Tips för att använda SMS i er marknadskommunikation:

Rules avancerade sms teknik

SMS-funktionen i Rule har näst intill oändliga användningsområden. Vår avancerade sms teknik öppnar upp för otroligt många möjligheter. Vi har tillsammans med våra kunder levererat ett flertal smarta och effektiva idéer. Ta del av värdefulla tips här nedan och tänk över hur du vill arbeta med mobila kampanjer. Den mest påhittiga vinner!

Mobila kampanjer

Med mobila kampanjer kommer du närmare dina kunder och får en oöverträffad öppningsgrad på dina utskick. Värdet med SMS är även att man når kunden innan besöket i butiken eller arenan och meddelandet kan också innehålla en produktupplevelse innan de besöker er fysiskt eller digitalt.

Mobilmarknadsföringen kan stärka upp din kampanj eller skicka den där lilla extra personliga hälsningen precis innan ert event går av stapeln. SMS-utskick går dessutom snabbt och enkelt att sätta ihop och distribuera till alla dina mottagare över hela världen.

Syftet bakom ett vinstdrivande företag, är att attrahera och behålla de kunderna som genererar intäkter. Kunder spenderar mer tid och pengar på varumärken de är lojala gentemot. Lojala kunder pratar även gott om varumärket till anhöriga och hjälper till att driva ytterligare försäljning genom word-of-mouth, läs mer om fenomenet som även kallas Referral Marketing, hos en av våra partners.

 

SMS rule iphone2

 

Användningsområden för SMS

Verktyget för SMS-utskick kräver ingen installation. När du loggat in i Rule väljer du vilka mottagare du vill nå och skriver ditt meddelande. Import av medlems- eller kundregister görs enkelt med ett par knapptryck. Tänk på att det krävs samtycke för att skicka SMS.

Vi ser som sagt många användningsområden för mobila kampanjer och nedan listar vi några användningsområden för SMS i er marknadskommunikation:

 • Använd SMS för att påminna om händelser i butiken eller att nyheter finns tillgängliga på hemsidan
 • Skicka länkar med filmer/bilder för att informera inför ett event
 • Delge portkoden eller WiFi för att underlätta mottagandet och uppmuntra till delande i sociala medier
 • Skicka tidsbegränsade erbjudanden att svara på direkt i mobilen
 • Aktivera tidigare kunder. Det kan vara ett effektivt sätt att återknyta kontakten med kunder som man inte har hört ifrån på en längre tid. Bara för att man inte sålt till dessa kunder på länge betyder det inte att de inte vill ha dina produkter eller tjänster. Med ett nyhetsbrev kan du påminna dessa kunder om din existens och möjligheten att ge de en morot för att komma tillbaka.

Det finns fler arbetsområden utöver dessa ovan men vi hoppas det är några tips på vägen. Hur arbetar Du med/eller hur skulle du vilja arbeta med mobila kampanjer? Vi tar gärna till oss och delar vidare, så posta här eller tagga oss i sociala medier.

Behöver du hjälp att komma igång med SMS i Rule eller vill du veta mer om vår SMS teknik? Kontakta oss! 

Share this article
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Driv engagemang och tillväxt genom smart kommunikation

kundupplevelse, lojalitet

En förbättrad kundupplevelse stärker varumärket

Man talar idag om att kundupplevelsen är den enskilt största faktorn som skiljer företag inom samma bransch från varandra. En kund upplever ett varumärke eller …

Read More
leads

Öka försäljningen med nya leads

Leads är en viktig term inom marknadsföring. Här kommer vi att förklara begreppet och ge tips om hur du genom digital marknadsföring kan skapa nya …

Read More
födelsedags meddelande

Födelsedag meddelande – Bygg djupare kundrelationer

När en kund fyller år är det ett ypperligt tillfälle att visa dem lite extra uppskattning, genom att skicka ett födelsedag meddelande. Att komma ihåg …

Read More

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.

Explore Rule free for 30 days, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. We’re here to help you get started!

 

 • Pre-made templates and free test emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees
 • Choose from our flexible subscriptions

 

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Utforska Rule gratis i 30 dagar, utan att ens behöva registrera ett betalkort.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. Vi hjälper dig att komma igång!

 

 • Färdiga mallar och gratis testutskick
 • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
 • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter
 • Välj sedan bland våra flexibla abonnemang