Pressmeddelande

rule 2 pngRule Communication – Nordic AB
Stockholm, 2014-03-28

 

Rule Communication har expanderat under våren 2014 – nya ansikten på kontoret: “Roligt och inspirerande!”


Rule Communication kan med glädje meddela att man expanderat under 2014. Under våren har de två studenterna Elias Hemmilä och Simon Österman anslutit sig till teamet. Elias läser medie- och kommunikationsvetenskap på Södertörns högskola och Simon kommer från civilingenjörprogrammet med inriktning datateknik på KTH.De anslöt till Rule i slutet av januari och bägge är enade om att Rule är en mycket stimulerande och rolig arbetsplats.

Rule Communication är inne i en intressant expansionsfas där både tjänsten och arbetsstyrkan hela tiden expanderar. De senaste tillskotten i Rule-teamet är studenterna Elias och Simon som bägge fullbordar sina utbildningar genom olika projekt på företaget.

Elias Hemmilä är 24 år gammal och gör under våren en 15 veckors praktik på Rule som en del i sin utbildning. Elias kommer verka som kommunikatör åt företaget. Ökad synlighet, mer innehåll och skötande av företagets hemsida samt sociala kanaler är främsta sysslor. Elias, som har en bakgrund inom kundrelationer och kommunikation, säger själv:

Innehåll såsom säljande texter på hemsidan och synlighet i sociala medier är oerhört viktigt inom digital kommunikation idag. Det har varit ett roligt jobb såhär långt, säger Elias[/blockquote]

Simon Österman är 26 år gammal och har under våren arbetat med att utveckla en kommunikationsplattform med fokus på tillgänglighet. Simon har med goda resultat genomfört en prototyp av applikationen och hållt i ett antal fokusgrupper. Utmaningen är förstås stor och Simon säger själv:

Det är ett spännande och utmanande projekt. Plattformen måste anpassas efter personers individuella behov och preferenser, vilket gör att professionellt och tekniskt avancerat arbete måste integreras med lyhördhet. Det har varit mycket inspirerande.[/blockquote]

Om Rule Communication

Rule Communication utvecklar nyhetsbrevsverktyget RuleMailer, vars målsättning är att vara det mest användarvänliga verktyget för att skicka nyhetsbrev.

»Läs som pdf

© 2006 – 2014 Rule Communication Nordic AB | Kaptensgatan 6, 114 57 Stockholm | 08 5250 7580

[/fancy_box]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

By | 2016-12-23T11:48:54+00:00 March 28th, 2014|Categories: Press|Comments Off on Pressmeddelande

About the Author: