Uppföljning av nyhetsbrev 2017-01-12T15:40:37+00:00

Nu kan du följa upp nyhetsbrev och analysera utfallet i realtid

Vi hjälper dig att samla in viktig information för att du som marknadsförare ska kunna fatta bättre beslut. Med RuleMailer kan du följa upp nyhetsbrev och få en statistikrapport i realtid direkt efter mailutskicket. I samma sekund som nyhetsbrevet skickats får du siffror på hur dina mottagare öppnar, klickar och svarar på dina erbjudanden. Du kommer även kunna följa trafiken som ditt nyhetsbrev genererar hela vägen in på din sajt och vidare genom köp och beställningsprocesser. RuleMailer ger dig möjlighet att följa upp nyhetsbrev med ett av marknadens mest kraftfulla analysverktyg.

» Spåra trafik & klick

Med hjälp av RuleMailer kan du spåra trafiken från dina nyhetsbrev och analysera mottagarnas beteenden. Följ upp nyhetsbrev och dina kunder hela vägen in på din sajt och genom köp- och beställningsprocesser. Verktyget har en inbyggd koppling till GoogleAnalytics där du enkelt kan urskilja trafiken som kommer via nyhetsbrevet.

Spåra trafik & klick automatiskt

» Uppföljning med statistik

Öka dina resultat och dra faktabaserade slutsatser. När du skickar nyhetsbrev med RuleMailer genereras en detaljerad statistikrapport efter varje mailutskick. Följ upp nyhetsbrev och dina mottagare i realtid för att se vilka som öppnar, vad de klickar på och adresser som studsar m.m. En tydlig presentation med diagram ger dig möjlighet att snabbt överblicka och analysera utfallet.

Följ upp nyhetsbrevet med detaljerad statistik