet ska ta samt vad som utser vinnaren, bäst öppnings- eller klickfrekvens. Det tar inte mer än några sekunder att ställa in.

Vi hjälper dig gärna börja A/B-testa dina nyhetsbrev.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Skicka mail automatiskt

 • Till nya prenumeranter

 • På särskilda datum

 • Enkelt att ställa in

Prova nu

RuleMailer hjälper dig att effektivisera din e-postmarknadsföring med automatiseringar. Skicka t.ex. ett välkomstmeddelande som innehåller en rabattkupong direkt till nyanmälda prenumeranter av ditt nyhetsbrev.Genom att automatisera mailutskick arbetar du smartare och ökar både försäljning och konvertering. Det är också en utmärkt teknik att använda för återaktivering av kunder och medlemmar när varor förbrukats eller tjänster inte använts på länge.

Med enkla inställningar kan du lägga upp rutiner för dina händelsestyrda e-postutskick. Här följer en lista på några av de vanligast förekommande typerna av utskick som våra kunder skickar automatiskt.

Anmälningar: Skicka välkomstmeddelande med ett erbjudande / presentation.
Tipsa en vän: Automatiskt mail med dynamiskt innehåll.
Nyheter: Automatiska mailutskick till kunder med nyheter och uppdateringar.
Påminnelser: Dagen för ditt event närmar sig.
Återaktivering: En tjänst har inte utnyttjats på länge.

Vi kan e-postmarknadsföring och hjälper dig gärna att komma igång.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Analysera dina nyhetsbrev

 • Inbyggd koppling till GoogleAnalytics

 • Avancerad analys och spårning

 • Ett klick för att komma igång

Du kan själv enkelt räkna fram värdet av din e-postmarknadsföring när du använder RuleMailer. Trafiken som genereras via nyhetsbrev och kampanjer kan följas i realtid via statistikverktyget men även djupare och vidare in på er sajt hela vägen genom köp och beställningsprocesser.Många av våra kunder använder Google Analytics för att analysera trafiken på sina sajter. Därför har vi byggt en smidig integration som gör det enkelt att se beteendemönster i Analytics efter genomförda kampanjer. Spåra dina mottagare och analysera utfallet, se hur bra dina erbjudanden konverterar och räkna själv ut hur mycket dina nyhetsbrev faktiskt ökar försäljningen. Vår teknik hjälper dig att fatta bättre beslut och förbättra resultat.

Använd vår statistikrapportering och inbyggda funktion för att spåra trafiken via Google Analytics.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss så berättar vi mer.

 Kvittomail med RuleMailer

 • Ökar dina konverteringar

 • Enkelt att sätta upp

 • Hög leveranssäkerhet

Prova nu

Digitala kvitton är en effektiv lösning för många E-handlare som vill meddela kunder om att beställningar gått igenom, transaktioner verifierats eller att en vara nu lämnat lagret. Det ligger stora fördelar i att samla e-posthanteringen i RuleMailer där du får en lättöverskådlig överblick på vad som går ut och sköter allt via samma verktyg.

Den här typen av meddelanden måste nå mottagarens inbox. Det är därför extra viktigt att välja en seriös partner som ser till att er e-post levereras. Flera av Sveriges största webbutiker använder idag RuleMailer som helhetslösning och levererar all sin e-post via oss.
Skicka dina digitala kvitton automatiskt via RuleMailer.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Håll databasen uppdaterad

 • Studshantering efter mailutskick

 • Automatisk dubblettrensning

 • Analys av medlemslistor

Prova nu

Med RuleMailer kan du hålla dina kund och medlemsregister uppdaterade. Det är enkelt att slarva med hygienrutiner och därför har vi utvecklat avancerade funktioner som hjälper dig att hålla databasen ren.

Den inbyggda felhanteringen är uppdelad i två funktioner:

Felhantering vid import

När du importerar mottagare och medlemmar i RuleMailer kommer det automatiskt att genereras en rapport som visar antal, dubletter samt eventuella felformaterade e-postadresser. Vissa kanske dessutom redan ligger i en spärrlista för att de avregistrerat sig via tidigare mailutskick. Allt detta känner verktyget av och hanterar åt dig automatiskt.

Felhantering vid mailutskick (studshantering)

Vid utskickstillfället skapar RuleMailers inbyggda felhantering en lista över de eventuella e-postadresser som studsar och berättar varför de studsat och studsen var mjuk eller hård. Hårda studsar rensas samtidigt automatiskt bort från databasen och läggs till i den inbyggda spärrlistan.

Vi har utvecklat verktyget för att underlätta din hantering och uppdatering av ditt kund- och medlemsregister.

