fbpx

Spara tid med drag and drop

Vill du effektivisera ditt Rule-användande ytterligare ett snäpp?

Att skapa nyhetsbrev och kampanjer ska gå fort och vara så smidigt som möjligt med ett snyggt resultat. Om du inte har tagit vara på möjligheterna med vår utvecklade drag and drop funktion i ditt arbete, så är det hög till att börja med det nu.

Dra in bilder

De flesta som arbetar i Rule’s content editor arbetar med bilder och vet om att man enkelt kan dra in bilder från sina bildmappar samt direkt från appens bildbank. Men det många blir förvånade över, och som många inte kommit igång med att använda sig av, är funktionen att dra bilder direkt från en hemsida och in till det önskade blocket i Rule. På så sätt sparar du tid när du arbetar med bildhanteringen.

Observera att Chrome som webbläsare rekommenderas vid drag and drop.

 

Avancerad drag and drop

Med hjälp av vår avancerade drag and drop funktion implementerad direkt i nyhetsbrevsmallen, kan nyheter från din hemsida smidigt kopplas ihop och integreras med Rule.

Hur sparar jag tid med avancerad drag and drop?

Med hjälp av denna funktion kan du dra in exempelvis en artikellänk direkt från hemsidan till ett block i Rule content editor. Då hämtas länken, titeln, del av brödtexten samt bild från sidan upp. Så istället för att länka bild och titel sen manuellt ladda upp eller dra in en bild görs alltså detta automatiskt, samtidigt. Sedan är det lätt som en plätt att korrigera eventuell bildstorlek och eventuella små ändringar i textinnehållet. Så, hur kan du spara tid genom att använda vår avancerade drag and drop? Kolla bara 27 sekunders videon nedan! 

Har alla mallar stöd för drag

Alla mallar i Rule har stöd för drag and drop av bilder från hemsidor. Stöd för avancerad drag and drop måste implementeras i mallen. För att komma igång med användning av avancerad drag and drop hittar du dokumentation här kring hur funktionen fungerar i praktiken och hur du går tillväga för att implementera stödet i dina mallar. 

Vi strävar alltid efter att effektivisera arbetet för dig när du skapar utskick i Rule, så att du kan fokusera på att komma på riktigt bra kreativt innehåll istället! Kontakta support@rule.se om du har några frågor gällande möjligheterna med avancerad drag and drop.

Share this article

Testa Rule kostnadsfritt!

Kom igång gratis och lär dig plattformen på nolltid. Bli en riktig Ruler redan idag! Vill du istället ha en genomgång av plattformen? Boka då en kostnadsfri demo!

nyhetsbrev, newsletter
TikTok ads manager

Kickstarta din framgång på TikTok: En komplett guide till effektiv TikTok-annonsering

Välkommen till världen av TikTok annonsering! TikTok har snabbt blivit en av de mest inflytelserika plattformarna för digital marknadsföring, tack vare sin dynamiska natur och ...
Read More
Rule

END OF AN ERA – Vi stänger ner klassiska Rule

Sedan grundandet 2007 har Rule vuxit till ett av Nordens ledande Martech-företag, känt för sin förmåga att hjälpa kunder leverera personaliserade kundupplevelser och förbättra ROI ...
Read More
marknadsföring betyder

Vad är marknadsföring & varför är det viktigt?

Marknadsföring är en term vi ofta stöter på, men vad betyder marknadsföring egentligen? Och varför är det en avgörande faktor för företags framgång? I detta ...
Read More

Explore Rule Free, without even having to register a debit card.

Discover how you, with the help of Rule and smart communication, can drive growth through increased engagement. 

 

  • Pre-made templates and free emails
  • Try our features in your own pace
  • No lock-in period or hidden extra fees

Get a personal demo of Rule

Discover how you can increase digital engagement and growth in a personal demo of our platform.

Kom igång och använd Rule Free helt gratis, på obegränsad tid.

Upptäck hur du med hjälp av Rule och smart kommunikation, kan driva tillväxt genom ökat engagemang. 

 

  • Färdiga mallar och gratis mailutskick
  • Utforska alla våra funktioner i lugn och ro
  • Ingen bindningstid eller dolda extraavgifter

Få en kostnadsfri demo av Rule

Upptäck hur du kan öka digitalt engagemang och tillväxt i en personlig genomgång av Rule.