fbpx

Öka din tillväxt med Rule

Vår plattform för digital kommunikation får ditt företag att växa. Are you ready to Rule?
home

Leverera en personaliserad upplevelse genom hela kundresan

Maximera kraften i kunddata och personalisera kundupplevelsen med ditt varumärke. Med vårt verktyg för Marketing Automation, nyhetsbrev och SMS utskick kan du skräddarsy kommunikation vid varje kontaktpunkt.

Lätthanterlig avancerad teknik

I vår användarvänliga plattform, med en flexibel och lätthanterlig visuell editor, bygger du avancerad kommunikation utan att behöva vara en Marketing Automation specialist.
hemsida

Automatisera din digitala marknadsföring

Ersätt manuella processer med automatiska och lägg den tiden på att optimera digitala strategin istället. I vår plattform kan du skapa upp förinställda slingor av kommunikation och automatisera varje steg av din digitala marknadsföring.
omnikanal, omnichannel

Anslut din butik och leverera pricksäker marknadsföring

Fånga och synkronisera orderdata från din e-handelsbutik och leverera pricksäker marknadsföring. Genom att ansluta din butik till Rule, utnyttjar du kraften i kunddata för att anpassa varumärkesupplevelsen.
Anslut butik till Rule

Ta din digitala marknadsföring till nya höjder

Marketing Automation är en mjukvara som möjliggör för företag att automatiskt vårda prospects och kunder genom personifierat innehåll. Med Rules helhetslösning kan du utnyttja alla de digitala fotspår som kunderna lämnar efter sig och bearbetar på bästa sätt varje kontaktyta – allt för att stötta en så effektiv och automatiserad säljprocess som möjligt.
Marketing Automation
Med SMS-marknadsföring får du en oöverträffad öppningsgrad på dina utskick. SMS kampanjer kommer sannolikt att öppnas inom bara några minuter efter mottagandet. Med vår kostnadseffektiva SMS-tjänst kan du skicka relevant kommunikation genom hela kundresan. Utöka din kundbas, samla in feedback och kombinera SMS med andra kanaler, via vår plattform.
Rule SMS tjänst
Inga två kunder är identiska – så varför ska deras kundresor med ditt varumärke vara det? För att skapa starkare relationer med dina kunder måste du förstå livscykelstadierna som de går igenom och skapa en relevant dialog vid varje steg. Optimera digitala strategin och försäljningen genom smarta, dynamiska kommunikationsflöden.
hemsida
Vi har byggt marknadens mest kraftfulla men samtidigt användarvänliga nyhetsbrevverktyg för anpassade nyhetsbrev. Genom vårt verktyg kan du enkelt anpassa innehållssektionerna till olika målgrupper. Nå dina kunder på en gång, öka konverteringen och bygg djupare kundrelationer genom att leverera anpassade nyhetsbrev.
Rule nyhetsbrev
Integrera Rule med de system och plattformar du redan använder. Våra utvecklade integrationer gör att du automatiskt kan samla in data och använda den för att öka effektiviteten i ditt arbetsflöde. Med en smidig e-handelsintegration mellan din onlinebutik och Rule, kan du fånga upp viktig orderdata som hjälper dig att maximera din försäljning. Utnyttja potentialen med att integrera system och spara tid som du kan spendera någon annanstans – till exempel på att optimera din digitala marknadsföringsstrategi.
Rule integrationer

Personlig marknadsföring för människor, inte robotar

Kommunicera med dina kunder som de unika människorna de är. I vårt segmenteringsverktyg kan du dyka hur djupt du vill.
Rule segmentering
Segmentera dina kunder baserat på viktig kunddata och skicka precis rätt innehåll till rätt kundsegment. Med hjälp av vårt användarvänliga segmenteringsverktyg säkerställer du relevant kommunikation vid varje steg av kundresan. Öka kundengagemanget och konverteringen på din digitala marknadsföring genom segmentering.
Rule personalisering
Personalisering och hyper-personalisering
Med Rules verktyg för personalisering kan du förbättra kundupplevelsen och leverera skräddarsydd marknadsföring. Rule erbjuder även ett verktyg för hyper-personalisering, där du kan fördjupa din befintliga kundpersonalisering och ta fullt tillvara på kraften i data.

”Med Rule kan vi skapa skräddarsydd kommunikation som på riktigt sätter kundens behov i fokus genom att säkerställa att våra kunder kan ta full nytta av vad vi kan erbjuda. Att vägleda våra kunder att göra informerade val när det gäller deras hälsa, välbefinnande och kondition, inte bara från början utan genom hela deras livsresa, står i centrum för vårt samarbete med Rule.”

Peter Valenta │ Digital Marketing

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.