5 sätt att öka antalet medlemmar till ditt nyhetsbrev

I höstas skrev vi en artikel på driftig.nu.

Öka antalet prenumeranter

Öka antalet prenumeranter

Du står redo att skicka iväg ditt nyhetsbrev, men antalet mottagare känns inte så skrytsamt. Men hur ska du göra för att öka antalet prenumeranter? Här får du fem smarta tips  om hur du enkelt kan samla in fler mailadresser inför nästa mailutskick.

1. Anmälningsformulär på hemsidan

Se till att ha ett tydligt och bra anmälningsformulär på din hemsida som dina besökare enkelt kan fylla i. Förmedla fördelarna med varför de ska skriva upp sig och vad de kommer att få, gärna kombinerat med ett erbjudande.

2. Anmälningsformulär på Facebook & Twitter

Lägg även formuläret på er Facebook-sida och länka till det från Twitter.

3. Gör det enkelt att dela med sig av nyhetsbrevet

Ha med en länk till anmälningsformuläret i ditt nyhetsbrev och gör det så enkelt som möjligt för dina befintliga prenumeranter att dela med sig av nyhetsbrevet på till exempel Facebook och Twitter. Lägg även länken i din vanliga e-postsignatur.

4. Lägg till alla nya kontakter

Ha för vana att alltid lägga till personer som du är i kontakt med till ditt nyhetsbrevsregister. Ha även ett vanligt pappersformulär som dina kunder kan fylla i när de till exempel besöker din butik.

5. Onlinemarknadsföring

Skapa banners eller AdWords som länkar till din anmälningssida. Tänk på att vara extra tydlig med fördelarna med att de anmäler sig, vad de kan förvänta sig och hur ni hanterar deras personuppgifter.

Lycka till nu med att öka på antalet medlemmar till din lista!

About the Author:

Leave A Comment