SMS Tjänst 2017-06-29T10:54:28+00:00

SMS-TJÄNST

 

Vanligtvis så väljer många företag den billigaste smstjänsten för att testa skicka sms.Många leverantörer erbjuder också att testa smsutskick gratis. Dessa brukar ofta vara begränsade till hur många sms man kan skicka eller hur ofta man kan skicka sms till sina kunder.

 

Om man vill ha en långsiktig sms-strategi rekommenderar vi att man väljer en leverantör som erbjuder utförlig statistik på resultatet av dom sms man skickar ut, rekommendation hur man skriver ett proffsigt sms som lämpar sig som sms-marknadsföring men också att tjänsten möjliggör koppling mot API eller befintliga marketing automation.

 

Att tänka på när man väljer leverantör är att det är enkelt att skicka sms och att det inte tillkommer några dolda kostnader eller abonnemang. Mallar till sms utskick för företag och kundklubbar brukar erbjudas av dom seriösa tjänst leverantörerna som ett gratis komplement för att öka konvertering, läsbarhet och öka kvaliteten på lojalitetsprogram som är synkade med sms-utskick.

 

En annan viktig sak är också hur man laddar upp sms-listor i sms-programmet. Många uppskattar att man kan ladda upp excelfiler eller kundlistor direkt i programmet.

 

Nyttan med att använda sig av ett bra sms-program är att man enkelt kan nå sina kunder, bygga lojalitet och förtroende samt öka sin försäljning. Kundklubbar och föreningar använder ofta sms-program till att nå sina medlemmar med information och att informera om vad som händer i klubben. Även rabattkoder används frekvent av e-handels företag.

 

Vill du veta mer om sms-utskick och hur det kan hjälp ditt företag, klubb eller förening? Kontakta oss via mail eller via vårt kontaktformulär. Vi erbjuder även en 30 dagars prova på period som är gratis.