Har du frågor eller funderingar kring felhantering av e-postadresser?
Kontakta oss så berättar vi mer.

Individanpassade mailutskick

 • Lätt att skapa i RuleMailer

 • Ökar konverteringar

 • Oändliga möjligheter

Prova nu

Alla vet att riktade budskap och erbjudanden genererar ett bättre resultat. Det gäller förstås även inom e-postmarknadsföring. Anpassa dina nyhetsbrev utefter olika parametrar som du har tillgång till (kön, ålder, intresse etc.) och skräddarsy innehållet för att komma närmare dina kunder och skapa personlig dialog.

Genom att läsa in mer information än bara e-postadressen när du importerar dina mottagare i RuleMailer kan du sedan använda din mottagardata till att individanpassa dina mailutskick.

Här följer några exempel på vad vi menar:
Namn: Tilltala mottagaren med förnamn i text eller ämnesrad.
Kön: Visa olika bilder beroende på om mottagaren är man eller kvinna.
Ålder: Individanpassa erbjudanden utefter mottagarens ålder.
Intresse: Anpassa erbjudanden baserat på intresse .
Geografi: Anpassa erbjudande och innehåll baserat på var dina mottagare bor.
Tidigare köp: Skicka specialerbjudande när en produkts livslängd är slut.

Vi är specialister på e-postmarknadsföring och hjälper dig att komma igång. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi levererar dina mail

 • Dina mail når mottagarnas inkorg

 • Säkra mailservrar med aktiv bevakning

 • Goda relationer med internetleverantörer

Prova nu

Vi hjälper dig nå dina mottagares inkorgar. Det är ett gemensamt arbete och tillsammans ser vi till att era mailutskick inte hamnar i någons skräpkorg. Våra servrar har gott rykte hos internetleverantörerna och vi levererar idag e-post åt flera av Sveriges största företag och organisationer.

Avancerade bevakningssystem och rutiner finns på plats för att vi snabbt ska kunna agera och motverka en potentiell spam-klassning. Samtidigt är det väldigt viktigt att du alltid tänker på att skicka relevant innehåll till mottagaren och att hela tiden kommunicera med samtycke.

När du byggt färdigt ditt nyhetsbrev i RuleMailers mailbyggare kommer du till ett steg där du får en sammanfattad förhandsgranskning. Här visas visas resultatet av en automatisk kontroll där vi har testat ditt mail gentemot de vanligaste spamfilter som finns på marknaden idag. Om du exempelvis har ett uppenbart fel i din HTML kod eller använder för många stora bilder kommer verktyget varna dig och berätta vad som är fel.

Via vår statistikrapport kan du sedan följa ditt mailutskick och se själv hur många av dina mailutskick som går ut, öppnas och hur många som eventuellt markerar mailet som skräppost.

Har du frågor eller funderingar kring leveranssäkerhet?
Kontakta oss så berättar vi mer.

 Vi bygger Sveriges snyggaste mallar för nyhetsbrev

Med mallar för dina nyhetsbrev och kampanjer tar det inte mer än några minuter i RuleMailer innan ditt e-postutskick är färdigt. Utefter underlag och befintlig grafisk profil adderar vi många års erfarenhet inom e-postmarknadsföring och bygger skräddarsydda mallar för dina nyhetsbrev och kampanjer. Genom att arbeta med mallar slipper du begå misstag och det kommer se riktigt professionellt ut redan från början.

Prova nu

Skräddarsydd mall för nyhetsbrev

Mallen är något av grunden i ditt nyhetsbrev, och som kund kan du få en skräddarsydd mall för just ditt företag. Alltifrån storlek på text och bild till marginaler och färger kan anpassas. Ta fram en skiss på design och utformning så låter vi våra experter bygga upp mallen i korrekt HTML. Den största fördelen med att låta oss bygga den är att vi anpassar den så att ditt nyhetsbrev ser bra ut oavsett vilken mailklient dina mottagare använder. Vår erfarenhet inom e-postmarknadsföring gör att du slipper begå de vanligaste misstagen redan från början.

Mobilanpassad mall för nyhetsbrev

Vi kan även göra en responsiv, mobilanpassad mall till dig. Det innebär att du använder en och samma mall för flera plattformar, något som underlättar både för dig och dina kunder eftersom nyhetsbrevet kommer fungera och se bra ut överallt. Skillnaden i skärmstorlek gör effekten stor. Ett mobilanpassat nyhetsbrev ger mycket bättre respons när läsaren öppnar det i mobilen. Allt ifrån bildstorlekar och placeringar till menyer och knappar anpassas för att maximera utfall och konvertering.

