Ökad relevans, lojalitet och försäljning med AI-driven analys för e-handel

Bättre resultat och mindre arbete med AI-driven analys

I dina kunders transaktioner finns många av svaren på frågorna om dem och deras beteenden: Vilka olika kundsegment har du? Vilket livstidsvärde har olika kategorier av kunder? Vilka produkter kommer kunderna att köpa nästa gång?

Med hjälp av maskininlärning hjälper data science plattformen Infobaleen företag att automatiskt analysera transaktionsdata och omvandla den till relevanta nyckeltal, analyser och beteendebaserade kundsegment. AI-driven analys för e-handel och vår färdiga koppling innebär ökad relevans, lojalitet och försäljning genom din kommunikation.

Öka försäljningen med AI-driven personalisering genom hela kundresan

Genom att utnyttja kraften i samspelta avancerade lösningar, kan du automatiskt leverera hyper-personaliserade kundupplevelser genom hela kundresan. Infobaleens AI-teknik skapar färdiga dynamiska målgrupper, som skickas direkt till Rule. På så sätt minskar du det manuella dataanalys-arbetet och processen för segmentering. Med hjälp av automatiserad AI-driven personalisering baserat på kunddata, sparar du tid, ökar relevansen i din marknadsföring och ökar försäljningen.

Koppla samman alla punkter och få en 360° vy med Unified Commerce

För att marknadsföringsinsatserna ska vara så slagkraftiga och sömlösa som möjligt, krävs det att e-handlare kopplar samman alla företagspunkter och kanaler. Med Rules Unified commerce lösning får du en övergripande kundvy när du samlar allt i ett och samma system. Data från ditt lagersystem och varje kanal du gör din försäljning i – webbplatsen, mobila kanaler, olika fysiska butiker och marknadsplatser, tillsammans med färdiga AI-drivna målgrupper, tankas in i plattformen. Genom att koppla samman alla företagspunkter, får du lättare en enhetlig kundvy och kan skicka ännu mer träffsäker kommunikation.

Automatiska erbjudanden via rätt kanal, till rätt målgrupp med AI-targeting

E-handlare vet vikten av att behålla kunderna man jobbat hårt för att anskaffa. För att bygga kundlojalitet krävs strategisk vård av kunder, som bygger på djup kundförståelse. Man är också medveten om att avancerad dataanalys kräver tid och resurser samt att det är krångligt att manuellt administrera olika kundsystem. Genom en färdig koppling mellan:

 • Smarta kommunikationsplattformen Rule
 • On-site personaliseringsverktyget Triggerbee, som låter dig utforma och publicera skärddarsydda kampanjer på din webbplats
 • Infobaleen, verktyget för AI-driven analys, där du enkelt kan omvandla kundinsikter till effektiva målgrupper

kan du styra och automatiskt anpassa marknadsföringsbudskap. När olika smarta automatiserade system samspelar, får du snabbt en samlad bild av kundbeteenden som köp och browsing-historik. Detta öppnar upp för att du som marknadsförare istället kan lägga mer tid på kampanj-innehållet, som styrs mot målgrupperna framtagna av AI-modeller. Genom att samspela de personaliserade budskapen på webbplatsen med den digitala kommunikationen via Rule, kan du skicka automatiska erbjudanden via rätt kanal till rätt målgrupp. På så sätt ligger du steget före och överträffar kundens förväntningar – och resultatet på din marknadsföring.

Ai-driven analysis for e-commerce, AI-driven analys för e-handel

Om infobaleen

Med hjälp av AI gör Infobaleen det enkelt för e-handlare att samla in, analysera  och agera på sin data i befintliga marknadsföringsverktyg. Bolag som t ex Nordic Nest, NetOnNet, Rusta, och Refunder använder Infobaleens plattform för djupare kundinsikter och ökad försäljning genom att omvandla sin data till färdiga analyser, målgrupper och personliga rekommendationer.

Om Rule

Rule är idag en av Nordens största kommunikationsplattformar inom avancerad digital kommunikation och distribution genom hela kundresan. Rules marketing automation-plattform för digital tillväxt – möjliggör segmenterad, personaliserad och datadriven kommunikation som driver kundengagemang och tillväxt.

 Med hjälp av AI-driven analys för din e-handel ökar du relevansen, försäljningen och lojaliteten. Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång. Ännu inte en kund? Utforska Rule gratis i 30 dagar genom att starta ett konto eller boka en kostnadsfri demo av vår plattform.

“Efter ett flertal framgångsrika samarbeten med olika kunder känns det extra roligt att inleda ett partnerskap, där bolag enkelt kan kombinera Rules smarta digitala kommunikation med Infobaleens AI-drivna analys. Tillsammans skapar vi möjligheter för bolag att automatiskt analysera sin data för att skapa djupare kundinsikter, som enkelt kan omvandlas till ännu effektivare kommunikation och ökad försäljning.”

Jakob Sjölander, CEO Infobaleen & Sam Jahanfar, CEO Rule

Share this article
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Driv engagemang och tillväxt genom smart kommunikation

triggerbee

Välkomstmailet – ett av de viktigaste mailen du kan skicka

Detta är ett gästinlägg av Niclas Sjölander,  Marketing Assistant på Triggerbee. Det finns bara en kanal som används av ALLA dina kunder. (Nej, det är …

Read More
Viseo guest blog post seo

SEO för din e-handel – så lyckas du!

Detta är ett gästinlägg från Martin Sandberg, CMO på Viseo. Att få sin hemsida att ranka högt på Google kan vara en utmaning om man …

Read More
påsk easter sms

5 äggstremt bra marknadsföringstips inför påsken!

Vi går mot ljusare tider och påsken börjar närma sig. Därför är det hög tid att börja planera för en färgglad påskkampanj. Påsken är en …

Read More

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.

Explore Rule free for 30 days, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. We’re here to help you get started!

 

 • Pre-made templates and free test emails
 • Try our features in your own pace
 • No lock-in period or hidden extra fees
 • Choose from our flexible subscriptions

 

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Utforska Rule gratis i 30 dagar, utan att ens behöva registrera ett betalkort.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. Vi hjälper dig att komma igång!

 

 • Färdiga mallar och gratis testutskick
 • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
 • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter
 • Välj sedan bland våra flexibla abonnemang