Nyheter & uppdateringar

På Rule Communication strävar vi alltid för att ligga i teknisk framkant. Med hjälp av våra duktiga utvecklare på plats på Stockholmskontoret så utvecklas funktionaliteten löpande och ytterligare steg tas tillsammans med inspel från våra kunder. Vi värdesätter våra kunders tankar och många funktioner i Rule har uppkommit just från förfrågningar direkt från användare. Därav frågan i senaste nyhetsbrevet.

Dagligen så arbetar våra utvecklare på att optimera vår tjänst. Senaste fokusområdet har varit en uppgradering av möjligheten att skapa egna sk Opt-in-formulär. I och med detta så förtydligas arbetsflödet för användaren och funktionen i sig blir klarare att följa. Genom att processen att skapa egna anmälningsformulär blir enklare så ges en större frihet till användarna. Man kan lätt justera önskat innehåll efter hand och t.ex. styra vilka medlemsfält som ska vara tvingande eller ej samt att ange vilken tagg som nya kunder/medlemmar ska styras till.

Logga in och titta direkt! Gå till Medlemmar > Formulär för hemsida > Skapa ny. Där följer du sedan stegen framåt.

Skärmavbild steg1

Fler nyheter

Inom kort introducerar vi multikonton, vilket är en efterlängtad och mycket efterfrågad funktion, som vi sett fram emot att presentera. Detta öppnar upp för otroliga möjligheter i hur arbetet kan fördelas inom organisationer och det innebär också ökad potential för hur Rule kan användas vilket vi tycker är mycket spännande. Bland annat så kommer man att kunna definiera behörigheter, fördela taggar m.m. Håll utkik efter uppdateringar inom kort!

Support

Från Rule-supporten så har vi börjat förmedla guider till nya användare samt en manual fylld med hjälp och tillvägagångssätt för de mest grundläggande funktionerna. Detta innebär ett steg för en förbättrad ombordstigningsprocess för att hälsa nya kunder och användare välkomna och samtidigt underlättar det för användare som saknar datorbana.

Maila [email protected] för era exemplar.

 

Vi ser fram emot att dela fler positiva nyheter med er inom kort. För tips och idéer så tagga och följ oss gärna i sociala medier så delar vi vidare. Ni hittar våra konton nedan.

På återseende!

/Team Rule

TwitterFacebookLinkedInInstagram

About the Author:

Leave A Comment