RuleMailers mailbyggare

I RuleMailer finns ett inbyggt, kraftfullt verktyg för att skapa och redigera dina nyhetsbrev. Vi har lagt stort fokus på att göra det lättanvänt så att du enkelt kan lägga in texter, bilder och länkar själv.

När du skapar en kampanj och du valt vilken mall du vill använda för det aktuella nyhetsbrevet så öppnas nyhetsbrevet i mailbyggaren.

Härifrån kan du sedan ändra det mesta i mallen. Det är bara att välja vilket individuellt område som ska redigeras så dyker en redigeringspanel upp. Här kan du formatera text, skapa länkar och lägga upp bilder. Områden kan kopieras och tas bort efter önskemål. Mailbyggaren gör att du känner dig flexibel inom mallen för ditt nyhetsbrev.

När du är färdig är ditt nyhetsbrev automatiskt anpassat för att fungera optimalt i de olika mailklienterna, Outlook, Apple Mail och Gmail mfl.

Våra standardmallar

Nedan följer ett antal av de mallar som finns i RuleMailer. Använd dem till dina utskick eller som inspiration till en egen mall. Mallarna är naturligtvis mobilanpassade, testade att fungera över alla mailklienter och ingår för alla våra kunder. Prova RuleMailer nu för att enkelt skapa stor variation i dina kommande nyhetsbrev och mailutskick.

Skicka relevant innehåll

 • Enkel import av medlemsdata

 • Skapa målgrupper

 • Analysera listor

Prova nu

När du riktar dina utskick och skickar relevant innehåll till mottagarna ökar du konverteringen på dina kampanjer. Vi har byggt marknadens mest kraftfulla och lättanvända nyhetsbrevsverktyg för att du enkelt ska kunna segmentera upp din kunddata utan krångliga externa system.

Importera all den data du har från dina kunder som på något sätt kan hjälpa dig att individanpassa e-postutskicken och skapa målgrupper. I verktyget kan du sedan enkelt skapa regler som bygger dina målgrupper. Att arbeta med segmentering av nyhetsbrev är grundläggande för att lyckas med din e-postmarknadsföring.

Vi hjälper dig gärna att komma igång.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Skicka SMS med RuleMailer

 • Enkelt att importera mottagare

 • 100% öppningsgrad (i princip)

 • Billiga SMS-priser

Prova nu

Med mobila kampanjer kommer du närmare dina kunder och får en oöverträffad öppningsgrad på dina utskick. Mobilmarknadsföringen kan stärka upp din kampanj eller skicka den där lilla extra personliga hälsningen precis innan ert event går av stapeln. SMS-utskick går dessutom blixtsnabbt att sätta ihop och distribuera till alla dina mottagare över hela världen.

Vår kostnadseffektiva SMS-tjänst används av både små och stora företag som vill kontakta kunder och medlemmar direkt i deras mobiltelefoner. Börja använda SMS-utskick för att stärka dina kampanjer och bibehålla en personlig kontakt.

Verktyget för SMS-utskick kräver ingen installation. Det enda som behövs är en internetuppkoppling och en webbläsare. När du loggat in väljer du vilka mottagare du vill nå och skriver ditt meddelande. Import av medlems- eller kundregister görs enkelt med ett par knapptryckningar. Några minuter senare har förmodligen över 95% av mottagarna fått ditt meddelande och läst ditt budskap.

Glöm inte att det krävs samtycke för att skicka SMS.

Vill du öka din försäljning och komma igång med vår SMS-tjänst och SMS-utskick?
Kontakta oss så berättar vi mer.

Analysera dina mailutskick

 • Tillgång till detaljerad statistik

 • Se vilka som öppnar och klickar

 • Följ mottagarna i realtid

Prova nu

Efter varje mailutskick presenterar RuleMailer en tydlig statistikrapport. Du följer dina mottagares öppningar och klick i realtid via gränssnittets avancerade statistik funktion. Diagram och detaljerad information ger dig en snabb överblick så själv kan se utfallet.

Med endast några knapptryck kan du sedan jämföra dina olika kampanjer och deras resultat. Statistikfunktionen i RuleMailer kommer hjälpa dig att lyckas med din e-postmarknadsföring. När du kan följa dina mottagares respons kan du utvärdera innehållet och förbättra det inför kommande kampanjer. Vår nyhetsbrevslösning ger dig en tydlig översikt och allt underlag du kan tänkas behöva för en effektiv uppföljning.

Har du frågor eller funderingar kring statistik och uppföljning?
Kontakta oss så berättar vi mer.