Lediga jobb 2017-01-13T16:00:18+00:00

Lediga Jobb

Om Rule Communication

Rule Communication AB utvecklar smarta kommunikationslösningar i teknologisk framkant. Vårt system Rule, som används för digital kommunikation via e-post, Messenger, Slack och SMS har utvecklats genom en nära dialog med våra kunder, vilket resulterat i ett användarvänligt system som effektiviserar den externa kommunikationen för våra kunder.

Idag har vi många uppskattade samarbeten med över 700 grymma företag och organisationer såsom Bonniers Bokklubb, Nobelpriset, Nudie Jeans, Systembolaget och Tre.se.

Vi sitter i ljusa, fina lokaler ett stenkast från Centralen.

Vi letar alltid efter bra folk, så släng iväg ett mail om du är sugen på att jobba med oss: [email protected]. Just nu letar vi extra mycket efter följande:

Rule Communication söker säljare till vårt team

B2B-säljare på heltid. Fokus ligger på att stötta och effektivisera befintlig försäljning samt att jobba proaktivt med att hitta nya leads. Detta med fokus på goda kundrelationer och möjlighet till skräddarsydda lösningar, i samråd med säljchef. Vi söker dig somGenom stort kunnande, starkt engagemang och mycket god servicenivå kan sälja in vår tjänst till nya kunder. Du är social, är van vid att ta stort ansvar och har en passion för professionell försäljning.

Agil utvecklare fullstack

Vi söker medarbetare och extrapersonal (Systemutvecklare och webbutvecklare) till vårt team som har en passion för utveckling och är mästare på:PHP MySQL / MariaDB Backend-utveckling Agil utveckling (t.ex. Scrum) TDD JavaScriptTitta på vår hemsida och skriv gärna någon rad om vad det är i vår tjänst som intresserar just dig. Vi är måna om att växa organiskt med rätt personer, då du kommer att ha chans till en central roll