I Rule så har du sedan länge möjligheten att schemalägga dina kampanjer. Vilket kan vara en mycket användbar funktion för tidsanpassa unika erbjudanden såväl som för kampanjer som ska skickas ut även när kontoret inte är bemannat.

 

Ingen känner din målgrupp bättre än du själv. Därför kan du lätt kommunicera till dem när dem är som mest mottagliga. Om dem är morgonpigga eller nattugglor så kan du enkelt anpassa din kommunikation efter det. Vill du kanske att de ska få helgens unika erbjudanden inför lördagens produktrelease så schemalägger du det smidigt till lördag kl.08:00 så har de fått meddelandet i god tid innan affärerna öppnar och du kan även välja om det ska vara via E-post eller SMS.

schemalagg

 

 

 

 

Har du inte schemalagt en kampanj tidigare? Du hittar knappen “Sammanfattning och schemalägg” i övre högra hörnet när du befinner dig i editorn och skapat nyhetsbrevet. Där klickar du bara på klockikonen och texten “Specifik tidpunkt” och anger sedan datum och klockslag för utskicket att gå iväg. Lätt som en plätt!

tidpunkt

 

 

 

För att eventuellt redigera kampanjen innan den går ut så hittar du den under Kampanjer>Schemalagda.

 

Här hittar du en instruktion av schemaläggning av kampanjer till nästa gång.

Lycka till!

 

Mvh Team Rule