Schemalägg dina kampanjer och nyhetsbrev

I Rule har man sedan länge möjligheten att schemalägga kampanjer. Det är en mycket användbar funktion som har många användningsområden. Bland annat för att tidsanpassa unika erbjudanden till produktlanseringar såväl som för kampanjer som ska skickas ut även när kontoret inte är bemannat. Det är också en funktion som hjälper även planeringsarbetet i stort eftersom du inte alltid behöver skapa nyhetsbrevet precis innan det går ut.

Vi ser många exempel på hur funktionen används som exempelvis när nästa säsongs produkter ska presenteras och man vill förmedla kommande kollektioner. Eftersom man redan bilder och material på plats så kan därför marknad- och kommunikationsarbetet underlättas.

 

Såhär gör du för att schemalägga en kampanj:

  • Du hittar knappen Sammanfattning och schemalägg i övre högra hörnet när du befinner dig i editorn och skapat nyhetsbrevet.
  • Där klickar du bara på kalenderikonen och texten Specifik tidpunkt och anger datum och klockslag för utskicket att gå iväg. Lätt som en plätt!

För att eventuellt redigera kampanjen innan den går ut så hittar du den under Kampanjer>Schemalagda.

 

Har du inte schemalagt en kampanj tidigare? Följ instruktionerna ovan eller via länken här eller kontakta oss på [email protected] för frågor. Här hittar du en instruktion av schemaläggning av kampanjer till nästa gång.

Lycka till!

 

Mvh Team Rule

About the Author:

Leave A Comment